Yamaha MT Tour 2022

Έρχεται για μία εβδομάδα στην Ελλάδα
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

1/4/2022

Το ετήσιο ευρωπαϊκό πρόγραμμα test-ride MT Tour της Yamaha ξεκινά από την Ελλάδα για το 2022 και συγκεκριμένα στις 12 Απριλίου έχοντας διάρκεια έως τις 20 Απριλίου. Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και τον τρόπο συμμετοχής στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

 

 

Το Yamaha MT Tour στην Ελλάδα!

 Ετοιμαστείτε να ζήσετε πραγματικές στιγμές αδρεναλίνης.

 

Στην Ελλάδα η πρώτη στάση του ευρωπαϊκού Yamaha MT Tour από τις 12 έως τις 20 Απριλίου!

Η Yamaha Μοτοδυναμική, σε συνεργασία με την Yamaha Motor Europe, διοργανώνουν  τη μοναδική εκδήλωση, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να ανακαλύψει την σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας, οδηγώντας τα μοντέλα της σειράς ΜΤ σε τρεις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και την Πάτρα.

Το ΜΤ Tour ταξιδεύει σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης προφέροντας στους λάτρεις της μοτοσυκλέτας στιγμές πραγματικής αδρεναλίνης. Φέτος, η Ελλάδα έχει την τιμή να είναι η πρώτη ευρωπαϊκή στάση αυτού του πολυαναμενόμενου event. Η εντυπωσιακή νταλίκα θα φέρει το σύνολο της γκάμας της σειράς Yamaha MT.

Το Yamaha ΜΤ Tour θα επισκεφτεί την:

  • Θεσσαλονίκη, το διάστημα 12-13 Απριλίου, στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ, στον Κύβο της ΔΕΘ.
  • Αθήνα το διάστημα 15-17 Απριλίου, στον προαύλιο χώρο του ΟΑΚΑ, στη γωνία Σ. Λούη και Λ. Κύμης.
  • Πάτρα το διάστημα 19-20 Απριλίου, στον προαύλιο χώρο του καταστήματος του επίσημου αντιπροσώπου της Yamaha, Δ. Σαρέλλα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι η προεγγραφή στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα, που επιτρέπει την επιλογή της μοτοσυκλέτας, της ημέρας και της ώρας που σας εξυπηρετεί. Προεγγραφείτε έγκαιρα για να προλάβετε τις περιορισμένες θέσεις και να είστε από τους πρώτους που θα δοκιμάσουν τις νέες Yamaha MT στην Ελλάδα!

Κλείστε το δικό σας test ride και ανακαλύψτε την σειρά ΜΤ της Yamaha! Link?

Οι αναβάτες θα πρέπει να είναι εξοπλισμένοι με προσωπικό κράνος, γάντια μοτοσυκλέτας, μπουφάν μοτοσυκλέτας, μποτάκια και μακρύ παντελόνι. Επίσης, απαραίτητη προϋπόθεση για την οδήγηση των Yamaha MT-09 και Yamaha MT-10 είναι η κατοχή διπλώματος οδήγησης κατηγορίας Α, για περισσότερα από 3 χρόνια.

*Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και αυστηρά κριτήρια με γνώμονα την ασφάλεια, που αναφέρονται αναλυτικότερα στον παραπάνω σύνδεσμο.

ΚΤΜ - Νέα KTM XC και XC-F για το 2025 με σημαντικές αναβαθμίσεις

Αναβαθμίσεις σε πλαίσιο, αναρτήσεις, εργονομία και πλέον με την Μονάδα Συνδεσιμότητας Offroad
motomag ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

19/4/2024

Για το 2025 η σειρά των Cross-Country μοντέλων KTM XC και XC-F, που απευθύνεται στους Αμερικανούς αναβάτες, δέχεται τις αναβαθμίσεις που υιοθετήθηκαν απευθείας από την KTM Factory Racing, παρέχοντας στους αναβάτες μια ακόμη πιο Ready 2 Race εμπειρία.

Όσον αφορά το πλαίσιο αυτό έχει λάβει την πιο σημαντική αναβάθμιση, με ορατές εγκοπές και αλλαγές στο πάχος του τοιχώματος του σωλήνα γύρω από το μπροστινό μέρος, τις βάσεις κινητήρα και τις περιοχές στήριξης του πίσω αμορτισέρ.

ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025

Αυτές οι αλλαγές έγιναν για να βελτιώσουν τα χαρακτηριστικά ελαστικότητας του πλαισίου και να μειώσουν το βάρος κατά περίπου 300 γραμμάρια, διατηρώντας παράλληλα τη συνολική σταθερότητα και βελτιώνοντας τη συμπεριφορά των μοτοσυκλετών της σειράς στις στροφές. Ένα αναβαθμισμένο ψαλίδι με επεξεργασμένη γλίστρα αλυσίδας και νέο πεντάλ πίσω φρένου με βελτιωμένη ανθεκτικότητα ολοκληρώνει τις αναβαθμίσεις που έγιναν στο πλαίσιο.

Το πιρούνι WP XACT Closed Cartridge παρέχει βελτιωμένη αίσθηση ενώ τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά απόσβεσης έρχονται χάρη σε μια νέα φιλοσοφία εμβόλου μεσαίας βαλβίδας που βελτιστοποιεί τη ροή λαδιού εντός του φυσιγγίου.

ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025

Στο πίσω μέρος, το πίσω αμορτισέρ WP XACT επωφελείται από μια αναβαθμισμένη σύνδεση με ανανεωμένες τσιμούχες και μπουλόνια σύνδεσης μικρότερης διαμέτρου. Η ρύθμιση αυτή έχει έρθει απευθείας από την KTM Factory Racing Team. Με αυτές τις αναβαθμίσεις μειώνεται το βάρος ενώ βελτιώνεται και η ακαμψία.

Εργονομικά, η σειρά KTM XC και XC-F διαθέτει νέα καλύμματα, ρεζερβουάρ με διπλά πλαστικά παρέχοντας μια φρέσκια και πιο επιθετική εικόνα ενώ έχει βελτιωθεί λόγω της συγκεκριμένης εργονομίας και η ψύξη. Αλλαγές έχουμε και στα γραφικά τα οποία τονίζουν το πορτοκαλί και μαύρο χρώμα της σειράς.

ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025

Τα μοντέλα KTM XC και XC-F του 2025 διαθέτουν επίσης νέα σχεδίαση στην εισαγωγή αέρα όπως επίσης νέο είναι το snorkel στο φίλτρο αέρα.

Η Μονάδα Συνδεσιμότητας Offroad -δίνεται ως έξτρα στα KTM PowerParts- για τη σειρά XC και XC-F θα υπάρχει στον βασικό εξοπλισμό. Το CUO προσφέρει διάφορες λειτουργίες και επιλογές προσαρμογής μέσω της εφαρμογής KTMconnect. Αυτό λειτουργεί σε δύο μέρη: το CUO είναι τοποθετημένο στο επάνω δεξί πιρούνι μεταξύ της πάνω και της κάτω τιμονόπλακας, και ο αισθητήρας GPS στο μπροστινό φτερό το οποίο πρέπει να αγοραστεί από τα KTM PowerParts.

ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025

Η σειρά KTM XC και XC-F του 2025 θα φτάσει στους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της KTM τον Μάιο.

Ετικέτες