Yamaha Ténéré Ride Experience - Τest ride 6 μοντέλων Ténéré στην Αττική

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να οδηγήσουν τα μοντέλα τόσο σε άσφαλτο όσο και σε χώμα
motomag Yamaha Ténéré Ride Experience – Τest ride 6 μοντέλων Ténéré στην Αττική
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

25/6/2024

Η Yamaha έκανε γνωστό πως από τις 4 έως και τις 6 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Riding School στο Πολυδένδρι Αττικής (Πολυδένδρι Αττικής, 32ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας), θα υπάρχει η δυνατότητα test ride των Ténéré 700, Ténéré 700 (35kw – δίπλωμα Α2), Ténéré 700 Explore, Ténéré 700 Extreme, Ténéré 700 World Raid και Ténéré 700 World Rally.

Εκτός από την οδήγηση των έξι μοντέλων Tenere οι συμμετέχοντες του test tide θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για αυτά από τον Θανάση Χούντρα, ιδρυτή της Riding School και τερματίσαντα στο φετινό Hellas Rally με Yamaha Tenere. Τα test rides θα πραγματοποιούνται με τη συνοδεία του Θανάση Χούντρα και της ομάδας του, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να επιλέξουν είτε ασφάλτινη είτε χωμάτινη διαδρομή, ενώ συγχρόνως θα μπορούν να δουν από κοντά τα αγωνιστικά Ténéré 700 που συμμετείχαν στο Hellas Rally 2024.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο Yamaha Ténéré Ride Experience είναι οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι διπλώματος οδήγησης της αντίστοιχης κατηγορίας και να έχουν τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό (κράνος κλειστό όχι τύπου jet, μοτοσυκλετιστικά μποτάκια, γάντια, μπουφάν και μακρύ παντελόνι – όχι φόρμα, ενώ όποιος επιλέξει τις χωμάτινες διαδρομές θα πρέπει να φέρει ψηλή μοτοσυκλετιστική μπότα – ιδανικά adventure και επικαλαμίδες).

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Εγγραφή στην εκάστοτε ημέρα του Yamaha Ténéré Ride Experience στους παρακάτω συνδέσμους:

Για τις 4/7/2024 - Εγγραφή εδώ

Για τις 5/7/2024  - Εγγραφή εδώ

Για τις 6/7/2024  - Εγγραφή εδώ

Yamaha Ténéré Ride Experience – Τest ride 6 μοντέλων Ténéré στην Αττική

Casey Stoner: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για τραυματισμό προ 20ετίας

Ο Αυστραλός ζούσε με πόνους στην πλάτη από το 2003
stoner
Από τον

Παύλο Καρατζά

24/7/2026

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του MotoGP Casey Stoner αποκαλύπτει ότι υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση για τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη που είχε υποστεί πριν από 20 χρόνια.

Ο Αυστραλός ανακοίνωσε ότι πριν από τρεις μήνες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη του, λόγω τραυματισμού που είχε υποστεί το 2003.

Ο Stoner αποσύρθηκε από το MotoGP στο τέλος της σεζόν του 2012 και έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς διάφορα προβλήματα υγείας, με πιο αξιοσημείωτο ίσως τη χρόνια κόπωση που συχνά δεν του επέτρεπε ούτε να οδηγήσει.

Τον τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη τον “κληρονόμησε” ο Αυστραλός σε μία πτώση στη δεύτερη του σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 125cc.

Σε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Stoner αναφέρει ότι ο πόνος που προκλήθηκε από τον τραυματισμό ήταν κάτι με το οποίο ζούσε για πάνω από 20 χρόνια, αλλά ότι η χειρουργική επέμβαση τον ανακούφισε επιτέλους από τον πόνο στην πλάτη.

stoner

“Σήμερα συμπληρώνονται τρεις μήνες από τότε που υποβλήθηκα σε σπονδυλοδεσία L5-S1 και αντικατάσταση δίσκου L4-5. Όλα ξεκίνησαν με ένα ατύχημα το 2003, όταν έπεσα με το κεφάλι πάνω σε μερικά δεμάτια άχυρου. Η πρόσκρουση συμπίεσε τη σπονδυλική μου στήλη και ενώ κατάφερα να το διαχειριστώ όσο καλύτερα μπορούσα για πάνω από 20 χρόνια, τα τελευταία δύο χρόνια – και ειδικά οι τελευταίοι έξι μήνες – έγιναν αφόρητα. Έφτασα στο σημείο όπου η χειρουργική επέμβαση ήταν η μόνη πραγματική επιλογή.

Η ανάρρωση είχε σίγουρα τα πάνω και τα κάτω της, αλλά συνολικά η πλάτη μου δεν έχει νιώσει τόσο καλά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Αυτό που με εξέπληξε περισσότερο είναι το γεγονός ότι συνειδητοποίησα ότι, ακόμα και όταν νόμιζα ότι η πλάτη μου ήταν καλά πριν, ζούσα με συνεχή πόνο. Μόνο τώρα έχω βιώσει πώς είναι πραγματικά να μην έχεις πόνο στην πλάτη.

Είμαι απίστευτα ευγνώμων στον χειρουργό μου και σε ολόκληρη την ιατρική ομάδα που με φρόντισε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Σας ευχαριστώ που μου δώσατε πίσω την ποιότητα της ζωής μου.”

Ετικέτες