Zontes E350 και Antonio Zini (ΑΕΚ F.C.)

Ο άσσος της AEK FC στις εγκαταστάσεις της Γκοργολης Α.Ε.
2
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

8/9/2023

Ο εικοσιενός ετών επιθετικός της ΠΑΕ ΑΕΚ φωτογραφήθηκε με το κορυφαίο σκούτερ της Zontes, E350.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.:

Η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε., η πρώτη εταιρεία του κλάδου δικύκλων στην Ελλάδα για 14η συνεχόμενη χρονιά, συνεχίζει την υποστήριξή της στην Π.Α.Ε. ΑΕΚ ως επίσημος προμηθευτής της ομάδας, σε μια συνεργασία κορυφής!

Στα πλαίσια αυτής της χορηγικής συνεργασίας, ένας από τους πλέον ταλαντούχους και ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο επιθετικός Antonio Zini, φωτογραφήθηκε και πήρε μια μικρή γεύση από τον αντίστοιχα νέο "επιθετικό" του team ZONTES που αποτελεί και σημείο αναφοράς, το Ε350.

To δυνατότερο scooter της κατηγορίας του και ο αθλητής με την εντυπωσιακή δυναμική της εξέλιξής του, έχουν ως κοινό τόπο την προσήλωση στον στόχο τους και την κορυφή στον τομέα τους. Ο Zini, ήδη από την προετοιμασία της ομάδας και τις πρώτες επίσημες εμφανίσεις του, εντυπωσίασε τους φιλάθλους με την τεχνική και την ικανότητά του στο σκοράρισμα, ενώ το Ε350 με τον πλούσιο εξοπλισμό , το μοναδικό σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τις απαράμιλλες επιδόσεις του, έχει ήδη "βάλει γκολ" στην αγορά των μεσαίου κυβισμού scooter.

O ποδοσφαιριστής από την Ανγκόλα δήλωσε και ο ίδιος εντυπωσιασμένος από το μονοκύλινδρο scooter της ZONTES, το πόσο φιλόξενη είναι η θέση οδήγησης, το επίπεδο του εξοπλισμού του και την ποιοτική αύρα που αποπνέει το Ε350, σε μια ξεχωριστή συνάντηση μελών από πρωταθληματικές ομάδες: της ΑΕΚ και της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.!

Η Ισπανία νομιμοποιεί την κίνηση των δικύκλων στη ΛΕΑ υπό όρους

Ακόμη μία χώρα η οποία ψάχνει τρόπους να μειώσει το κυκλοφοριακό κομφούζιο
motomag Η Ισπανία νομιμοποιεί την κίνηση των δικύκλων στη ΛΕΑ υπό όρους
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

14/5/2024

Καθώς η κυκλοφοριακή συμφόρηση λόγω των πολλών οχημάτων αυξάνεται στις περισσότερες πόλεις του πλανήτη, οι κυβερνήσεις καλούνται να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά τροποποιώντας τους νόμους που αφορούν την κυκλοφορία στους δρόμους. Σε αυτήν την κατεύθυνση οδεύει και η Ισπανία η οποία ανακοίνωσε πως από το 2025 θα νομιμοποιηθεί η κίνηση των δικύκλων στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, υπό όρους.

Η Γενική Διεύθυνση Τροχαίας της Ισπανίας προχωρά σε αλλαγή ενός μέτρου του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας το οποίο σχετίζεται με τα δίκυκλα και που θα το δούμε να εφαρμόζεται από το επόμενο έτος. Πιο συγκεκριμένα οι δικυκλιστές θα μπορούν να οδηγούν στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση κυκλοφοριακής συμφόρησης, ωστόσο θα πρέπει να τηρούν δύο βασικούς κανόνες.

Ο πρώτος κανόνας ορίζει πως το δίκυκλο δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 30 χλμ./ώρα και ο δεύτερος πως θα πρέπει να παραχωρείται προτεραιότητα στα οχήματα έκτακτης ανάγκης. Αυτή η τροποποίηση στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας αναμένεται να χαροποιήσει αρκετούς δικυκλιστές οι οποίοι είδαν στην αρχή της χρονιάς να απαγορεύεται η χρήση κράνους τύπου Jet που προσφέρει μικρότερη προστασία από τα full-face, ενώ αν όλα πάνε καλά θα βοηθήσει στο να υπάρξει αποσυμφόρηση στους δρόμους.

Όσον αφορά στην Ελλάδα, όπως γνωρίζετε η κίνηση στη ΛΕΑ απαγορεύεται για όλα τα οχήματα, με την νομοθεσία να επιφέρει επί τόπου αφαίρεση των πινακίδων κυκλοφορίας και της άδειας οδήγησης για 60 ημέρες και χρηματικό πρόστιμο ύψους 200 ευρώ.

Ετικέτες