Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Ένας χρόνο Voge Moto Club Hellas

Για τους φανατικούς των Voge

Φέτος συμπληρώνεται ένας χρόνος ζωής για το Voge Moto Club Hellas και ήδη η παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και η δραστηριότητά του είναι αντιστρόφως ανάλογη του… νεαρού της ηλικίας του! Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις σελίδες του Club στα social media, αλλά και το πλούσιο ιστορικό των δράσεων της λέσχης!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το VOGE MOTO CLUB HELLAS μετράει περισσότερο από ένα χρόνο ζωής. Ήταν αρχές του του 2020 που μας μπήκε το μικρόβιο και αρχίσαμε να αναζητούμε πληροφορίες για τις συγκεκριμένες μοτοσυκλέτες. Στον παγκόσμιο ιστό δεν υπήρχαν επαρκείς πληροφορίες και έτσι μας ήρθε η ιδέα να δημιουργήσουμε την πρώτη -πανευρωπαϊκά και παγκόσμια- ομάδα φίλων των μοτοσυκλετών της Voge. 

Το club δημιουργήθηκε από τους πρώτους ιδιοκτήτες για να ανταλλάσσουμε απόψεις, καθώς και για να συμμετέχουμε σε διάφορες δραστηριότητες.

Η λέσχη μας στα social media

Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου

Οι δράσεις της λέσχης έως σήμερα

Παρά το νεαρό της ηλικίας του club, οι δραστηριότητές μας ολοένα και αυξάνονται, ήδη έχουμε προβεί στις ακόλουθες εκδηλώσεις :

  • Στις 12/9/20 εκδρομή σε Λιβαδειά/Άμφισσα 
  • Στις 24/1/21 ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΜΟΤΟ-ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ για τα παιδιά με μεσογειακή αναιμία
  • Στις 27/3/21 εκδρομή σε Σούνιο, Λαύριο, Κουβαρά, Πόρτο Ράφτη
  • Στις 10/4/21 εκδρομή στη Δυτική Αττική
  • Στις 17/5/21 εκδρομή στη Βόρεια Εύβοια
  • Στις 14/6/21 εκδρομή στο φάρο Μελαγκάβι / Αρχαιολογικός χώρος Ηραίου  
  • Στις 10/7/21 εκδρομή στο γύρο του Κορινθιακού κόλπου

Σκοπός της λέσχης είναι να φέρει σε επαφή τους ιδιοκτήτες και τους λάτρεις των μοτοσυκλετών Voge και να δημιουργήσει όμορφες στιγμές και αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν στο πέρασμα του χρόνου. Η εγγραφή για όσους ενδιαφέρονται είναι ελεύθερη και δεν αφορά μόνο σε ιδιοκτήτες Voge αλλά και σε όλους όσους αγαπούν την εταιρεία και τα προϊόντα της και θέλουν να παραμένουν ενημερωμένοι για τις εξελίξεις.