Ένας χρόνο Voge Moto Club Hellas

Για τους φανατικούς των Voge
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

7/9/2021

Φέτος συμπληρώνεται ένας χρόνος ζωής για το Voge Moto Club Hellas και ήδη η παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και η δραστηριότητά του είναι αντιστρόφως ανάλογη του… νεαρού της ηλικίας του! Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις σελίδες του Club στα social media, αλλά και το πλούσιο ιστορικό των δράσεων της λέσχης!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το VOGE MOTO CLUB HELLAS μετράει περισσότερο από ένα χρόνο ζωής. Ήταν αρχές του του 2020 που μας μπήκε το μικρόβιο και αρχίσαμε να αναζητούμε πληροφορίες για τις συγκεκριμένες μοτοσυκλέτες. Στον παγκόσμιο ιστό δεν υπήρχαν επαρκείς πληροφορίες και έτσι μας ήρθε η ιδέα να δημιουργήσουμε την πρώτη -πανευρωπαϊκά και παγκόσμια- ομάδα φίλων των μοτοσυκλετών της Voge. 

Το club δημιουργήθηκε από τους πρώτους ιδιοκτήτες για να ανταλλάσσουμε απόψεις, καθώς και για να συμμετέχουμε σε διάφορες δραστηριότητες.

Η λέσχη μας στα social media

Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου

Οι δράσεις της λέσχης έως σήμερα

Παρά το νεαρό της ηλικίας του club, οι δραστηριότητές μας ολοένα και αυξάνονται, ήδη έχουμε προβεί στις ακόλουθες εκδηλώσεις :

  • Στις 12/9/20 εκδρομή σε Λιβαδειά/Άμφισσα 
  • Στις 24/1/21 ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΜΟΤΟ-ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ για τα παιδιά με μεσογειακή αναιμία
  • Στις 27/3/21 εκδρομή σε Σούνιο, Λαύριο, Κουβαρά, Πόρτο Ράφτη
  • Στις 10/4/21 εκδρομή στη Δυτική Αττική
  • Στις 17/5/21 εκδρομή στη Βόρεια Εύβοια
  • Στις 14/6/21 εκδρομή στο φάρο Μελαγκάβι / Αρχαιολογικός χώρος Ηραίου  
  • Στις 10/7/21 εκδρομή στο γύρο του Κορινθιακού κόλπου

Σκοπός της λέσχης είναι να φέρει σε επαφή τους ιδιοκτήτες και τους λάτρεις των μοτοσυκλετών Voge και να δημιουργήσει όμορφες στιγμές και αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν στο πέρασμα του χρόνου. Η εγγραφή για όσους ενδιαφέρονται είναι ελεύθερη και δεν αφορά μόνο σε ιδιοκτήτες Voge αλλά και σε όλους όσους αγαπούν την εταιρεία και τα προϊόντα της και θέλουν να παραμένουν ενημερωμένοι για τις εξελίξεις.

Hellas Transalp Club: Όλα έτοιμα για το Internationale Transalp Treffen 2023

Στις 26-29 Μαΐου στο Ελατοχώρι θα βρεθούν Transalp από όλη την Ευρώπη
Hellas Transalp Club: Όλα έτοιμα για το Internationale Transalp Treffen 2023
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

23/5/2023

Μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις στην Πάργα (2008) και στην Κυλλήνη (2012), το Hellas Transalp Club διοργανώνει στο Ελατοχώρι Πιερίας το ΙΤΤ 2023.

Η Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση Transalp (Internationale Transalp Treffen) είναι μια διοργάνωση που πρωτοξεκίνησε από το Γερμανικό κλαμπ του δημοφιλούς μοντέλου και η ονομασία της έχει καθιερωθεί ως ΙΤΤ (Internationale Transalp Treffen). Σε αυτή λαμβάνουν μέρος μέλη από λέσχες Transalp από όλη την Ευρώπη έχοντας ως στόχο να συναναστραφούν, να ανταλλάξουν εμπειρίες, να λάβουν μέρος σε εκδρομές σε νέα μέρη, και να διασκεδάσουν, όλοι παρέα.

Όσον αφορά την φετινή συγκέντρωση αυτή θα διεξαχθεί στο Ελατοχώρι Πιερίας στις 26-29 Μαΐου. Το Hellas Transalp Club έχει αναλάβει την διοργάνωση, θέλοντας να προσφέρει με τον καλύτερο τρόπο την ελληνική φιλοξενία σε όλα τα μέλη που θα βρεθούν στην χώρα μας το συγκεκριμένο τριήμερο.

Hellas Transalp Club: Όλα έτοιμα για το Internationale Transalp Treffen 2023

Hellas Transalp Club: Όλα έτοιμα για το Internationale Transalp Treffen 2023