Γράφτηκε από: 
το Μαύρο Σκύλο

16η Χειμερινή Πανελλήνια Συνάντηση Vespa

Στην Καλαμπάκα, και πιο συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Divani, οι φίλοι της Vespa, θα πραγματοποιήσουν την χειμερινή τους συνάντηση, με την υποστήριξη της PIAGGIO HELLAS. Η συνάντηση θα γίνει στις 22-24 Φεβ 2013, και ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα:

 

Παρασκευή 22 Φεβ 2013

Ώρα:  17:00. Υποδοχή  στο Hotel Divani (Εθνική οδός Τρικάλων – Ιωαννίνων), εγγραφές .

Ώρα:  21:00. Τραγούδια που αγαπήσαμε από την ξακουστή, θρυλική, πρωτοεμφανιζόμενη, απροβάριστη λαϊκή μπάντα του Vespa Club Θεσσαλονίκης (!?!?), στην ταβέρνα «Το αρχονταρίκι»  (Τρικάλων 13 – Κεντρική Πλατεία).

Σάββατο 23 Φεβ 2013

Ώρα:  9:30. Συγκέντρωση στην είσοδο του Hotel Divani για αναχώρηση για τα Μετέωρα. Ξενάγηση στην Μονή Μεγάλου Μετεώρου.

Ώρα:  13:00. Συγκέντρωση στο χώρο έξω από την Μοτοσικλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας (ΜΟΛΕΚ). Ψήσιμο λουκάνικων, βράσιμο παραδοσιακής φασολάδας υπό τους ήχους χάλκινων με το κοζανίτικο  συγκρότημα χάλκινων πνευστών ΛΟΖΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΣΙΑ. Άφθονο τσίπουρο, φωτιές σε βαρέλια και χορός!!! Βρέξει χιονίσει...

Ώρα: 21:00. Συγκέντρωση στο BAR ΑΕΡΙΝΟ (Π. Δημητρίου 35). Live μουσική με τους The Funkeys  http://thefunkey.wix.com/funkey_site#![/embed]

Χορός, πλούσια δώρα από την Piaggio Hellas, κοπή βασιλόπιτας και απονομές στις λέσχες και τις ομάδες που θα συμμετάσχουν.

Κυριακή 24 Φεβ 2013

Ώρα: 9:00. Κατά την διάρκεια του πρωινού  στο ξενοδοχείο θα λειτουργήσει το Vespa Club Thessaloniki MARKET, από όπου μπορείτε να αποκτήσετε διάφορα καλούδια σε σχέση με Vespa.