Γράφτηκε από: 
το Μαύρο Σκύλο

20 χρόνια Harley – Davidson Club Hellas

Η παλαιότερη λέσχη φίλων της Harley – Davidson Club Hellas, συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής και το γιορτάζει.
Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου όλοι οι φίλοι της μάρκας είναι προσκεκλημένοι στο Club Avatar, Καναπιτσέρη 2 απέναντι από τα Village στου Ρέντη, μετά τις 21:00 για ένα πάρτι, που θα συγκεντρώσει Harley, θα έχει άφθονη μπύρα και πολύ μουσική που θα μας προσφέρουν ζωντανά πέντε συγκροτήματα:
Οι Chatterbox, Texas brothers, No remorse, Delivers και Lost Highway με τον Δημήτρη Κελένη

Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσικλέτας Harley-Davidson ιδρύθηκε το 1990 από 24 ιδρυτικά μέλη, με τον χαρακτηριστικό τίτλο “Harley – Davidson Club Hellas” ή πιο απλά «το Hellas». Σκοπός του ήταν η οργάνωση της κοινότητας των μοτοσικλετιστών -και ιδιαίτερα των ιδιοκτητών Harley-Davidson στην Ελλάδα- ενώ πολύ σημαντικό μέρος των δραστηριοτήτων του Hellas έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα, γι αυτό και στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια της Λέσχης θα παρεβρεθεί η Πρόεδρος της οργάνωσης του Ερυθρού Σταυρού «Καλοί Σαμαρίτες» της Πάτρας, με την οποία το Hellas είχε στενή συνεργασία κατά τη διοργάνωση του πολύ επιτυχημένου Super Rally 2010 που έγινε στην πρωτεύουσα της Αχαΐας κατά τα τέλη Μαΐου.

Σήμερα, 20 χρόνια μετά την ίδρυση του το Hellas έχει φέρει εις πέρας δύο Ευρωπαϊκές διοργανώσεις Super Rally (τη μεγαλύτερη και πιο γνωστή συγκέντρωση μοτοσυκλετών Harley – Davidson στην Ευρώπη) μία στην Ηγουμενίστα το 2001 και μία στην Πάτρα φέτος. Επίσης, κάθε χρόνο διοργανώνει πολλές εκδηλώσεις. Η κυριότερη είναι η Πανελλήνια συγκέντρωση μοτοσικλετών Harley-Davidson (το National Rally) που γίνεται σε διαφορετικό τόπο κάθε Σεπτέμβριο και αποτελεί τη μεγαλύτερη συγκέντρωση για μοτοσικλέτες H-D στη χώρα μας. Παράλληλα, διοργανώνει συχνά Καλλιστεία Μοτοσικλετών (Bike Show), κάθε Χριστούγεννα καλεί τα μέλη και τους φίλους σε ένα μοναδικό Πάρτι που είναι πλέον ένα must στον χώρο, ενώ δεν λείπουν οι κάθε μορφής εκδρομές (από μονοήμερες μέχρι και τετραήμερες ανάλογα την ευκαιρία) που επιτρέπουν στα μέλη αλλά και στους φίλους που θέλουν να ακολουθήσουν, να αιστανθούν την ελευθερία και την ξεγνοιασιά που προσφέρει το ταξίδι σε μία Harley – Davidson.

Ο χώρος του Hellas από το 2002 βρίσκεται στη Λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως 52, πίσω από το Γκάζι, ενώ λειτουργεί και Chapter στη Θεσσαλονίκη στο οποίο συγκεντρώνονται τα μέλη της Βορείου Ελλάδος. Μέλη του Hellas βρίσκονται επίσης σε πολλά και μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, όπως η Πάτρα, η Αλεξανδρούπολη, η Καβάλα, ενώ σημαντική κοινότητα ιδιοκτητών Harley βρίσκονται στην Κρήτη, τη Ρόδο, την Μυτιλήνη, την Κω και αλλού.

Για περισσότερες πληροφορίες
Καλέστε τον Κωνσταντίνο Δαυλό στο 6932383877
ή επισκεφτείτε το www.hdch.gr