Πρώτο Women’s Ride από την Andeli και τις Ride me Up

Η πιο ανατρεπτική συγκέντρωση μοτοσυκλέτας που έγινε φέτος
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

24/9/2018

Θα το πούμε ορθά-κοφτά, τα κορίτσια που συμμετείχαν στο πρώτο Women’s Ride, όχι απλώς ταρακούνησαν  το Πήλιο, αλλά ολόκληρο τον κοιμισμένο ελληνικό μοτοσυκλετισμό!

Σε κάθε μοτοσυκλετιστική συνάντηση που συμμετέχουμε τα τελευταία χρόνια, η κουβέντα πάντα θα καταλήξει στο ερώτημα, πώς θα φέρουμε νέους ανθρώπους στον κόσμο της μοτοσυκλέτας.  Μην ψάχνετε άλλο! Φωνάξτε αυτά τα κορίτσια στην επόμενη συνάντηση που θα κάνει η λέσχη σας και αυτές θα φροντίσουν με την φρεσκάδα, την τρέλα και κυρίως την αγνή αγάπη τους για την μοτοσυκλέτα να την μετατρέψουν σε ένα καταπληκτικό πάρτι.

Κι όταν λέμε κορίτσια, δεν αναφερόμαστε στο κριτήριο της ηλικίας, αλλά με βάση την δίψα τους για να ευχαριστηθούν ό,τι μπορεί να προσφέρει ο κόσμος της μοτοσυκλέτας σε έναν άνθρωπο.  Τα κορίτσια αυτά δεν αγόρασαν μοτοσυκλέτα για να βρουν γκόμενο ή για να δείξουν τα λεφτά τους ή για να επιδείξουν την κοινωνική καταξίωσή τους. Καβαλάμε μοτοσυκλέτες γιατί τις γουστάρουν. Έτσι απλά! Και αυτή η αγνή και καθαρή αγάπη τους για τις μοτοσυκλέτες είναι που τις απελευθερώνει από τις αλυσίδες των κόμπλεξ. Με πραγματική δίψα να μάθουν νέα πράγματα και κυρίως με νεανικό ενθουσιασμό, πραγματικά χαίρεσαι να μοιράζεσαι μαζί τους τις εμπειρίες σου. 

Η συγκεκριμένη συγκέντρωση που ανέλαβε να διοργανώσει η Andeli Mototouring μαζί με την δραστήρια παρέα των κοριτσιών της Ride Me Up από την Θεσσαλονίκη, έφερε στα χωριά του Πηλίου 27 κοπέλες. Οι δώδεκα από αυτές ήρθαν από την Αθήνα και οι υπόλοιπες ήταν από την Θεσσαλονίκη, την Ξάνθη, την Λάρισα, την Χαλκιδική (πιθανόν να ξεχνάω και κάποια άλλη πόλη, αλλά ήταν δύσκολο να συγκρατήσω τόσα πολλά ονόματα και καταγωγές).

Τρελοκομεία όλες τους! Η κάθε μια τους με την δική της “τρέλα” αλλά με την ίδια διάθεση και τις ίδιες προθέσεις. Ήρθαν εκεί για να δώσουν την ενέργειά τους και δεν ήρθαν με πρόθεση να πάρουν κάτι συγκεκριμένο. Κι όταν έχεις γύρο σου τόσο κόσμο που δίνει το καλύτερο κομμάτι του εαυτού του, αυτομάτως δημιουργείται  ένα πραγματικό εργοστάσιο θετικής ενέργειας.  Το συγκεκριμένο “εργοστάσιο” των κοριτσιών είχε τέτοια δύναμη, που γκρέμιζε κοινωνικά ταμπού και ιδεοληψίες σε κλάσματα δευτερολέπτου.  Περιττό να πούμε τί πανηγύρι γινόταν σε όποια πλατεία χωριού σταματάγαμε. Όμως το σημαντικότερο όλων για τον κόσμο της μοτοσυκλέτας δεν είναι μόνο η ατμόσφαιρα της καλής παρέας. Το βασικότερο όλων είναι η δίψα τους να μάθουν τα πάντα, με “ανοιχτά” τα αυτιά τους.

Ολόκληρο το πρωινό του Σαββάτου ήταν αφιερωμένο στα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα Advance riding από πιστοποιημένα στελέχη της Μοτοθέσις. Αμέσως μετά και περισσότερο από δύο ώρες, τα κορίτσια δοκίμασαν τις μοτοσυκλέτες που είχαν φέρει για test ride η Honda, Husqvarna, KTM και Bajaj. Η βραδιά έκλεισε με guest star την Πολυτίμη Κυριακοπούλου, όπου πέρα από την εμψυχωτική ομιλία της, κατέληξε να τραγουδά  karaoke με… ιδιαίτερη επιτυχία.

Η Κυριακή ήταν η μέρα του αποχαιρετισμού μεν,  μόνο που διήρκησε από της 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ!  Πραγματικά κανείς δεν ήθελε να τελειώσει αυτό το τριήμερο γλέντι. Αναγκαστικά έπρεπε κάποια στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι για τις Βόρειες και τις Νότιες, αλλά με τα smartphone να έχουν πάρει φωτιά ανταλλάσοντας φωτογραφίες σε κάθε στάση για ανεφοδιασμό, η επαφή μεταξύ τους συνεχίστηκε μέχρι που έφτασαν σπίτι και έπεσαν για ύπνο. Είναι περιττό να πούμε ότι ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τις επόμενες συναντήσεις τους.

Εμείς από την μεριά μας, όχι μόνο τις καλωσορίζουμε στον (ανδροκρατούμενο) κόσμο της μοτοσυκλέτας, αλλά τις διαβεβαιώνουμε ότι τις έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Τα κορίτσια αυτά είναι η βόμβα για  να ταρακουνηθούν τα λιμνάζοντα νερά του οργανωμένου μοτοσυκλετισμού. Respect!  

 

 

ΛΕΜΟΤ: Βράβευση Αθλητών της αγωνιστικής σεζόν 2022

Ειδική εκδήλωση την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου
ΛΕΜΟΤ
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

16/1/2023

Η ΛΕΜΟΤ ανακοίνωσε την ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στην έδρα της λέσχης στην οδό Σφιγγός 13 στην Αθήνα όπου θα βραβεύσει τους αθλητές της για την αγωνιστική σεζόν του 2022.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο σχετικό Δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

 

Η Λ.Ε.ΜΟΤ. Αθλητικό Σωματείο σας προσκαλεί στην βράβευση των αθλητών της για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις το 2022.

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00

στην νέα έδρα της Λέσχης Σφιγγός 13, Αθήνα 117 45

https://goo.gl/maps/R8dvQR7Ad73oCkzx6

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Πάρι Κόντη Έφορο Αγωνιστικού της Λ.Ε.ΜΟΤ. στο 6937440513

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της Λ.Ε.ΜΟΤ.