Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

VStrom Greek Riders: Προσφορά αγάπης

Η πιο ενεργή λέσχη

Η ομάδα V-Strom Greek Riders, με πολλές εθελοντικές και φιλανθρωπικές δράσεις στο ενεργητικό της, δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο, έγινε και φέτος ο βοηθός του Άγιου Βασίλη και προσέφερε αγάπη και χαμόγελα σε παιδικά πρόσωπα.

Η συμμετοχή μελών της ομάδας από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ήταν ηχηρή και κατάφεραν και φέτος να δώσουν το παρόν σε φιλανθρωπικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν σε ιδρύματα και ορφανοτροφεία της χώρας.

Ειδικότερα το Σάββατο 16/12/17 οι V-Strom Greek Riders, επισκέφτηκαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Κέντρο Βρεφών Μητέρα, το οποίο φιλοξενεί ορφανά παιδάκια ηλικίας από μηνών έως και τεσσάρων ετών. Με το ποσό που συγκεντρώθηκε, ύψους 2.700€, αγοράστηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, όπου και προσφέρθηκαν στο Κέντρο Βρεφών Μητέρα.

Παράλληλα, μέλη της ομάδας V-Strom Greek Riders Ηπείρου, επισκέφτηκαν την Κιβωτό του Κόσμου, στην Πωγωνιανή, όπου συγκεντρώνοντας ποσό άνω των 300 ευρώ, προσέφεραν τρόφιμα, είδη καθαρισμού και γραφικής ύλης. Αντίστοιχα σε συνεργασία οι V-Strom Greek Riders Χανίων και Ρεθύμνου προσέφεραν στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων στα Χανιά, τρόφιμα ρούχα και είδη προσωπικής υγιεινής, ενώ οι V-Strom Greek Riders Ηρακλείου προσέφεραν στην Στέγη Ανηλίκων, 500 λίτρα πετρέλαιο, βιβλία και είδη ένδυσης – υπόδησης. Τέλος σε εξέλιξη βρίσκεται η φιλανθρωπική δράση των V-Strom Greek Riders Θεσσαλονίκης, όπου με την συμβουλευτική υποστήριξη του Συλλόγου «Πνοή Ζωής για το παιδί» θα προσφέρει στο Ελληνικό παιδικό χωριό Φιλύρου, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ενώ την εβδομάδα των Χριστουγέννων θα πραγματοποιηθεί γεύμα αγάπης στο εστιατόριο "Βυθός Seafood" στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης με εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους.

Συνολικά από όλες τις φιλανθρωπικές δράσεις, συγκεντρώθηκε ποσό άνω των 4.000€, με το οποίο και κατάφεραν να προσφέρουν ελπίδα, χαμόγελα και αγάπη σε μικρά παιδιά, που τόσο το έχουν ανάγκη. 

Η ομάδα V-STROM Greek Riders, η οποία απαριθμεί πάνω από 5.000 μέλη από όλη την Ελλάδα, θα παραμείνει αρωγός φιλανθρωπικών δράσεων στηρίζοντας ανιδιοτελώς κινήσεις με ευαισθησία στον συνάνθρωπο.