Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Τα λιπαντικά IPONE στο Motocross (Δελτίο Τύπου)

Kεντρικός χορηγός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Τα λιπαντικά IPONE κεντρικός χορηγός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross

Το Motocross είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μηχανοκίνητα σπορ στην χώρα μας. Με άφθονο θέαμα που εντυπωσιάζει ακόμη και αυτούς που δεν είναι φανατικοί φίλοι της μοτοσυκλέτας, διατηρεί μία πολύ σημαντική δυναμική ακόμη και σε αυτά τα χρόνια της κρίσης.

Η IPONE είναι μία από τις σημαντικότερες εταιρείες λιπαντικών μοτοσυκλέτας στον κόσμο και έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα της με τους αγώνες. Η στήριξη των σημαντικών αγωνιστικών δραστηριοτήτων είναι επιλογή της εταιρείας. Η IPONE έχει δυναμική παρουσία στα διεθνή πρωταθλήματα μοτοσυκλέτας όπου δραστηριοποιείται για την προβολή της αποκομίζοντας παράλληλα και την απαιτούμενη τεχνογνωσία για την συνεχή εξέλιξη των προϊόντων της.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Α.Ε. παρά το ότι μόλις πριν από λίγες εβδομάδες ανέλαβε την αντιπροσώπευση της IPONE στην Ελλάδα, επέλεξε να ακολουθήσει την πολιτική της εταιρείας και να ξεκινήσει την προβολή του brand στην χώρα μας από τους αγώνες. Έτσι τα λιπαντικά IPONE θα είναι κεντρικός χορηγός σε όλους τους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross του 2017 ξεκινώντας από τον αγώνα των Σερρών στις 17-18 Φεβρουαρίου.

Όλα τα προϊόντα της IPONE για μοτοσυκλέτες, scooters και ATV αντιπροσωπεύει και διαθέτει στην Ελλάδα η ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΑΕ. Πληροφορίες: Λαγκαδά 31, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310544669 & 556219 www.ipone.gr