Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Fantic Motor: Εντυπωσιακό ξεκίνημα

Με φόρα από το ιταλικό πρωτάθλημα MX

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά για την ομάδα MX της Fantic στην Ιταλία, όπου αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου της ελληνικής αντιπροσωπείας, το οποίο εκτός των άλλων μας πληροφορεί και για την ημερομηνίας άφιξης των αγωνιστικών μοτοσυκλετών της fantic στη χώρα μας:

Μεγάλη αγωνιστική επιτυχία της Fantic στον πρώτο αγώνα  της χρονιάς που σηματοδοτεί την επιστροφή της ιστορικής μάρκας στις διεθνείς πίστες MX!

Ο πρώτος γύρος της σειράς Internazionalid'Italia MX EICMA 2020 είναι ήδη ιστορία! Κάτω από έναν καθαρό ουρανό και έναν ανοιξιάτικο ήλιο, οι περισσότεροι από τους 115 αναβάτες των τριών κατηγοριών 125, MX2 και MX1 αγωνίστηκαν στη δύσκολη και τεχνική άμμο της πίστας "LeDune" , μπροστά στο πολυπληθές κοινό που παρακολούθησε τον αγώνα ελκυόμενο από τη συμμετοχή απίστευτα μεγάλου αριθμού πρωταθλητών και κορυφαίων διεθνών αναβατών.

Ο Andrea Bonacorsi με το ολοκαίνουργο XX125 Fantic κατέκτησε τη 2η θέση του αγώνα στην κατηγορία του μετά από δύο καταπληκτικά σκέλη στη βαθιά άμμο της Σαρδηνίας. Στο 1ο σκέλος ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου ενώ  στο 2ο κατάστησε τη 3η θέση  μετά από ένα καταπληκτικό αγώνα σε συνέχεια πτώσης από σύγκρουση με αργό αναβάτη.

Μετά από ένα τέτοιο πρώτο γύρο ο Bonacorsi και η Fantic Racing είναι 2οι στη βαθμολογία του πρωταθλήματος και μπορούν να ελπίζουν σε μια καταπληκτική χρονιά. Τα αγωνιστικά μοντέλλα της Fantic θα είναι διαθέσιμα για πώληση τον Ιούνιο. Η συνέχεια στο Ottobiano σε μια εβδομάδα στις 2 Φεβρουαρίου!

Fantic Motor Hellas

www.fantic.gr,

Tel: +30 210 346 6780