Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX TEAM: Δεύτερη θέση σε ένα δύσκολο Πρωτάθλημα

Νίκη στον τελευταίο αγώνα για τον Αλέξανδρο Γεωργαντά

Η Husqvarna MOTUK Michelin MX Team με αναβάτη τον περσινό πρωταθλητή Αλέξανδρο Γεωργαντά, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και στο φετινό δύσκολο συγκυριακά πρωτάθλημα με μοτοσυκλέτα Husqvarna FC250.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της ομάδας με δηλώσεις του αναβάτη:

 

ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΤΗ ΤΗΣ HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX TEAM

 

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 

Ο αναβάτης της HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX TEAM, μετά τον περσινό τίτλο στην ΜΧ2, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην κατηγορία, χάρη και στην κορυφαία HUSQVARNA FC250.

Παρά τις ατυχίες και την απρόσμενη εξέλιξη του Πρωταθλήματος εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας, ο Αλέξανδρος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους συναθλητές του. Το ήθος του εντός και εκτός πίστας και η αγωνιστικότητά του ελπίζουμε να βρουν μιμητές.

 

#21 Αλέξανδρος Γεωργαντάς – HUSQVARNA FC250

O Γεωργαντάς πήγε την καρό σημαία στην τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος. Αν και είχε λιγοστές ελπίδες για την κατάκτησή του, δεν το έβαλε κάτω και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό μέσα στην πίστα παίρνοντας τη νίκη στην κατηγορία με μια δεύτερη θέση στο Α΄ σκέλος και μια πρώτη στο Β΄ σκέλος. Ήταν το ιδανικό φινάλε για την ίδιο και την ομάδα της HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX TEAM.

 

1ος ΜΧ2 (2ος Α΄ Σκέλος / 1ος Β΄ Σκέλος)

“Στον τελευταίο αγώνα όλα βγήκαν τέλεια. Χωρίς λάθη και καθόλου άγχος και παρότι μετά από πτώση στα προκριματικά μοτοσυκλέτα συναθλητή μου πάτησε το πόδι μου με αποτέλεσμα να πονάω. Στο πρώτο σκέλος έσφιξα τα δόντια και παρά τη μέτρια εκκίνηση έφθασα μέχρι τη δεύτερη θέση κάνοντας πολλές προσπεράσεις, δείχνοντας πως τόσο εγώ όσο και η μοτοσυκλέτα μου ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση και άριστα προετοιμασμένοι. Στο δεύτερο σκέλος ξέφυγα από την αρχή και δεν απειλήθηκα από τους αντιπάλους μου. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου για την υποστήριξη όλη τη χρονιά, τους χορηγούς μου καθώς και όσους βρίσκονται στο πλευρό μου τις δύσκολες και τις καλές στιγμές”.

 

Η ομάδα της HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX TEAM

ευχαριστεί όλους εκείνους που συνέβαλαν στη διεξαγωγή ενός

δύσκολου Πρωταθλήματος από κάθε άποψη. Ευελπιστεί ο θεσμός του 2021 να διεξαχθεί υπό καλύτερες συνθήκες και με λιγότερα

δυσάρεστα απρόοπτα τα οποία δεν αναδεικνύουν την πραγματική

φύση του αθλήματος του MX.