Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Όλα έτοιμα για τον 2ο αγώνα του Π.Π. ΜΧ στα Τρίκαλα!

Προβλέπεται μία ακόμα συναρπαστική αναμέτρηση

Ο πρώτος αγώνας στις Σέρρες του Π.Π. Motocross άφησε υποσχέσεις για μια συναρπαστική αγωνιστική χρονιά και ανοιχτούς λογαριασμούς ανάμεσα στους κορυφαίους έλληνες αναβάτες. Αυτό το Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα το ΜΟΤΟ θα δώσει ξανά το παρών στον χωμάτινο “στίβο μάχης”. Όχι μόνο με άμεση πληροφόρηση, αλλά και με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, που αποτυπώνει τις μάχες και τις προσπάθειες των αναβατών και των ομάδων τους. Στην ΜΧ-1 περιμένουμε να δούμε την απάντηση του Μανώλη Κριτικού στον Παναγιώτη Κουζή, που κέρδισε τα δύο σκέλη στις Σέρρες, χωρίς φυσικά να βγάζουμε από την εξίσωση τους Τουρατζίδη, Λυρίου και Τσαρνά, οι οποίοι είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι διεκδίκησης του τίτλου.

Στην ΜΧ-300, ο Δημήτρης Μπαξεβάνης ξεκίνησε πολύ δυνατά τη χρονιά στην γρήγορη πίστα των Σερρών και θα δούμε αν μπορέσει να κρατήσει την ίδια απόσταση από τους Θεριό και Κολιοπάνο στην πίστα των Τρικάλων. Στην MX2, ο αγώνας των Σερρών άφησε τα πάντα ανοιχτά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ζούνη και τον Ανδρέου, όχι όμως και στην MX125, όπου ο Σάγμαλης είναι ο στόχος για όλους τους υπόλοιπους. Στην κατηγορία-φυτώριο της MX85, όπου ο Βαγγελακάκης και ο Φωτάκης μοιράστηκαν από μία πρώτη θέση στις Σέρρες, θα έχουν για άλλη μια φορά μαζί τους τον ταχύτατο Γανωτή να κρατά τον ρυθμό του αγώνα σε υψηλό επίπεδο. Φυσικά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την κατηγορία OPEN και την όμορφη μάχη του Χρήστο Τομαρά και του Βασίλη Πακαταρίδη, όπως και την οδήγηση του βενιαμίν της MX65 Λευτέρη Παπαδάκη.

Ο καιρός στα Τρίκαλα προβλέπεται να είναι τέλειος για να απολαύσουν οι θεατές θέαμα και τους αγωνιζόμενους να προσφέρουν έντονο ανταγωνισμό. Εδώ μπορείτε να δείτε όλα όσα έγιναν στις Σέρρες, καθώς και την βαθμολογία κάθε κατηγορίας και ακολουθήστε μας διαδικτυακά στα Τρίκαλα απ' όπου θα σας μεταφέρουμε γεγονότα και εικόνες από πρώτο χέρι όλο το Σαββατοκύριακο.