Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2020 Γιαννιτσά! 1.620 φωτογραφίες!

Η μεγάλη συλλογή του ΜΟΤΟ από τον 7ο αγώνα!

Πόσο “MOTOCROSS” αντέχετε; Χωρισμένες ανά κατηγορίες θα βρείτε τις μεγάλες συλλογές φωτογραφιών του ΜΟΤΟ ξεκινώντας από τις απονομές και την ατμόσφαιρα των pit!

 

Ένα τεράστιο φωτογραφικό αφιέρωμα σας περιμένει να το εξερευνήσετε, 1.620 φωτογραφίες που μεταφέρουν όλα όσα έγιναν στον 7ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross και στην αυλαία του MX για φέτος.

Αν πάρουμε το παράδειγμα του Τύπου στην Ευρώπη, έντυπου και ηλεκτρονικού, αυτό που το ΜΟΤΟ κάνει για το Motocross και για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα γενικά, δεν συμβαίνει πουθενά σε καμία χώρα. Το κόστος της φωτογραφικής κάλυψης και της αποτύπωσης με ρεπορτάζ, πίνακες αποτελεσμάτων κτλ, δεν θέλει κανείς να το αναλάβει για τα εθνικά πρωταθλήματα της χώρας του. Είναι και για εμάς, την ανεξάρτητη ομάδα του ΜΟΤΟ, ένα οικονομικό βάρος που θέλουμε όμως να το σηκώνουμε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους Έλληνες αγωνιζόμενους - ιδιαίτερα τώρα που δίχως θεατές, τα μάτια που απόλαυσαν τον αγώνα τους ήταν λιγότερα από κάθε άλλη φορά. Η συνεισφορά μας απέναντι σε αυτό το πρόβλημα γίνεται με τεράστιες συλλογές φωτό, με live video και video highlights καθώς και με ζωντανό ρεπορτάζ από τον αγώνα προς το μεγάλο κοινό του ΜΟΤΟ. Έτσι κι αλλιώς κάνουμε πράγματα που δεν γίνονται αλλού στην Ευρώπη, χρέος μας θεωρούμε πως είναι, να συμπεριλαμβάνουμε σε αυτά και το ελληνικό MX!

Δείτε τις μεγάλες συλλογές φωτογραφιών: