Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2023 Κρηνίδες: Έχουμε αγώνα!

Οι συμμετέχοντες όλων των κατηγοριών αναμένεται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2023, Κρηνίδες: Έχουμε αγώνα!
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

30/9/2023

Με 125 συμμετοχές θα διεξαχθεί ο προτελευταίος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2023 στις Κρηνίδες Καβάλας και το MOTO βρίσκεται εκεί για να σας ενημερώνει για όσα συμβαίνουν.

Ο έκτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2023 διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα MX ΑΜΟ Κρηνίδων. Η πίστα έχει μήκος 1.710 μέτρα και ελάχιστο πλάτος 8,00 μέτρα, με το 50% της διαδρομής να αποτελείται από μέτριο σκληρότητας προς σκληρό χώμα, ενώ το υπόλοιπο 50% της διαδρομής να είναι μαλακό προς αμμώδες.

Motocross

Όσον αφορά το πρόγραμμα του αγώνα χθες ξεκίνησε ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος ο οποίος ολοκληρώθηκε πριν λίγο. Αυτή τη στιγμή διεξάγονται οι ελεύθερες δοκιμές, με τις χρονομετρημένες δοκιμές να ακολουθούν. Τις απογευματινές ώρες θα έχουμε τους αγώνες πρόκρισης των κατηγοριών MX1, MX2, MX125, MX300 και τους πρώτους αγώνες των κατηγοριών MX65, MX OPEN και MX SENIOR αλλά και το Β' Σκέλος Επίδειξης των ΜΧ50.

Αύριο Κυριακή οι ελεύθερες δοκιμές ξεκινούν 08:30 και το πρώτο σκέλος του αγώνα 10:40!

Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες να έχουν έναν ασφαλή αγώνα.

Ετικέτες

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross – Ακυρώνεται ο αγώνας της Πτολεμαΐδας λόγω αδειοδότησης της πίστας

Λόγω έλλειψης των εγγράφων που απαιτούνται για την άδεια λειτουργίας της πίστας
motomag Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross – Ακυρώνεται ο αγώνας της Πτολεμαΐδας λόγω αδειοδότησης της πίστας
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

29/4/2024

Το Σωματείο Α.Μ.Ο.Ε. με επιστολή του προς την Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. έκανε γνωστό πως δεν δύναται να διοργανώσει τον τέταρτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2024 ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στη 1 και 2 Ιουνίου καθώς υπάρχει έλλειψη των απαραίτητων εγγράφων που απαιτούνται για την άδεια λειτουργίας της πίστας!

Η επιστολή του Σωματείου Α.Μ.Ο.Ε. αναφέρει:

“Το αποτέλεσμα της απόφασης αυτής, οφείλεται καθαρά και μόνο, στην καθυστέρηση επίλυσης του ιδιοκτησιακού καθεστώτος από την πλευρά του Δήμου Εορδαίας, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της ΔΕΗ Α.Ε. και της ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε., καθυστέρηση που έγκειται στην απολιγνιτοποίηση της περιοχής μας και ειδικότερα στην έκταση των εγκαταστάσεων της πίστας.

Γνωρίζοντας την προσφορά και την αγάπη του Σωματείου προς το άθλημα, από την ίδρυση του -2009- έως και σήμερα, και τις προσπάθειες που κάνει για την ανάδειξη του αθλήματος τόσο στην περιοχή μας όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να μην μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στην διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα για το έτος 2024 εξαιτίας της έλλειψης των εγγράφων που απαιτούνται για την άδεια λειτουργίας της πίστας. Ο αγώνας Scramble μπορεί να διεξαχθεί κανονικά”.

Μένει να δούμε αν το αγωνιστικό καλεντάρι του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross φέτος θα έχει έναν αγώνα λιγότερο ή αν η Ομοσπονδία προχωρήσει σε αντικατάσταση του αγώνα της Πτολεμαΐδας.

motomag Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross – Ακυρώνεται ο αγώνας της Πτολεμαΐδας λόγω αδειοδότησης της πίστας

Ετικέτες