Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MOTOCROSS & BMU Κρηνίδες: Μία φανταστική Κυριακή σε ζορισμένο πρόγραμμα

Ήρθε η ώρα για ξεχωριστούς αγώνες με το BMU
MOTOCROSS Κρηνίδες 2023
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

10/4/2023

Μπόλικη δράση και θέαμα από τις περισσότερες MX μοτοσυκλέτες που έχουν συγκεντρωθεί σε αγώνα στην Ελλάδα, μας έδωσε η πίστα στις Κρηνίδες Καβάλας όπου παρά την τεράστια προσέλευση τα πάντα κύλισαν ομαλά χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς και ατυχήματα. Την Κυριακή ένας νεαρός αναβάτης από την Ρουμανία στην κατηγορία MX65 είχε μία άσχημη πτώση που ανάγκασε σε διακοπή του αγώνα και την διακομιδή του σε νοσοκομείο με ένα από τα δύο ασθενοφόρα που υπήρχαν στην πίστα. Ωστόσο και αυτό το περιστατικό είχε την καλύτερη δυνατή εξέλιξη με σύσσωμους τους υπόλοιπους αγωνιζόμενους κάθε εθνικότητας να εύχεται την ταχεία ανάρρωση του νεαρού αθλητή.

Η πίστα στις Κρηνίδες κατάφερε να διαχειριστεί τον αριθμό ρεκόρ των συμμετοχών όμως όλα δείχνουν πως έχει έρθει πλέον η ώρα να γίνουν ξεχωριστές διοργανώσεις με το BMU, αν συνεχίσει να υπάρχει αυτή η αθρόα προσέλευση από τις άλλες χώρες. Αυτό θα στεναχωρήσει βέβαια τους Έλληνες που θέλουν να συμμετάσχουν και στους δύο θεσμούς σε ένα μόνο ταξίδι και είναι αλήθεια πως από πλευράς εξόδων δεν είναι εύκολο πράγμα να ταξιδεύει ένας αναβάτης για να αγωνιστεί, σε όποια κατηγορία κι αν ανήκει. Από κάθε άλλη πλευρά όμως, έχει έρθει η ώρα να μην γίνεται συνδιοργάνωση των πρωταθλημάτων και μακάρι να συνεχίσουν οι αναβάτες να υποστηρίζουν τους αγώνες.

MOTOCROSS Κρηνίδες 2023
Άμεση η παρέμβαση και η καλύτερη δυνατή εξέλιξη για τον νεαρό αθλητή της MX65 που τραυματίστηκε στον αγώνα

Το ασφυκτικά γεμάτο πρόγραμμα λοιπόν, το μοναδικό ζήτημα που προέκυψε από το ρεκόρ συμμετοχών που ευτυχώς συνέβη στις Κρηνίδες καθώς είναι μία πίστα που εξελίσσεται διαρκώς και έχει περάσει σε ένα επίπεδο που μπορεί να φιλοξενήσει και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι αναβάτες των MX1 και MX2 έκαναν ζέσταμα νωρίς το πρωί της Κυριακής για να αγωνιστούν το μεσημέρι πράγμα που δεν βοήθησε ιδιαίτερα ενώ και η πίστα ήταν τελείως διαφορετική πριν και μετά. Λίγα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν βέβαια όταν έχεις τόσους αναβάτες σε διαφορετικές διοργανώσεις και αξίζουν συγχαρητήρια στην πίστα των Κρηνίδων που όχι απλά κατάφερε να διαχειριστεί την κατάσταση αλλά να δώσει και όμορφους αγώνες. Το επίπεδο στο Ελληνικό MX μπορεί να γίνει ακόμη πιο υψηλό και το παράδειγμα είναι πλέον συγκεκριμένο.

MOTOCROSS Κρηνίδες 2023
Οι καλύτερες εκκινήσεις της Κυριακής από τον Τουρατζίδη (#100 Yamaha)!

Από εκεί και πέρα η συνδιοργάνωση έχει κι άλλο ένα μεγάλο πλεονέκτημα καθώς φέρνει σε επαφή τους Έλληνες αναβάτες με τους ξένους που ορισμένοι από αυτούς, όχι όλοι, έχουν άπιαστο ρυθμό και βρίσκονται σε ιδιαίτερα υψηλό αγωνιστικό επίπεδο ώστε όχι μόνο να κοντράρουν τους παραδοσιακούς πρώτους σε κάθε κατηγορία, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις να αποκαλύπτουν τον ορίζοντα κυριολεκτικά. Μία τέτοια περίπτωση είναι για παράδειγμα ο Katona Aron στην MX85 που έκανε χρόνο αντίστοιχο των πρώτων της MX125! Έτσι κι αλλιώς ο νεαρός Aron αγωνίζεται στο FIM Europe EMX85 και είναι αναβάτης επιπέδου διεθνών διοργανώσεων δείχνοντας πως θα έχει μέλλον στους αγώνες, ξεχωρίζει δηλαδή με διαφορά, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι άκρως θετικό για όλους, να έχουν την ευκαιρία της αναμέτρησης με αναβάτες υψηλότερου επιπέδου ώστε να έχουν το έναυσμα της δικής τους περαιτέρω εξέλιξης.

MOTOCROSS Κρηνίδες 2023
Εντυπωσιακός ο Ράδος (#97 GASGAS) που οδηγούσε τον αγώνα για μεγάλη διάρκεια στο πρώτο σκέλος MX1!

Στην MX1 και στα δύο σκέλη την νίκη συνολικά πήρε ο Tompa (#41) με τον Τουρατζίδη όμως (#100 Yamaha) να κάνει την καλύτερη εκκίνηση όλων και τις δύο φορές. Στο πρώτο σκέλος όμως έμεινε πίσω χάνοντας έδαφος το οποίο ανέκτησε αργότερα ανεβάζοντας ρυθμό και καταφέρνοντας να περάσει τον Κουζή (#338 Fantic) για να τερματίσει πίσω από τον Ράδο (#97 GASGAS) που ήταν δεύτερος συνολικά και πρώτος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ράδος οδηγούσε μάλιστα τον αγώνα στο πρώτο σκέλος για  μεγάλο διάστημα και μάλιστα με διαφορά, όμως αργότερα μείωσε ρυθμό και ο Tompa έκλεισε την διαφορά και τελικά πέρασε και μπροστά.

Στο δεύτερο σκέλος υπήρξε πολύ ωραία κόντρα ανάμεσα σε Τουρατζίδη και Κουζή όπου και πάλι επικράτησε ο Τουρατζίδης τερματίζοντας δεύτερος συνολικά και πρώτος για το ελληνικό πρωτάθλημα. Πίσω ο Ράδος έκανε ένα μοναχικό αγώνα χωρίς να απειλεί τους πρώτους αλλά ούτε και να απειλείται από τους Λυρίου και Ανδρέου σε θεαματική επίσης και όμορφη μάχη. Ο Λυρίου απέδειξε πόσο αγαπά τους αγώνες καθώς είχε έναν άσχημο τραυματισμό το Σάββατο στο γόνατο, που θα ανάγκαζε τους περισσότερους να εγκαταλείψουν. Η συμμετοχή του την Κυριακή ήταν αμφίβολη καθώς δεν ήταν κάτι απλό για να σφίξει τα δόντια και να συνεχίσει και έτσι η αγωνιστική του παρουσία και το γεγονός πως ήταν και εντός πεντάδας γενικής στο δεύτερο κι απαιτητικό σκέλος με αντίστοιχο αποτέλεσμα και στο πρώτο, αποκτά μεγαλύτερη αξία. Αντίστοιχα και ο Ανδρέου όμως είχε πολύ υψηλό ρυθμό για την MX300, με διαφορά ταχύτερος από κάθε άλλο στην κατηγορία του και για ακόμη μία φορά σε απευθείας αντιπαράθεση με την MX1.

MOTOCROSS Κρηνίδες 2023
Κέρδισε το θέαμα στις Κρηνίδες!

Στην MX2 ο Ζούνης (#37 Yamaha) κράτησε ψηλά την ελληνική σημαία ανάμεσα σε πολλούς ξένους αναβάτες που αν και έτρεχαν στην MX125 είχαν απίστευτο ρυθμό και ήταν δύσκολο να τους περάσεις. Στο δεύτερο σκέλος βελτίωσε και την θέση του στην γενική κατάταξη και φυσικά παρέμεινε πρώτος από τους Έλληνες και με διαφορά. Στο δεύτερο σκέλος είχαμε επίσης και αναβίωση της μάχης Μερκούρη (#11 KTM) και Φωτάκη (#307 Yamaha) δύο πολύ ικανοί αναβάτες που έχουν τώρα ανέβει κατηγορία. Στο πρώτο σκέλος ο Φωτάκης ήταν πολύ ψηλά, στην 7η θέση γενικής στις δύο κατηγορίες, 4ος στην γενική της MX125 και ταχύτερος για την ελληνική πλευρά! Στο δεύτερο σκέλος έδωσε δυνατή μάχη με τον Μερκούρη όπου και επικράτησε ο Μερκούρης σε έναν συνολικά πολύ όμορφο αγώνα με πάρα πολλές συμμετοχές και τους ξένους αναβάτες να δείχνουν πως ο ρυθμός μπορεί να είναι ιδιαίτερα υψηλός!

MOTOCROSS Κρηνίδες 2023
Εξίσου εντυπωσιακή η εκκίνηση της MX2!

Στην OPEN υπήρχε και εδώ ένα ξένος που κέρδιζε την γενική με διαφορά, ο Hristian Ilioski (#90) ενώ πίσω του στο πρώτο σκέλος ο Πακαταρίδης (#72 KTM) κατάφερε να επικρατήσει του αιώνιου αντιπάλου Τομαρα (#110 Honda) συνέπεια και της πτώσης του δεύτερου. Ο Τομαρας είχε πολύ υψηλό ρυθμό μετά την πτώση αλλά δεν πρόλαβε να καλύψει όλο το χαμένο έδαφος. Στο δεύτερο σκέλος ήταν όμως ο ταχύτερος Έλληνας και δεύτερος γενικής σε έναν εξίσου όμορφο αγώνα που συνολικά είχε καθαρές προσπεράσεις.

MOTOCROSS Κρηνίδες 2023

Ο αιώνιος ηγέτης της Senior κατηγορίας στην Ελλάδα, ο Καρασακαλίδης (#177 GASGAS) κατάφερε να κρατήσει ψηλά την ελληνική σημαία απέναντι στον πολύ αυξημένο ανταγωνισμό που έφερε το BMU. Ο Kadir (#10) ήταν ταχύτερος και στα δύο σκέλη αλλά στο δεύτερο ο Cojanu (#711) που είχε τον ταχύτερο γύρο στο πρώτο σκέλος, έχασε την μάχη από τον Καρασακαλίδη! Ο Έλληνας αναβάτης όχι μόνο τερμάτισε μία θέση ψηλότερα στο δεύτερο σκέλος, αλλά είχε και τον ταχύτερο γύρο και μάλιστα με ικανοποιητική διαφορά!

Στην MXWOMEN η Cojanu (#222) ήταν ταχύτερη και στα δύο σκέλη απέναντι στις Ελληνίδες όπου φυσικά ξεχώρισαν οι αδερφές Λάμπρου, η Ιωάννα (#7) και η Αμαλία (#17) αμφότερες με Yamaha. Η κατηγορία αυτή αγωνιζόταν ταυτόχρονα με την Senior οπότε όχι απλά δεν ήταν μόνες στην πίστα αλλά είχαν να διαχειριστούν και ποιο έμπειρους αναβάτες, όχι όμως και συνολικά πιο γρήγορους καθώς είχαν αρκετούς αγωνιζόμενους της Senior να ακολουθούν τις νεαρές αθλήτριες με την πρώτη να κάνει και πολύ καλό χρόνο. Πάμε αντίστροφα τώρα για τους νεαρούς μας αναβάτες.

Στην MX50 οι πολύ νεαροί αναβάτες μπορεί να μην καλύπτουν όλη την πίστα και τα μεγάλα άλματα αλλά είχαν δύσκολο έργο με τις μικρές τους μοτοσυκλέτες. Χαρακτηριστικό και των δύο σκελών οι πολλές πτώσεις από τις οποίες όμως συνέχιζαν ακούραστοι με τους αναβάτες του BMU να κάνουν πολύ καλούς χρόνους. Πολύ ικανός και ο Στρουγκης (#97 KTM) που απέναντι στο τόσο υψηλό επίπεδο κατάφερε στο πρώτο σκέλος να φτάσει την τέταρτη θέση γενικής και πρώτος από ελληνική πλευρά και την έκτη στο δεύτερο σκέλος. Ο μεγαλύτερος αδερφός του αγωνίζεται επίσης επάξια στην μεγαλύτερη κατηγορία. Στο δεύτερο σκέλος όμως ο αγώνας ήταν του Μυλωνάκη (#147 GASGAS) που όχι απλά ξεχώρισε από την ελληνική πλευρά αλλά κατάφερε και την πρώτη θέση γενικής κάνοντας τα λιγότερα λάθη από όλους, σηκώνοντας την καρό σημαία, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία παρακάτω:

MOTOCROSS Κρηνίδες 2023
Δύσκολος ο αγώνας για τους νεαρούς αναβάτες στην MX50!

Στην MX65 ο Marian (#59) ήταν ταχύτερος όλων με διαφορά με τον Τσαλίκη (#1 Yamaha) να κάνει ένα φοβερό πρώτο σκέλος κρατώντας τους πάντες πίσω στην γενική κατάταξη και μένοντας εντός πεντάδας στο δεύτερο σκέλος. Στο πρώτο σκέλος ήταν που τραυματίστηκε ο νεαρός Ρουμάνος και βγήκε η κόκκινη σημαία διακόπτοντας τον αγώνα αλλά και τις διαδικασίες της ημέρας, ενώ ποινή δέχτηκε ένας Τούρκος αναβάτης που αγνόησε την κίτρινη σημαία. Εξαιρετική εδώ η παρουσία της Kolnokoov Anna από την Σερβία που σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης στο δεύτερο σκέλος. Εντός δεκάδας στην γενική κατάταξη, που όπως είπαμε έχει πολύ υψηλό επίπεδο και έντονο ανταγωνισμό, ήταν σε αυτό το σκέλος εκτός από τον Τσαλίκη, ο Στρούγκης (#51 Yamaha), ο Φωτόπουλος (#911 Yamaha) και ο Τρακαδας (#23 KTM).

MOTOCROSS Κρηνίδες 2023
Υψηλός ο ανταγωνισμός στην MX65!

Στην ΜΧ85 έχουμε ήδη αναφέρει την περίπτωση του Kanona Aron που έπαιρνε μέρος στην κατάταξη του FIM Europe και όχι στην γενική του BMU. Ήταν όπως είπαμε με διαφορά ο ταχύτερος αναβάτης φτάνοντας σε χρόνους την MX125, φοβερά εντυπωσιακός και ξεκάθαρα έδειχνε πως έχει μέλλον μπροστά του για επαγγελματική πορεία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και όχι απλή συμμετοχή. Στο πρώτο σκέλος ταχύτερος εδώ ο Ταμβάκος (#66 Yamaha) από την ελληνική πλευρά και σε πολύ υψηλό ρυθμό που κράτησε και στο δεύτερο σκέλος βελτιώνοντας μάλιστα τον χρόνο του! Από κοντά του ο Τριανταφυλλόπουλος (#241 Yamaha ακολουθούμενος από τον Μακρυγεωργο (#27 KTM)

Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες της δεύτερης ημέρας και αναλυτικά τα αποτελέσματα. Όπως πάντα, θα έρθει τις επόμενες ημέρες και μία τεράστια συλλογή φωτογραφιών που θα αποτυπώνουν όλη την δράση από τον εκπληκτικό αυτό διήμερο:

Αποτελέσματα ΜΧ1-ΜΧ300 πρώτο σκέλος:

 

1

41

TOMPA ROBERT KRISZTIAN

ΜΧ1

 

 

FRM

29:33.852

16 Laps

01:47.934

3

2

97

ΡΑ∆ΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

ΜΧ1

GASGASGREECE.KRDSTORES.MI

GAS GAS 450

Α.ΜΟ.Σ.ΣΚΥ∆ΡΑ

29:53.986

00:20.134

01:49.745

3

3

100

ΤΟΥΡΑΤΖΙ∆ΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΧ1

YAMAHARACING-MOTODIRECT

YAMAHA YZF

Α.ΜΟ.Σ.ΣΚΥ∆ΡΑ

29:59.086

00:25.234

01:49.859

9

4

338

ΚΟΥΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΧ1

FANTICMOTORHELLAS-WHEELM

FANTIC XX 2

Σ.Μ.Α.∆.

30:21.014

00:47.162

01:49.447

3

5

111

ΑΝ∆ΡΕΟΥ ΑΝ∆ΡΕΑΣ

ΜΧ300

YAMAHA RACING HELLAS. ΜΟΤΟ

YAMAHA YZ

ΑΡΤΕΜΙΣ

30:40.595

01:06.743

01:53.646

12

6

161

ΛΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΧ1

LFI ONE CRYPTO MOBILE . MOT

KTM SXF 350

ΛΕ.Μ.Α.Ν.

30:49.960

01:16.108

01:52.180

4

7

200

ΤΟΥΡΑΤΖΙ∆ΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΧ1

YAMAHA ΤΟΥΡΑΤΖΙ∆ΗΣ-YAMAHA

YAMAHA YZF

Α.ΜΟ.Σ.ΣΚΥ∆ΡΑ

31:19.307

01:45.455

01:54.770

8

8

22

ΠΑΠΙΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΧ1

MXBALAGIAN HONDA-BELE.GR.I

HONDA CRF

Α.Μ.ΛΕ.Χ Α.Σ.

31:32.056

01:58.204

01:54.581

3

9

160

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΜΧ1

EXTRA PRODUCTS TASOULIS AF

HUSQVARNA

ΜΟΤΟΛΕΣΧΗ Κ

30:38.984

15 Laps

01:54.000

3

10

123

ΚΑΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΧ300

KTM SOUTHER EAST EUROPE. K

KTM 250

Α.Ο.Λ.Μ.Ο.

31:10.822

00:31.838

01:59.320

2

11

259

ΣΙ∆ΕΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΜΧ1

 

KXF 250 Kaw

Σ.Μ.Α.ΑΡΤΑΣ

31:55.791

01:16.807

02:04.029

3

12

499

ΠΑΠΑΘΕΟ∆ΩΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΧ1

MONSTERSHOP.GR#MXHOUSE#

HONDA CRF

Α.Σ.ΜΟ.Λ.Π.

30:10.650

14 Laps

02:07.133

3

13

11

NEDYALKOV GABRIEL

ΜΧ1

MSC YABLANICA MX

 

BMF

30:11.823

00:01.173

02:04.771

2

14

777

GOCE TOMOVSKI GEORGIEVSKI

ΜΧ1

 

 

MFNM

30:25.485

00:14.835

02:07.231

11

15

1001

JANKO RAILIC

ΜΧ1

 

 

AMCC

30:49.247

00:38.597

02:05.752

2

16

101

BATUHAN DEMIRYOL

ΜΧ1

AVRUPA MOTORCYCLE CLUB

 

TMF

31:28.751

01:18.101

02:09.344

2

17

182

ANDRIAN VIADIMIROV

ΜΧ1

 

 

 

31:44.700

01:34.050

02:10.914

3

18

245

ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΜΧ1

FREEZELAND

KTM SXF 450

ΛΕ.Μ.E.

30:19.231

13 Laps

02:16.752

6

19

81

GALIP ALP BAYSAN

ΜΧ1

SANCAKTEPE MOTORCYCLE SPO

 

TMF

30:28.257

00:09.026

02:11.588

2

20

8

VIKTOR KARAKOLEV

ΜΧ1

 

 

MFNM

29:45.804

12 Laps

02:19.286

2

21

35

ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ

ΜΧ300

ΕΛΙΝ ΑΙΒΑΖΙ∆ΗΣ-CAFFEINE ROA

KTM SX 250

ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ

30:03.548

00:17.744

02:19.041

2

22

321

ΜΙΧΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΜΧ300

BETA ΣΟΠΕΛΙΗΣ-NORTH STAR

BETA RR 300

Α.Μ.Ο.ΚΡΗΝΙ∆Ω

31:33.957

01:48.153

02:27.189

2

23

317

ΛΑ∆ΕΝΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΜΧ300

MOTO GADIAS-3PRACING- BETA

BETA RR 30

ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ

29:54.449

11 Laps

02:34.604

2

24

912

ΟΡΦΑΝΙ∆ΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΜΧ300

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤ

TM250 250

Α.ΜΟ.Σ.ΣΚΥ∆ΡΑ

30:04.698

00:10.249

02:37.106

11

 

Αποτελέσματα ΜΧ1-ΜΧ300 δεύτερο σκέλος:

 

1

41

TOMPA ROBERT KRISZTIAN

ΜΧ1

 

 

FRM

29:30.421

16 Laps

01:49.672

4

2

100

ΤΟΥΡΑΤΖΙ∆ΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΧ1

YAMAHARACING-MOTODIRECT

YAMAHA YZF

Α.ΜΟ.Σ.ΣΚΥ∆ΡΑ

29:48.894

00:18.473

01:49.654

4

3

338

ΚΟΥΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΧ1

FANTICMOTORHELLAS-WHEELM

FANTIC XX 2

Σ.Μ.Α.∆.

29:56.398

00:25.977

01:50.256

4

4

97

ΡΑ∆ΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

ΜΧ1

GASGASGREECE.KRDSTORES.MI

GAS GAS 450

Α.ΜΟ.Σ.ΣΚΥ∆ΡΑ

29:59.037

00:28.616

01:51.001

12

5

161

ΛΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΧ1

LFI ONE CRYPTO MOBILE . MOT

KTM SXF 350

ΛΕ.Μ.Α.Ν.

30:35.263

01:04.842

01:51.796

3

6

111

ΑΝ∆ΡΕΟΥ ΑΝ∆ΡΕΑΣ

ΜΧ300

YAMAHA RACING HELLAS. ΜΟΤΟ

YAMAHA YZ

ΑΡΤΕΜΙΣ

30:49.394

01:18.973

01:53.858

10

7

160

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΜΧ1

EXTRA PRODUCTS TASOULIS AF

HUSQVARNA

ΜΟΤΟΛΕΣΧΗ Κ

31:18.479

01:48.058

01:54.210

12

8

22

ΠΑΠΙΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΧ1

MXBALAGIAN HONDA-BELE.GR.I

HONDA CRF

Α.Μ.ΛΕ.Χ Α.Σ.

31:26.098

01:55.677

01:55.399

3

9

200

ΤΟΥΡΑΤΖΙ∆ΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΧ1

YAMAHA ΤΟΥΡΑΤΖΙ∆ΗΣ-YAMAHA

YAMAHA YZF

Α.ΜΟ.Σ.ΣΚΥ∆ΡΑ

30:04.687

15 Laps

01:56.924

3

10

123

ΚΑΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΧ300

KTM SOUTHER EAST EUROPE. K

KTM 250

Α.Ο.Λ.Μ.Ο.

30:55.949

00:51.262

02:00.607

2

11

259

ΣΙ∆ΕΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΜΧ1

 

KXF 250 Kaw

Σ.Μ.Α.ΑΡΤΑΣ

29:49.273

14 Laps

02:05.626

4

12

499

ΠΑΠΑΘΕΟ∆ΩΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΧ1

MONSTERSHOP.GR#MXHOUSE#

HONDA CRF

Α.Σ.ΜΟ.Λ.Π.

30:00.949

00:11.676

02:07.132

10

13

101

BATUHAN DEMIRYOL

ΜΧ1

AVRUPA MOTORCYCLE CLUB

 

TMF

30:02.349

00:13.076

02:06.650

5

14

1001

JANKO RAILIC

ΜΧ1

 

 

AMCC

30:11.372

00:22.099

02:03.751

2

15

777

GOCE TOMOVSKI GEORGIEVSKI

ΜΧ1

 

 

MFNM

30:21.316

00:32.043

02:06.332

14

16

11

NEDYALKOV GABRIEL

ΜΧ1

MSC YABLANICA MX

 

BMF

30:46.300

00:57.027

02:06.440

3

17

245

ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΜΧ1

FREEZELAND

KTM SXF 450

ΛΕ.Μ.E.

30:15.868

13 Laps

02:13.877

4

18

81

GALIP ALP BAYSAN

ΜΧ1

SANCAKTEPE MOTORCYCLE SPO

 

TMF

30:39.351

00:23.483

02:13.882

2

19

35

ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ

ΜΧ300

ΕΛΙΝ ΑΙΒΑΖΙ∆ΗΣ-CAFFEINE ROA

KTM SX 250

ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ

30:45.209

00:29.341

02:13.495

2

20

8

VIKTOR KARAKOLEV

ΜΧ1

 

 

MFNM

31:42.548

01:26.680

02:20.246

2

21

321

ΜΙΧΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΜΧ300

BETA ΣΟΠΕΛΙΗΣ-NORTH STAR

BETA RR 300

Α.Μ.Ο.ΚΡΗΝΙ∆Ω

31:10.066

12 Laps

02:24.556

2

22

912

ΟΡΦΑΝΙ∆ΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΜΧ300

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤ

TM250 250

Α.ΜΟ.Σ.ΣΚΥ∆ΡΑ

29:40.680

11 Laps

02:32.766

11

23

317

ΛΑ∆ΕΝΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΜΧ300

MOTO GADIAS-3PRACING- BETA

BETA RR 30

ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ

29:42.264

00:01.584

02:28.762

2

24

182

ANDRIAN VIADIMIROV

ΜΧ1

 

 

 

17:31.516

8 Laps

02:08.508

4

 

Συνολικά αποτελέσματα MX2-MX125 Κρηνίδες:

 

 

1

110

ORDOG ZOLTAN

MX125

 

 

FRM

 

25

25

 

50

2

37

ΖΟΥΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

MX2

YAMAHA RACING HELLAS. DRAKOS E

YAMAHA YZF 25

ΛΕ.Μ.Α.Ν.

 

20

22

 

42

3

8

TOSHEV VENCISLAV

MX125

MOTO SPORT VARNA

 

BMF

 

22

20

 

42

4

96

TSANKOV DANI

MX125

M6 YAMAHA RACING TEAM

 

BMF

 

18

16

 

34

5

125

ΦΥΣΕΚΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

MX2

MOTO-PARTS.GR-MOTOSTYL-OK WH

KTM SXF 250

Α.ΜΟ.Σ.ΣΚΥ∆ΡΑ

 

16

13

 

29

6

84

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΜΑΡΙ

MX2

YAMAHA-VGR-DRAKOS-THE FAMILY

YZF 250

ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ

 

15

12

 

27

7

891

STEFANOV DANAIL

MX125

MSC YABLANICA MX

 

BMF

 

11

15

 

26

8

88

ΠΡΙΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ

MX2

MAKINA ΑΕ-KORAKAS GROUP-MOTO

Gas Gas / mc 25

Λ.Α.Μ.Σ.

 

12

10

 

22

9

29

ΜΠΑΚΑΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ

MX2

TZORTZOPOULOS MOTO FASHION-R

Yamaha 250

Σ.Μ.Α.ΑΡΤΑΣ

 

6

14

 

20

10

461

ZOKOV RADOSLAV

MX2

AIT RACING TEAM

 

BMF

 

 

18

 

18

11

307

ΦΩΤΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

MX125

YAMAHA RACING HELLAS - WORKSB

YAMAHA 125

Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ

 

14

4

 

18

12

89

ΠΑΠΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

MX2

RENT IT PAPAS

LIFAN 250

ΛΕ.ΜΟΤΟ.ΜΗΧΑ

 

5

11

 

16

13

211

ΒΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ

MX2

FANTIC MOTOS HELLAS- MOTOREX

FANTIC XXF 250

Α.Ο.Λ.Μ.Ο.

 

9

7

 

16

14

344

ΘΕΟ∆ΩΡΙ∆ΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

MX125

MAKINA AE-GAS GAS-MOTO MARKET

GAS GAS MC 12

Α.ΜΟ.Σ.ΣΚΥ∆ΡΑ

 

10

6

 

16

15

141

ΓΑΝΩΤΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ

MX125

GIANNEAS MOTO. WORKSBIKE.DKR

YAMAHA YZ 125

ΜΟ.ΣΥ.Σ.

 

7

8

 

15

16

11

ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙ

MX125

MICHELIN/KTM/CROSSX/GIANNEAS

KTM SX 125

Σ.Μ.Α.∆.

 

8

5

 

13

17

164

MALINOV NIKOLAY

MX2

KIPPEN MX RACING TEAM

 

BMF

 

13

 

 

13

18

212

ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ ΑΝ∆ΡΕΑΣ

MX2

HONDA MX BALAGIAN. ΑΦΟΙ ΣΑΡΑΚ

HONDA CR-F 25

ΜΟ.Σ.Π.

 

 

9

 

9

19

74

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ

MX2

FANTIC MOTOR HELLAS-ΜΙΛΟΝΙΗΣ

FANTIC XXF 250

Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ

 

3

3

 

6

20

255

GOLOVICICHIN MIHAIL

MX2

 

 

FRM

 

4

 

 

4

21

146

TZIORAS KONSTANTINO

MX2

 

KTM SXF250

DMSB

 

2

1

 

3

22

1441

NOVOIDARSCHI NICHIT

MX125

 

 

FRM

 

 

2

 

2

23

163

DINE MIHAI

MX2

 

 

FRM

 

1

 

 

1

24

31

ΠΑΠΑ∆ΟΠΟΥΛΟΣ ΙΑΚΩΒ

MX125

BAXEVANIS RACING TEAM-D.D MAY

YAMAHA 125

ΜΟ.Σ.Π.

 

 

 

 

 

25

3

ANTONIO DAMJANOVSKI

MX2

 

 

MFNM

 

 

 

 

 

26

151

ΜΠΟΓΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

MX2

KENNY GACING - ΜΠΟΓΡΗΣ ΠΛΑΚΑΚ

KTM SX 150

ΑΛΜΚΕ ΚΕΡΚΥΡ

 

 

 

 

 

27

57

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΖΩΗΣ

MX2

ΜΟΤΟ ΚΑΡΑΦΩΤΙΑΣI-IL BARBER-ΠΟ

CAS CAS 250

Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ

 

 

 

 

 

28

128

ΚΑΡΑΦΩΤΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟ

MX2

LYOPAY-ΣΤΗΝ ΛΑ∆ΟΚΟΛΛΑ-COFFEE

KTM SXF 250

Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ

 

 

 

 

 

29

94

TZIORAS ILIAS

MX125

 

KTM SX125

DMSB

 

 

 

 

 

30

25

ΓΡΗΓΟΡΙΑ∆ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

MX2

ENDURO MX PARTS-MOTOCENTER N

Gas-gas 250

Α.ΜΟ.Σ.ΣΚΥ∆ΡΑ

 

 

 

 

 

31

380

ΤΖΕΒΕΛΕΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠ

MX2

WHEELMASTER KTM MOTION N STY

KTM 250

Σ.Μ.Α.∆.

 

 

 

 

 

32

122

ΓΚΑΛΙΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

MX125

AUTO MOTO CARE.MOTOACTION.GK

KTM 125

Α.ΜΟ.Σ.ΣΚΥ∆ΡΑ

 

 

 

 

 

33

177

ΠΑΠΑ∆ΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ

MX125

GT MOTO-DRAKOS ENGINEERING-E

FANTIC XX 125

ΛΕ.ΜΟΤΟ.ΜΗΧΑ

 

 

 

 

 

34

454

MARKO REGALIO

MX2

 

 

MFNM

 

 

 

 

 

35

222

ΤΑΣΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

MX125

KAMATSOS MOTO_DUNLOP_MINIMX

GASGAS MC 125

Α.Λ.Μ.Σ.Ι.

 

 

 

 

 

36

371

PENEV PENKO

MX2

MARICA RACING TEAM

 

BMF

 

 

 

 

 

37

221

ALEKSEJ STOJKOVSKI

MX125

 

 

MFNM

 

 

 

 

 

38

18

ΤΙΦΤΙΚΙ∆ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

MX2

MOTO SERVICE STAMPOULIDIS TAS

KTM 250

Α.ΜΟ.Σ.ΣΚΥ∆ΡΑ

 

 

 

 

 

39

38

BUZIN TSVETAN

MX125

M6 YAMAHA RACING TEAM

 

BMF

 

 

 

 

 

40

915

ΜΠΙΡΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

MX2

BIRLIS ΥΡΑΥΛΙΚΑ. DOUZOS ELECTR

KAWASAKI KXF

Ε.∆.Ο.

 

 

 

 

 

 

Συνολικά αποτελέσματα MXOPEN Κρηνίδες:

 

1

90

HRISTIAN ILIOSKI

 

 

MFNM

 

25

25

 

50

2

110

ΤΟΜΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

MOTO TOGELOS-RS200-ORIGIN

Honda CRF 450

Α.Σ.Μ.Σ.Α.

 

20

22

 

42

3

72

ΠΑΚΑΤΑΡΙ∆ΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

EKO AΦΟΙ ΠΟΥΛΟΥ.MX BALAGIA

KTM sxf 450

ΜΟΤΟΛΕΣΧΗ ΚΑΒΑΛ

 

22

18

 

40

4

871

GRIGOR TSAREV

JRC MOTORSPORT

 

BMF

 

18

20

 

38

5

101

ΑΥΓΕΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

PRO-RACE.SIDI.SHOEI.LEAT. 10

YAMAHA YZF 250

Α.Ο.Λ.Μ.Ο.

 

16

16

 

32

6

5

ΚΟΤΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

FANTIC HELLAS-RBK TEAM-GRT

FANTIK XXF 450

Α.Σ.ΜΟ.Λ.Π.

 

15

15

 

30

7

299

ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

GOLF CARTS EXPERTS-ΕΛΤΑ CO

HONDA CRF 450

ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ

 

13

13

 

26

8

223

ΜΟΥΜΙΝ ΤΑΝΣΟΥ

CAFE EXTRA - MARKOS RACING

Kawasaki kxf 450

ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ ΞΑΝ

 

12

12

 

24

9

42

ΤΟΥΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

MRBOLT_MRBILL_OVER GAS_ΧΑ

KTM SXF 450

Α.Λ.Μ.Σ.Ι.

 

6

14

 

20

10

29

ΤΖΑΝΕΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Α.Ο.Λ.Μ.Ο.

KAWASAKI KXF 25

Α.Ο.Λ.Μ.Ο.

 

10

10

 

20

11

30

ΣΒΙΓΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

KIRIACOULIS HOLIDAYS-ECO TE

KΤΜ SXF 450

ΑΛΜΚΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 

9

9

 

18

12

700

ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

IL BARBER-ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥ∆ΡΟΜΙΚ

KTM SX 250

Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ

 

11

7

 

18

13

172

DRAGOMIROV VENISLAV

M6 YAMAHA RACING TEAM

 

BMF

 

5

11

 

16

14

19

ΓΚΟΣΚΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ-ELF GK

Honda Crf 450 450

Α.ΜΟ.Σ.ΣΚΥ∆ΡΑΣ

 

8

8

 

16

15

59

ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

SPITIKO CATERING- S-MOTO- W

YAMAHA YZF 450

Α.Μ.Ο.Σ.

 

14

 

 

14

16

171

KARASTOYANOV KOLYO

NSA MOTORSPORT

 

BMF

 

7

6

 

13

17

84

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

MOTOTEAM ΣΥΜΕΩΝΙ∆ΗΣ-EPSIL

KTM SXF 450

ΜΟΤΟΛΕΣΧΗ ΚΑΒΑΛ

 

 

5

 

5

18

100

SAKIR SENKALAYCI

AVRUPA MOTORCYCLE CLUB

 

TMF

 

1

4

 

5

19

8

ΣΠΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

GISLAVED-ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΠΥΡΗΣ- L

YZF 450

ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ

 

2

3

 

5

20

291

RAYCHEV JULIAN

PANCHO RACING TEAM

 

BMF

 

4

 

 

4

21

78

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

PAPANIKOLAKIS.GR - ΣΥΝΕΡΓΕΙ

ΥΑΜΑΗΑ ΥΖF 450

Α.Ο.Λ.Μ.Ο.

 

3

 

 

3

22

281

ZORAN KARANFILOVSKI

 

 

MFNM

 

 

2

 

2

23

61

MURAT BASTERZIOGLU

AVRUPA MOTORCYCLE CLUB

 

TMF

 

 

1

 

1

24

87

ΠΑΠΑΘΕΟ∆ΩΡΟΥ ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ

MONSTERSHOP.GR # MXHOUSE

HONDA CRF 250

Α.Μ.Ο.ΚΡΗΝΙ∆ΩΝ

 

 

 

 

 

25

252

SASHE TRAJKOV

 

 

MFNM

 

 

 

 

 

26

711

ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

AGRY DRONE KARAKOYLIAS LAS

SXF KTM 450

ΛΕ.ΜΟΤΟ.ΜΗΧΑΝΙΩ

 

 

 

 

 

27

23

ΒΑΧΑΡΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

MANOLOGLOU MAZDA

KTM 450

Α.ΜΟ.Σ.ΣΚΥ∆ΡΑΣ

 

 

 

 

 

28

27

IVAN CEKOVSKI

 

 

MFNM

 

 

 

 

 

29

7

SHINIKOV SVETOSLAV

MSC BOBOSHEVO 1956

 

BMF

 

 

 

 

 

30

218

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝ∆ΡΈΑΣ

P.D.R MASTER TEAM. MERCEDE

YAMAHA 250

ΛΕ.∆Ι.ΛΑ

 

 

 

 

 

31

12

VLADIMIR DIMOV

 

 

MFNM

 

 

 

 

 

32

211

ΑΝΤΩΝΊΟΥ ΑΛΈΞΑΝ∆ΡΟΣ

(P.D.R MASTER TEAM)-(MERCEN

YAMAHA YZF 250

ΛΕ.∆Ι.ΛΑ

 

 

 

 

 

33

71

ΛΟΥΚΙ∆ΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

AERODOC-CARSHOP LOUKIDIS.

KTM 125

Α.Μ.Ο.ΚΡΗΝΙ∆ΩΝ

 

 

 

 

 

34

175

ASVESTAS PANAGIOTIS

 

HONDA CRF 450R

SAM

 

 

 

 

 

35

10

TSENOV ALEXANDER

TEAM BOYANOV MS 777

 

BMF

 

 

 

 

 

36

262

ΣΑΡΑΦΙ∆ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

AMOK

HONDA CR 250

Α.Μ.Ο.ΚΡΗΝΙ∆ΩΝ

 

 

 

 

 

37

96

ERAY ESENTURK

YEDITEPE MOTORCYCLE SPORT

 

TMF

 

 

 

 

 

38

555

PANEV PANCHO

TEAM MASAR MX

 

BMF

 

 

 

 

 

39

231

RANCHEV PAVEL

TEAM MASAR MX

 

BMF

 

 

 

 

 

 

Συνολικά αποτελέσματα MXSenior Κρηνίδες:

 

 

1

10

KADIR MASAR

TEAM MASAR MX

 

BMF

 

25

25

 

50

2

177

ΚΑΡΑΣΑΚΑΛΙ∆ΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

THE ESPRESSONIST

GAS GAS 450

ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Ξ

 

20

22

 

42

3

711

COJANU IONUT

JUVENES

 

FRM

 

22

20

 

42

4

81

VASIL STOYANOV

KIPPEN MX RACING TEAM

 

BMF

 

15

18

 

33

5

7771

STANKO BOYANOV

TEAM BOYANOV MS 777

 

BMF

 

18

14

 

32

6

71

YANKO ZOKOV

AIT RACING TEAM

 

BMF

 

13

16

 

29

7

271

ΚΑΡΑΝΑΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ

DK RACING-ΜΟΤΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΥΛΩΝΙ∆

HONDA CRF 45

Α.Ο.Λ.Μ.Ο.

 

16

13

 

29

8

64

MALINOV VESELIN

 

 

 

 

14

15

 

29

9

12

ΠΡΑΣΣΟΣ Α∆ΑΜΟΣ

3P RACING-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙO SPECIAL-

HONDA CRF 45

Α.ΜΟ.Σ.ΣΚΥ∆ΡΑΣ

 

12

12

 

24

10

170

∆ΡΟΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

THE FAMILY - ELVIK SA

GasGas 450

Σ.Μ.Α.∆.

 

11

10

 

21

11

221

TONI TSVETKOV

PANCHO RACING TEAM

 

BMF

 

7

9

 

16

12

555

ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

WEG OIL-MOTOPARTS--HNIOXOS-Α.ΜΟ.

MAZDA MANOL

Α.ΜΟ.Σ.ΣΚΥ∆ΡΑΣ

 

8

6

 

14

13

47

ATANAS PETROV

AIT RACING TEAM

 

BMF

 

2

11

 

13

14

911

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΤΗΜΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ-CHACHAGIAS RACI

KAWASAKI KXF

Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ

 

10

2

 

12

15

94

ΑΛΥΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΥAΓΓΕΛΟΣ

MOTO.RAPTIS.HONDA.LAMIA.ΛΕ.∆Ι.ΛΑ

CRF works editi

ΛΕ.∆Ι.ΛΑ

 

5

7

 

12

16

666

NIKOLAY ANGELOV

PANCHO RACING TEAM

 

BMF

 

9

 

 

9

17

450

ΒΑΓΕΝΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

BIKE STAND-ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΚΡΙΝΟΣ

YAMAHA YZ 25

Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ

 

1

8

 

9

18

112

JIVKO BONEV

KIPPEN MX RACING TEAM

 

BMF

 

6

3

 

9

19

11

SLOBODAN IVCEVSKI

 

 

MFNM

 

3

4

 

7

20

661

POPESCU CIPRIAN GABRIEL

 

 

FRM

 

 

5

 

5

21

39

ΚΑΤΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

INOX DESIGN KATERIS SA

KTM SXF 350

Σ.Μ.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ

 

4

 

 

4

22

118

VOLKAN OZGUR

AVRUPA MOTORCYCLE CLUB

 

TMF

 

 

1

 

1

23

96

ΣΙ∆ΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

kawasaki kx 45

Σ.Μ.Α.ΑΡΤΑΣ

 

 

 

 

 

24

74

ΚΟΤΣΑΝΙ∆ΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΝΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ-ENDU

ΚΤΜ 350

Α.Μ.Ο.ΚΡΗΝΙ∆ΩΝ

 

 

 

 

 

25

70

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

VGRTEAM,KAIKI BEACH,MOTOTERZAKIS

YAMAHA YZF 45

ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ

 

 

 

 

 

26

66

∆ΗΜΗΤΡΙΑ∆ΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ATHENS CHAUFFEUR HIRE

Kawasaki KXF 2

Λ.Α.Μ.Σ.

 

 

 

 

 

27

137

HRISTO VLADIMIROV

PANCHO RACING TEAM

 

BMF

 

 

 

 

 

28

62

ΚΟΥΖΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΠΚΖ VINTAGE ΤΕΑΜ

YAMAHA YZ 12

ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ

 

 

 

 

 

29

37

ΚΟΤΣΑΦΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

YAMAHA ROMANIA - MOTODYNAMICS S

Yamaha/YZ450

Α.ΜΟ.Σ.ΣΚΥ∆ΡΑΣ

 

 

 

 

 

30

121

METIN ESENTURK

YEDITEPE MOTORCYCLE SPORTS CLUB

 

TMF

 

 

 

 

 

31

57

DIMITAR TASEV

ALEXANDER MOTORSPORT

 

BMF

 

 

 

 

 

32

44

GOKHAN HALILOGLU

AVRUPA MOTORCYCLE CLUB

 

TMF

 

 

 

 

 

33

88

KEREM TUNCER

AVRUPA MOTORCYCLE CLUB

 

TMF

 

 

 

 

 

 

Συνολικά αποτελέσματα MXWomen Κρηνίδες:

1

222

COJANU AIDA

JUVENES

 

FRM

 

25

25

 

50

2

7

ΛΑΜΠΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

MOTODIRECT-NASOS TYRES-BRIDGEST

YAMAHA YZF 25

Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ

 

22

22

 

44

3

17

ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΜΑΛΙΑ

MOTODIRECT-NASOS TYRES-FALKEN-B

YAMAHA YZ 12

Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ

 

20

20

 

40

4

22

ΜΑΝ∆ΑΝΗ ∆ΕΣΠΟΙΝΑ

EXTRA PRODUCTS ΤΑΣΟΥΛΗΣ-Ο ΠΑΤΕΡ

KTM SX 125

ΛΕ.Μ.E.

 

18

18

 

36

5

167

ΜΠΑΚΑ ΜΑΡΙΑ

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ!!

KTM SX 150

ΛΕ.∆Ι.ΛΑ

 

16

 

 

16

 

Συνολικά αποτελέσματα MX50 Κρηνίδες:

1

22

PRISADOV RADOSTIN

M6 YAMAHA RACING TEAM

 

BMF

 

25

20

 

45

2

17

GEORGIEV GEORGI

M6 YAMAHA RACING TEA

 

BMF

 

22

22

 

44

3

147

ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

MYLONAKIS VIP TRANSFER SERVICES

GAS GAS 50

ΛΕ.Μ.Α.Ν.

 

14

25

 

39

4

800

URSU GABRIEL

 

 

FMRM

 

20

18

 

38

5

97

ΣΤΡΟΥΓΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

MOTUL,MOTOSTROUGKIS FASTSERVI

KTM SX 50

Α.ΜΟ.Σ.ΣΚΥ∆ΡΑΣ

 

18

15

 

33

6

34

ASLAN OSMANPASAOGLU

AVRUPA MOTORCYCLE CLUB

 

TMF

 

16

16

 

32

7

77

ANDREEV NIKOLA

SB MOTORACING TEAM

 

BMF

 

15

14

 

29

8

7

TRAYKOV KALOYAN

M6 YAMAHA RACING TEAM

 

BMF

 

13

13

 

26

9

67

ATA EMIR ATAYAN

YEDITEPE MOTORCYCLE SPORTS CLU

 

TMF

 

11

12

 

23

10

698

ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

MONSTERSHOP.GR#MXHOUSE#ΘΕΟ

KTM 50

ΜΟ.ΛΕ.Μ ΚΑΡ∆ΙΤΣ

 

12

10

 

22

11

11

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ Π

ALFA ROMEO FIAT SERVICE XANTHO

KTM/SX 50

Λ.Α.Μ.Σ.

 

10

11

 

21

 

 

Συνολικά αποτελέσματα MX65 Κρηνίδες:

 

 

1

59

MARIAN DANIEL

 

ROU

FRM

 

25

25

 

50

2

1

ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

YAMAHA YZ 65

 

ΑΜΟΤΟΕ

 

22

16

 

38

3

12

NIKOLAY PAVLOV

 

BGR

BMF

 

20

14

 

34

4

9

KOLNOKOOV ANNA

 

SRB

AMSS

 

9

22

 

31

5

112

OKUR EFE

 

TUR

TMF

 

10

20

 

30

6

51

STROUGKIS THEODOROS

YAMAHA YZ 65

GRC

ΑΜΟΤΟΕ

 

15

15

 

30

7

250

CIORICI GHEORGHE

 

MDA

FMRM

 

18

10

 

28

8

23

ΤΡΑΚΑ∆ΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

KTM SX 65

 

ΑΜΟΤΟΕ

 

16

11

 

27

9

68

AHMET BERKAY SARIAY

 

 

TMF

 

7

18

 

25

10

911

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ

YAMAHA YZ 65

 

ΑΜΟΤΟΕ

 

12

13

 

25

11

21

PAVEL MARKOV

 

BGR

BMF

 

13

12

 

25

12

41

TOADER ALECSEI

 

 

FRM

 

11

6

 

17

13

98

ΤΣΙΓΚΟΛΗΣ ΑΝΤΏΝΗΣ

GasGas 65

 

ΑΜΟΤΟΕ

 

8

7

 

15

14

228

ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

HUSQVARNA TC

 

ΑΜΟΤΟΕ

 

14

 

 

14

15

13

GANGUREANU ARTEMII

 

 

FRM

 

4

9

 

13

16

111

SOKOLA DAMJAN

 

SRB

AMCC

 

3

8

 

11

17

69

∆ΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

KTM SX 65

 

ΑΜΟΤΟΕ

 

6

 

 

6

18

114

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ∆ΗΜΉΤΡ

YAMAHA YZ 65

 

ΑΜΟΤΟΕ

 

 

5

 

5

19

25

NIKOLA MUTAFCHIEV

 

 

BMF

 

5

 

 

5

20

77

KRISTIAN ANDREEV

 

 

BMF

 

 

4

 

4

21

133

SUSANU BALASOIU ANDREI

 

 

FRM

 

 

3

 

3

22

11

COCIU NICHOLAS

 

ROU

FRM

 

2

1

 

3

23

158

CRISTESCU CRISTIAN

 

 

FRM

 

 

2

 

2

24

55

ΑΡΩΝΗΣ ΙΑΣΩΝ

GAS GAS 65

 

ΑΜΟΤΟΕ

 

1

 

 

1

25

110

ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

YAMAHA YZ 65

 

ΑΜΟΤΟΕ

 

 

 

 

 

26

100

BERAT SENKALAYCI

 

 

TMF

 

 

 

 

 

27

95

VELISLAV KOVACHEV

 

 

BMF

 

 

 

 

 

28

223

∆ΡΙΧΟΥΤΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

GAS GAS 65

 

ΑΜΟΤΟΕ

 

 

 

 

 

29

15

IVAN TUNTEV

 

 

BMF

 

 

 

 

 

30

888

ULUC TASUZ

 

 

TMF

 

 

 

 

 

31

5

KOLNOKOOV VICTOR

 

SRB

AMSS

 

 

 

 

 

32

88

ALI TUNCER

 

 

TMF

 

 

 

 

 

33

44

CEM HALILOGLU

 

 

TMF

 

 

 

 

 

34

411

POYRAZ BOR

 

 

TMF

 

 

 

 

 

35

512

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

YAMAHA YZ 65

 

ΑΜΟΤΟΕ

 

 

 

 

 

36

31

PODLESNII MARK

 

 

FMRM

 

 

 

 

 

37

171

YUSUF ARAS ILHAN

 

 

TMF

 

 

 

 

 

38

121

MRCHKOVIKJ MIHAIL

KTM SX65

MKD

MFNM

 

 

 

 

 

39

611

PASCU EDUARD MIHAI

 

 

FRM

 

 

 

 

 

40

38

STOICHI?U Vlad-?tefan

 

 

FRM

 

 

 

 

 

 

Συνολικά αποτελέσματα MX85 Κρηνίδες:

 

 

1

21

DUMITRU SAMI ALEXANDRU

KTM SX85

ROU

FRM

 

25

25

 

50

2

104

GEORGI GINOV

 

BGR

BMF

 

22

22

 

44

3

66

ΤΑΜΒΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩ

YAMAHA YZ 85

 

ΑΜΟΤΟΕ

 

20

20

 

40

4

841

STEFANESCU LUCA

 

 

FRM

 

18

18

 

36

5

241

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΟΛΩΝ

YAMAHA YZ 85

 

ΑΜΟΤΟΕ

 

16

16

 

32

6

27

ΜΑΚΡΥΓΕΩΡΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΚΤΜ EXC 85

 

ΑΜΟΤΟΕ

 

15

15

 

30

7

211

ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Yamaha yz 85

 

ΑΜΟΤΟΕ

 

13

14

 

27

8

194

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤ

KTM SX 85

 

ΑΜΟΤΟΕ

 

12

13

 

25

9

125

KOUKALIOTIS GEORGE

YAMAHA 65cc

GRC

ΑΜΟΤΟΕ

 

10

12

 

22

10

86

GHERGHICEANU STEFAN

 

 

FRM

 

8

11

 

19

11

24

ΤΡΑΚΑ∆ΑΣ ΑΝ∆ΡΕΑΣ

KTM SX 85

 

ΑΜΟΤΟΕ

 

9

9

 

18

12

6

ALEXANDER TASEV

 

 

BMF

 

7

10

 

17

13

10

BAS HASAN HUSEYIN

 

TUR

TMF

 

11

6

 

17

14

184

TRUFASU ROBERT ANDREI

GASGAS MC85

ROU

FRM

 

6

8

 

14

15

120

SLIVINSCHI KIRILL

 

 

FMRM

 

14

 

 

14

16

300

MERT AKKAFA

 

 

TMF

 

5

4

 

9

17

74

ΛΙΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ

Gas gas 85

 

ΑΜΟΤΟΕ

 

3

5

 

8

18

165

VUK CAJIC

 

SRB

AMCC

 

 

7

 

7

19

191

ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ktm 85

GRC

ΑΜΟΤΟΕ

 

4

3

 

7

20

9

VIKTOR ANDREEVSKI

 

 

MFNM

 

2

2

 

4

21

500

ALI AKKAFA

 

 

TMF

 

1

1

 

2

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross – Ακυρώνεται ο αγώνας της Πτολεμαΐδας λόγω αδειοδότησης της πίστας

Λόγω έλλειψης των εγγράφων που απαιτούνται για την άδεια λειτουργίας της πίστας
motomag Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross – Ακυρώνεται ο αγώνας της Πτολεμαΐδας λόγω αδειοδότησης της πίστας
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

29/4/2024

Το Σωματείο Α.Μ.Ο.Ε. με επιστολή του προς την Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. έκανε γνωστό πως δεν δύναται να διοργανώσει τον τέταρτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2024 ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στη 1 και 2 Ιουνίου καθώς υπάρχει έλλειψη των απαραίτητων εγγράφων που απαιτούνται για την άδεια λειτουργίας της πίστας!

Η επιστολή του Σωματείου Α.Μ.Ο.Ε. αναφέρει:

“Το αποτέλεσμα της απόφασης αυτής, οφείλεται καθαρά και μόνο, στην καθυστέρηση επίλυσης του ιδιοκτησιακού καθεστώτος από την πλευρά του Δήμου Εορδαίας, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της ΔΕΗ Α.Ε. και της ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε., καθυστέρηση που έγκειται στην απολιγνιτοποίηση της περιοχής μας και ειδικότερα στην έκταση των εγκαταστάσεων της πίστας.

Γνωρίζοντας την προσφορά και την αγάπη του Σωματείου προς το άθλημα, από την ίδρυση του -2009- έως και σήμερα, και τις προσπάθειες που κάνει για την ανάδειξη του αθλήματος τόσο στην περιοχή μας όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να μην μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στην διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα για το έτος 2024 εξαιτίας της έλλειψης των εγγράφων που απαιτούνται για την άδεια λειτουργίας της πίστας. Ο αγώνας Scramble μπορεί να διεξαχθεί κανονικά”.

Μένει να δούμε αν το αγωνιστικό καλεντάρι του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross φέτος θα έχει έναν αγώνα λιγότερο ή αν η Ομοσπονδία προχωρήσει σε αντικατάσταση του αγώνα της Πτολεμαΐδας.

motomag Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross – Ακυρώνεται ο αγώνας της Πτολεμαΐδας λόγω αδειοδότησης της πίστας

Ετικέτες