Το 703F από τον... πλανήτη ZONTES, προσγειώθηκε στη ΜΟΤΟ ΒΥΝΙΟΣ!

Δείτε την από κοντά στο συγκεκριμένο κατάστημα, μέχρι και τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου
Zontes 703F
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

24/1/2025

Από την Πέμπτη 23/01 έως και τη Δευτέρα 27/01, η μοναδική ZONTES 703F σας περιμένει στη ΜΟΤΟ ΒΥΝΙΟΣ (Μιχαλακοπούλου 141, Αμπελόκηποι, τηλ. 2107774131).

Η αντιπροσωπεία Γκοργκόλης Α.Ε. μας καλεί να γνωρίσουμε από κοντά τη μοτοσυκλέτα που "έρχεται από άλλον πλανήτη"! Με προηγμένη τεχνολογία, εντυπωσιακή σχεδίαση και επιδόσεις που ξεπερνούν τα συνηθισμένα, αξίζει να δείτε τη ZONTES 703F από κοντά.

Οι πρώτες παραγγελίες έχουν εξαντληθεί, ενώ έχετε την ευκαιρία να εξασφαλίσετε τη δική σας από τα μελλοντικά διαθέσιμα αποθέματα.

Για περισσότερες πληροφορίες και ανακοινώσεις:
https://www.facebook.com/zontes.gr/
https://www.instagram.com/zontes.gr

Ζήστε την εμπειρία ZONTES 703F στη MOTO ΒΥΝΙΟΣ!

Honda CB1000F: Το οδηγήσαμε στο Goodwood Festival of Speed! Σύντομα στο ΜΟΤΟ

Ο Άγγλος συνεργάτης μας, Adam ‘Chad’ Child, άδραξε την ευκαιρία
Honda CB1000F Adam at Goodwood
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

17/7/2026

Στις αρχές Ιουλίου ανακοινώθηκε η τιμή του CB1000F για την ελληνική αγορά, ωστόσο ως τώρα δεν είχαμε την ευκαιρία να το οδηγήσουμε, καθώς η Honda δεν έχει κάνει ακόμη τη σχετική δημοσιογραφική παρουσίαση.

Στο μεταξύ ωστόσο ήταν δεδομένο πως στο πρόσφατο Goodwood Festival of Speed (9-12/7) το CB1000F θα έκανε μια από τις πρώτες εμφανίσεις του επί ευρωπαϊκού εδάφους μετά την EICMA του περασμένου Νοέμβρη, αφετέρου γιατί ήταν ήδη γνωστό πως εκεί θα έδινε το παρών ο Freddie Spencer με την αγωνιστική CB750F που ενέπνευσε το σχέδιο του σύγχρονου μοντέλου.

Ακόμη περισσότερο όμως, το ενδιαφέρον κορυφώθηκε με τη δυνατότητα κάποιων επιλεγμένων δημοσιογράφων να οδηγήσουν το νέο Honda CB1000F στο Goodwood, κάτι που φυσικά αφορά και τον Adam.

Λίγη υπομονή λοιπόν ακόμη, καθώς ο συνεργάτης μας έγινε ένας από τους πολύ λίγους Ευρωπαίους που έχουν καβαλήσει το CB1000F και η οδηγική του ανταπόκριση αναμένεται σύντομα, σε κάποιο από τα επόμενα τεύχη του περιοδικού ΜΟΤΟ.

Μείνετε συντονισμένοι!