Honda Monkey Star Wars Edition - Η Αυτοκρατορία και η Επαναστατική Συμμαχία συγκρούονται στην Ταϊλάνδη

Η διαγαλαξιακή μάχη συνεχίζεται στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024, στην Μπανγκόκ
motomagHonda Monkey Star Wars Edition – Η σκοτεινή και η φωτεινή πλευρά συγκρούονται στην Ταϊλάνδη
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

5/4/2024

Η Cub House Honda, το παράρτημα customizing της Honda Ταϊλάνδης, έφερε, σε συνεργασία με την H2C Design τον πόλεμο των άστρων στην ταϊλανδέζικη Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024, με δύο Monkey να βάφονται στα χρώματα της Αυτοκρατορίας (της σκοτεινής πλευράς της δύναμης) και της Επαναστατικής Συμμαχίας (της φωτεινής πλευράς της). Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις με ποιανού το μέρος είσαι.

Το παρακλάδι της Honda Ταϊλάνδης ξέρει καλά να τραβά τα βλέμματα πάνω του, με ιδιαίτερες δημιουργίες. Έτσι, μαζί με το DAX 1978 Special Edition, η Cub House Honda έφερε και μία ακόμα ειδική έκδοση, αυτή την φορά χρησιμοποιώντας ως βάση το γνωστό μας Monkey, με την ονομασία Monkey Star Wars.

Honda Monkey Star Wars Edition – Η σκοτεινή και η φωτεινή πλευρά συγκρούονται στην Ταϊλάνδη

Όπως καταλαβαίνετε η αναφορά στην ιδιαίτερα επιτυχημένη σειρά ταινιών επιστημονικής φαντασίας δεν θα μπορούσε να εκπληρωθεί χωρίς την αναφορά στις δύο μαχόμενες πλευρές του γαλαξία. Έτσι, έχουμε το Dark Side Monkey, το οποίο εκπροσωπεί την σκοτεινή πλευρά του Αυτοκράτορα και το Light Side Monkey της Rebel Alliance.

Από τις ονομασίες και μόνο παίρνετε μία ιδέα για τις χρωματικές επιλογές των δύο μοντέλων. Από την μία το Dark Side Monkey είναι βαμμένο κυρίως σε μαύρο με κόκκινες λεπτομέρειες. Όταν τα φώτα σβήσουν αποκαλύπτεται και η φωσφορίζουσα ιδιότητα του κίτρινου λογότυπου Star Wars στο ρεζερβουάρ με τον Darth Vader κι ένα διαστημόπλοιο Tie Fighter. Από την άλλη, στο Light Side Monkey κυριαρχεί το ασημί με μπλε λεπτομέρειες, ενώ εδώ το φωσφορίζον στο σκοτάδι λογότυπο των Star Wars είναι λευκό με το ρομπότ R2-D2.

Honda Monkey Star Wars Edition – Η σκοτεινή και η φωτεινή πλευρά συγκρούονται στην Ταϊλάνδη

Το φιλτροκούτι έχει δεχτεί επένδυση carbon fiber εξωτερικά, με το κάθε ένα να έχει διαφορετικά γραφικά που ταιριάζουν στον χαρακτήρα που εκπροσωπεί. Τα πλαϊνά καπάκια και στις δύο εκδόσεις έχουν επίσης ντυθεί με carbon με το αυτοκόλλητο Monkey να φωσφορίζει και αυτό στο σκοτάδι. Το Dark Side Monkey έχει ταινίες σε σκούρο κόκκινο στους μικρούς μαύρους τροχούς του, ενώ στην περίπτωση του Light Side Monkey είναι σε μπλε χρώμα.

Honda Monkey Star Wars Edition – Η σκοτεινή και η φωτεινή πλευρά συγκρούονται στην Ταϊλάνδη

Με την αγορά κάθε Monkey Star Wars Edition, ο ιδιοκτήτης παίρνει μαζί και ένα κουτί με μερικά αξεσουάρ, κατασκευασμένα αποκλειστικά για τις δύο εκδόσεις. Μέσα περιλαμβάνει ένα LED φωτιστικό Star Wars με το όνομα Monkey γραμμένο πάνω του, μία λάμπα LED σε κόκκινο ή μπλε -ανάλογα την πλευρά που θα επιλέξεις- που θυμίζει το φωτόσπαθο της τριλογίας, ένα μπουφάν Star Wars και φυσικά μπρελόκ για να βάλεις το κλειδί σου, το οποίο αναγράφει και τον αριθμό παραγωγής της μοτοσυκλέτας, καθώς οι δύο εκδόσεις του Monkey Star Wars Edition έρχονται σε περιορισμένη παραγωγή 150 τεμαχίων έκαστη, με μία αριθμημένη πλάκα να αναγράφει τον αριθμό κάθε μοντέλου.

Honda Monkey Star Wars Edition – Η σκοτεινή και η φωτεινή πλευρά συγκρούονται στην Ταϊλάνδη

Οι Cub House και H2C Desing διοργανώνουν μία λοταρία στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 της Μπανγκόκ, η οποία θα κλείσει τις πύλες της στις 7 Απριλίου 2024, όπου δύο τυχεροί κερδίσουν ένα Monkey Star Wars Edition. Είτε το νούμερο 4 της έκδοσης Light Side Monkey, είτε το νούμερο 66 της Dark Side Monkey έκδοσης. Οι εγγραφές ξεκίνησαν στις 27 Μαρτίου (ημέρα έναρξης της έκθεσης) και θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι της τελευταίας ημέρας, με την διεξαγωγή της κλήρωσης, ενώ όσοι συμμετάσχουν χρειάζεται να καταβάλλουν και ένα ποσό εγγύησης της τάξεως των 1.000 μπατ Ταϊλάνδης (περίπου 25,20€). Οι νικητές θα παραλάβουν την μοτοσυκλέτα τους από το κατάστημα Cub House κοντά στην πρωτεύουσα Μπανγκόκ.

Δυστυχώς η εν λόγω έκδοση του Monkey είναι διαθέσιμη μόνο για την Ταϊλάνδη, δεν μπορούμε όμως να αναρωτηθούμε ποια πλευρά θα διαλέγαμε, καθώς είναι και οι δύο πανέμορφες.

Honda Monkey Star Wars Edition – Η σκοτεινή και η φωτεινή πλευρά συγκρούονται στην ΤαϊλάνδηHonda Monkey Star Wars Edition – Η σκοτεινή και η φωτεινή πλευρά συγκρούονται στην ΤαϊλάνδηHonda Monkey Star Wars Edition – Η σκοτεινή και η φωτεινή πλευρά συγκρούονται στην ΤαϊλάνδηHonda Monkey Star Wars Edition – Η σκοτεινή και η φωτεινή πλευρά συγκρούονται στην ΤαϊλάνδηHonda Monkey Star Wars Edition – Η σκοτεινή και η φωτεινή πλευρά συγκρούονται στην Ταϊλάνδη