Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Italjet Dragster "Limited Edition"

Αποκλειστικά χρώματα και γραφικά

Η Italjet ανακοίνωσε μια ιδιαίτερη παροχή στους πρώτους 499 πελάτες που έκαναν προπαραγγελία για το νέο scooter Dragster, διαθέτοντας μόνο γι' αυτούς μια σπέσιαλ "Limited Edition". H περιορισμένης παραγωγής αυτή έκδοση με τον χρωματικό συνδυασμό του μαύρου με το Magnesium Gold δεν πρόκειται να επαναληφθεί ποτέ στα μοντέλα παραγωγής, όπως είπαν οι άνθρωποι της εταιρείας, αναγάγοντάς το αυτομάτως σε συλλεκτικό κομμάτι.

Πιο συγκεκριμένα, τα πλαστικά θα είναι βαμμένα μαύρα και τα αλουμινένια μέρη θα έχουν το χρυσό χρώμα του μαγνησίου, ενώ στην ουρά θα ξεχωρίζει το λογότυπο "Limited Edition", προσθέτοντας μια πινελιά κομψότητας, σ' αυτό που οι Ιταλοί ονομάζουν "Αστικό Superbike"! Φυσικά, κάθε scooter της περιορισμένης αυτής παραγωγής θα συνοδεύεται από μια ξεχωριστή πλακέτα αυθεντικότητας, μαζί με ένα πιστοποιητικό όπου θα αναγράφεται και το όνομα του ιδιοκτήτη.

Ο Massimo Tartarini, CEO της Italjet Spa, είπε πως "οι πρώτοι 499 Dragster influencers δεν θα κατέχουν μόνο ένα ιδιαίτερο όχημα, αλλά θα είναι διακοσμημένο με σπέσιαλ γραφικά που θα τους κάνει να ξεχωρίζουν από τα μοντέλα παραγωγής. Θέλουμε να του κάνουμε να νιώσουν μοναδικοί"!

Οι προπαραγγελίες ήρθαν από πάνω από 40 χώρες του κόσμου, κυρίως από την Γερμανία, την Μ. Βρετανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Γαλλία και την Αυστρία από την Ευρώπη, και από τις Ταϊβάν, Φιλιππίνες, Ιαπωνία, Βιετνάμ, Κορέα και Ινδονησία από την Ασία. Το περιοδικό Forbes ανέδειξε το Dragster ως ένα από τα πέντε κορυφαία scooters του κόσμου για το 2020, με τους σχεδιαστές του ιταλικού εργοστασίου να θέτουν τον πήχυ ψηλά.

Την περίοδο του lockdown, η Italjet εφάρμοσε την έξυονη εργασία και την τηλεργασία, ενώ το εργοστάσιο άνοιξε ξανά επίσημα στις 4 Μαΐου. Η πρόβλεψη για την παραγωγή των Limited Edition 125/200 είναι να ξεκινήσει η παραγωγή τους τον Σεπτέμβριο του 2020, ενώ η στάνταρ έκδοση θα ακολουθήσει αμέσως μετά.