Italjet Dragster "Limited Edition"

Αποκλειστικά χρώματα και γραφικά
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

15/6/2020

Η Italjet ανακοίνωσε μια ιδιαίτερη παροχή στους πρώτους 499 πελάτες που έκαναν προπαραγγελία για το νέο scooter Dragster, διαθέτοντας μόνο γι' αυτούς μια σπέσιαλ "Limited Edition". H περιορισμένης παραγωγής αυτή έκδοση με τον χρωματικό συνδυασμό του μαύρου με το Magnesium Gold δεν πρόκειται να επαναληφθεί ποτέ στα μοντέλα παραγωγής, όπως είπαν οι άνθρωποι της εταιρείας, αναγάγοντάς το αυτομάτως σε συλλεκτικό κομμάτι.

Πιο συγκεκριμένα, τα πλαστικά θα είναι βαμμένα μαύρα και τα αλουμινένια μέρη θα έχουν το χρυσό χρώμα του μαγνησίου, ενώ στην ουρά θα ξεχωρίζει το λογότυπο "Limited Edition", προσθέτοντας μια πινελιά κομψότητας, σ' αυτό που οι Ιταλοί ονομάζουν "Αστικό Superbike"! Φυσικά, κάθε scooter της περιορισμένης αυτής παραγωγής θα συνοδεύεται από μια ξεχωριστή πλακέτα αυθεντικότητας, μαζί με ένα πιστοποιητικό όπου θα αναγράφεται και το όνομα του ιδιοκτήτη.

Ο Massimo Tartarini, CEO της Italjet Spa, είπε πως "οι πρώτοι 499 Dragster influencers δεν θα κατέχουν μόνο ένα ιδιαίτερο όχημα, αλλά θα είναι διακοσμημένο με σπέσιαλ γραφικά που θα τους κάνει να ξεχωρίζουν από τα μοντέλα παραγωγής. Θέλουμε να του κάνουμε να νιώσουν μοναδικοί"!

Οι προπαραγγελίες ήρθαν από πάνω από 40 χώρες του κόσμου, κυρίως από την Γερμανία, την Μ. Βρετανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Γαλλία και την Αυστρία από την Ευρώπη, και από τις Ταϊβάν, Φιλιππίνες, Ιαπωνία, Βιετνάμ, Κορέα και Ινδονησία από την Ασία. Το περιοδικό Forbes ανέδειξε το Dragster ως ένα από τα πέντε κορυφαία scooters του κόσμου για το 2020, με τους σχεδιαστές του ιταλικού εργοστασίου να θέτουν τον πήχυ ψηλά.

Την περίοδο του lockdown, η Italjet εφάρμοσε την έξυονη εργασία και την τηλεργασία, ενώ το εργοστάσιο άνοιξε ξανά επίσημα στις 4 Μαΐου. Η πρόβλεψη για την παραγωγή των Limited Edition 125/200 είναι να ξεκινήσει η παραγωγή τους τον Σεπτέμβριο του 2020, ενώ η στάνταρ έκδοση θα ακολουθήσει αμέσως μετά.

 

Η Multistrada V4 Rally συμμετέχει πλέον στο πρόγραμμα Ducati Factory Made

Επεκτείνεται το πρόγραμμα που συνδέει τον πελάτη απευθείας με τη γραμμή παραγωγής
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

24/4/2026

Η Ducati επεκτείνει το πρόγραμμα Ducati Factory Made εντάσσοντας τη Multistrada V4 Rally, τη μεγάλη on/off των Ιταλών που έχει σχεδιαστεί για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων χάρη στο ρεζερβουάρ καυσίμου 30 λίτρων, την ανάρτηση Adaptative DSS EVO μεγάλης διαδρομής και το υψηλό επίπεδο άνεσης.

Λίγους μήνες πριν σας είχαμε ενημερώσει για την έναρξη του προγράμματος Ducati Factory Made. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια ποικιλία χρωμάτων που αφορά το κοστούμι, το υποπλαίσιο και τα φρένα, έτσι ώστε ο κάθε αναβάτης να μπορεί να προσαρμόσει τη Ducati στα αγαπημένα του χρώματα.

Η πρώτη μοτοσυκλέτα που μπήκε στο εν λόγω πρόγραμμα ήταν η Multistrada V4, ενώ πλέον η Ducati μας ενημερώνει πως και η Multistrada V4 Rally θα μπορεί να προσαρμοστεί αντίστοιχα, με το πρόγραμμα που συνδέει τον πελάτη απευθείας με τη γραμμή παραγωγής.

Multistrada

Τα διαθέσιμα χρώματα περιλαμβάνουν τις σειρές Icone (με παραδοσιακούς χρωματισμούς της εταιρείας), Style (γυαλιστερό φινίρισμα), Sophistication (ματ φινίρισμα), όπως και τα χρώματα του - συνεργάτη της Ducati - Automobili Lamborghini Ad Personam, Viola Pasifae, Arancio Xanto και Blu Uranus.

Εκτός των χρωμάτων των φέρινγκ, οι αναβάτες μπορούν να επιλέξουν διαφορετικό χρώμα για το πλαίσιο, το υποπλαίσιο και τις ζάντες, ενώ μπορούν να προσθέσουν από σέλες αναβάτη και αναρτήσεις, έως τα πακέτα εξοπλισμού των εκδόσεων Touring, Adventure, Sport, Tech και Enduro.