KTM 390 Adventure 2023 - Νέα έκδοση με ακτινωτές ζάντες, νέα χρώματα και γραφικά

Μια ευπρόσδεκτη αλλαγή, κι ένα βήμα προς... το Rally που αναμένεται
KTM 390 Adventure 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

1/2/2023

Για το 2023 η KTM προίκισε το 390 Adventure με αλουμινένιες ακτινωτές ζάντες αντί των προηγούμενων χυτών με τα μπράτσα, κάτι που έκαναν ήδη εδώ και κάποια χρόνια όσοι ιδιοκτήτες της μοτοσυκλέτας ήθελαν περισσότερο χώμα.

Σημειώστε πως η αυστριακή εταιρεία, παράλληλα με την “Spoked Wheels” έκδοση θα διαθέτει για το 2023 και την έκδοση με τα μπράτσα στους τροχούς, για όσους προτιμούν αυτή τη λύση. Για τους υπόλοιπους, οι ακτίνες προσφέρουν σαφή πλεονεκτήματα στην απορρόφηση των ανωμαλιών της off-road (και όχι μόνο) οδήγησης και δίνουν πιο αυθεντικό On-Off χαρακτήρα στη μοτοσυκλέτα.

Πέρα από τη νέα έκδοση με τους ακτινωτούς τροχούς, και πέρα από τα νέα χρώματα (ή τις νέες αναλογίες και θέσεις αυτών) και γραφικά του 23, η 390 Adventure παραμένει ως είχε και το 2022.

Συνεχίζει και στις δυο εκδόσεις της να έχει ζάντες 19 και 17 ιντσών με ελαστικά CONTINENTAL TKC70, και στον κορυφαίο εξοπλισμό της περιλαμβάνονται ο δυνατός μονοκύλινδρος κινητήρας των 373 κ.εκ., με απόδοση 44 hp και 3,77 kgm ροπής, το ρεζερβουάρ των 14,5 λίτρων που μαζί με τη φειδωλή κατανάλωση προσφέρει μεγάλη αυτονομία, το Traction Control -που μπορεί να απενεργοποιηθεί-, το Cornering ABS, το OFFROAD ABS με την επέμβαση μόνο μπροστά, ο συμπλέκτης περιορισμένης ολίσθησης, η TFT έγχρωμη οθόνη οργάνων 5 ιντσών, το πλαίσιο χωροδικτύωμα, οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις APEX της WP και τα φρένα της BYBRE, τα LED φώτα, η ρυθμιζόμενη σε 2 θέσεις ζελατίνα, κ.α.

Η μοτοσυκλέτα ζυγίζει 172 κιλά γεμάτη με υγρά, το ύψος σέλας βρίσκεται στα 830 mm και η KTM συνεχίζει να διαθέτει για αυτήν μια εκτενέστατη σειρά επίσημων αξεσουάρ (PowerParts).

Ετικέτες

Οι τιμές στην Ελλάδα των Royal Enfield Himalayan 450 και Bullet 350

Έρχονται σε τέσσερεις εκδόσεις
1
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

7/12/2023

Η Muvus A.E. αντιπρόσωπος της Royal Enfield στην Ελλάδα ανακοίνωσε τις προτεινόμενες τιμές λιανικής για τα νέα Himalayan 450 και Bullet 350 που προστίθενται στην γκάμα της Enfield για το 2024. Συγκεκριμένα το νέο υγρόψυκτο Himalayan 450 θα ξεκινά από τα 5.890€ για την μονόχρωμη έκδοση Gravel Grey. Οι δίχρωμες εκδόσεις με το ίδιο επίπεδο εξοπλισμού θα έχουν 100€ παραπάνω διαμορφώνοντας την τιμή τους στα 5.990€, ενώ η έκδοση Hanle Black θα έχει τιμή 6.190€. Οι κορυφαίες εκδόσεις με τις Tubeless ζάντες/ελαστικά θα έχουν 6.490€.  Τα νέα Bullet 350 θα έχουν 5.250€ οι εκδόσεις Standard και 5.390€ η Black-Gold. Στον τιμοκατάλογο της ελληνικής αντιπροσωπείας παραμένουν όλες οι εκδόσεις του αερόψυκτου Himalayan 410 και του Scram 411.  

Ακολουθούν αναλυτικά οι τιμές όλων των μοντέλων:

123456