Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

Moto Guzzi Open House 2018

Μια γιορτή για τους απανταχού Guzzisti!

Μετά από τις πολύ πετυχημένες -σε συμμετοχές- εκδηλώσεις που είχε, συγκεντρώνοντας 50.000 κόσμο απ’ όλη την υφήλιο, το εργοστάσιο σκοπεύει να ανοίξει για ακόμη μια φορά τις πόρτες της ή καλύτερα τη θρυλική κόκκινη πύλη του εργοστασίου της, στο Mandello del Lario, απο τις 7 έως τις 9 Σεπτεμβρίου. Στο Moto Guzzi Open House 2018 θα γίνει η παρουσίαση μιας νέας σειράς μοτοσυκλετών την πρώτη μέρα του τριημέρου στις 15:00 με το άνοιγμα του μουσείου και του καταστήματος. Το Σάββατο και την Κυριακή οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τις γραμμές παραγωγής του εργοστασίου, τη γραμμή συναρμολόγησης κινητήρων καθώς και την ιστορική αεροσήραγγα.

Το Moto Guzzi Village, που βρίσκεται στο κέντρο του εργοστασίου, θα είναι η καρδιά της ψυχαγωγίας  όλο το σαββατοκύριακο, όπου καθ’ όλη τη διάρκεια οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν μια παγκόσμια πρεμιέρα.

Το "χωριό" θα είναι η αφετηρία των test rides, όπου θα δίνεται η δυνατότητα σε χιλιάδες μοτοσυκλετιστές να δοκιμάσουν τη νέα σειρά μοτοσυκλετών της εταιρείας. Μέσα στις μοτοσυκλέτες που θα βρίσκονται για test ride, θα υπάρχει και η Limited edition V7 III, η πιο πρόσφατη έκδοση, που θα παραχθεί σε μόλις 500 μονάδες, αναμιγνύοντας χρωμιομένα μέρη και εξωτικά υλικά, προσφέροντας έτσι μια εκλεπτυσμένη και μοντέρνα εμφάνιση.

Όσοι εισέρχονται στο κόσμο της Moto Guzzi, θα έχουν το προνόμιο να γίνουν μέλος και της επίσημης κοινότητας της Moto Guzzi “The Clan”, που προσφέρει στα μέλη της αποκλειστικά προνόμια και άμεση πρόσβαση από την επίσημη ιστοσελίδα www.theclan.motoguzzi.com. Το 2018 Open House είναι ένα δώρο της εταιρείας στους φανατικούς φίλους της και αποτελεί μια ευκαιρία για να γνωριστούν τα σχεδόν 28.000 μέλη της όμάδας, ενώ θα επωφεληθούν από μια σειρά προνομίων, τα οποία δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί.

Tags: