MV Agusta Brutale 1000 RR Assen - Νέα επετειακή έκδοση, στις 9/9

Για τον εορτασμό των 35 νικών της Ιταλικής εταιρείας στην πίστα του Assen
MV Agusta Brutale 1000 RR Assen
Από το

motomag

5/9/2023

H MV Agusta η οποία συνηθίζει να παράγει διάφορες εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής θα παρουσιάσει στις 9 Σεπτεμβρίου 2023 στα πλαίσια του αγώνα TABAC Assen Classic GP, την ειδική έκδοση Brutale 1000RR Assen η οποία αποτίει φόρο τιμής στις αγωνιστικές επιτυχίες της ιταλικής εταιρείας στην ολλανδική πίστα.

Η ιταλική εταιρεία η οποία είναι η πολυνίκης εταιρεία με 35 νίκες στην πίστα του Assen θέλει με αυτήν την ειδική έκδοση της Brutale 1000RR Assen να γιορτάσει τα 50 χρόνια από την τελευταία της νίκη στην ολλανδική πίστα που είναι γνωστή και ως ο “Καθεδρικός Ναός της Ταχύτητας”. Η MV Agusta εκτός από την ανακοίνωση για αυτή την ειδική έκδοση έδωσε στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες οι οποίες φανερώνουν το νέο χρώμα της μοτοσυκλέτας, με την Brutale 1000RR Assen να είναι βαμμένη σε μπλε χρώμα με χρυσές και γκρι λεπτομέρειες ενώ υπάρχει αυτοκόλλητο στο ρεζερβουάρ το οποίο αναφέρεται στις 35 νίκες στην πίστα του Assen. Τεχνικές λεπτομέρειες και τιμή δεν μας αποκαλύπτει η MV Agusta ωστόσο στις 9 Σεπτεμβρίου θα γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες για την Brutale 1000RR Assen.

MV Agusta
Ετικέτες

Royal Enfield Guerrilla 450 – Νέα έκδοση Apex με πιο ασφάλτινη στόχευση και ένα νέο χρώμα

Ανανέωση για το Guerilla στην Ινδία με μια νέα έκδοση που ξεχωρίζει από την πιο σπορ θέση οδήγησής της
re guerilla 450 apex
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

27/3/2026

Από το 2024 που πρωτοκυκλοφόρησε το Guerilla 450 δεν είχε αλλάξει καθόλου, κάτι που ωστόσο συμβαίνει τώρα στην Ινδία καθώς η Royal Enfield αποκάλυψε μια νέα έκδοση Apex για το 2026.

Σε αυτήν η βασική διαφορά αφορά στη θέση οδήγησης, στην οποία το αλουμινένιο τιμόνι έχει επανατοποθετηθεί 56 χιλιοστά πιο χαμηλά και 57 χιλιοστά πιο μπροστά, βάζοντας τον αναβάτη σε μια ελαφρώς πιο σκυφτή στάση. Αν αυτό ακούγεται ως μια αλλαγή με έμφαση στην ασφάλτινη οδήγηση, το έτερο σημείο διαφοροποίησής του από τα υπόλοιπα Guerilla 450 την επιβεβαιώνει καθώς το Apex φορά νέα λάστιχα της Vredestein με πιο ασφάλτινη στόχευση.

re guerilla 450

Δύο ακόμη στοιχεία αποκλειστικά του Apex είναι ένα μικρό μασκάκι πάνω από τον στρογγυλό προβολέα και ένα αφαιρούμενο κάλυμμα ουράς.

Τα χρώματα της έκδοσης Guerilla 450 Apex θα είναι τρία: κόκκινο, μαύρο και πράσινο.

re guerilla 450

Πέραν αυτών, η Royal Enfield είχε μερικές αλλαγές που αφορούν και στην υπόλοιπη γκάμα. Συγκεκριμένα, εισήγαγε ένα νέο χρώμα Twilight Blue που συνοδεύεται από προστατευτική γρίλια για τον προβολέα και χούφτες τιμονιού.

Η άλλη αλλαγή αφορά όλη τη γκάμα και συγκεκριμένα το σύστημα πλοήγησης Tripper, το οποίο πλέον δεν απαιτεί το κινητό τηλέφωνο του αναβάτη να είναι ξεκλειδωμένο για να λειτουργεί η σύνδεση με την υπηρεσία Google Maps, κάτι που ωστόσο αφορά μόνο στα Android τηλέφωνα.

Ετικέτες