Vespa Primavera Color Vibe - Διαθέσιμη τώρα στα 50, 125 και 150 κυβικά

Vespa Days - Με ειδικές προσφορές για όλο τον Απρίλιο
Vepsa Color Vibe
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/4/2023

Η νέα Vespa Primavera Color Vibe διατίθεται στις εκδόσεις 50, 125 και 150 cc - με την ένδειξη του κυβισμού να δηλώνεται με πορτοκαλί χρώμα μέσα από τα γραφικά στα πλαϊνά του οχήματος, με την ενδεικτική τιμή λιανικής να ξεκινά από 3.750€. Παράλληλα, η Vespa διοργανώνει τις Vespa Days, στις οποίες μπορείτε να ανακαλύψετε προσφορές σε διάφορα μοντέλα της εταιρείας.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Vespa:

"Οι Vespa Days, είναι μια περίοδος αποκλειστικών πλεονεκτημάτων αφιερωμένη στα μοντέλα της σειράς Vespa. Μια ευκαιρία να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου να αποκτήσεις τη δική σου Vespa και να ανακαλύψεις όλα τα νέα στον κόσμο της Vespa, συμπεριλαμβανομένης της ολοκαίνουργιας Vespa Primavera Color Vibe με το σαγηνευτική δίχρωμη παρουσία της. Στα σημεία πώλησης θα δεις επίσης από κοντά όλα τα μοντέλα της γκάμας Vespa, από τις Vespa Primavera και Vespa Sprint έως τη νέα σειρά Vespa GTS, το εμβληματικό «vespone» που είναι πλέον ακόμα πιο άνετη και τεχνολογική.

Primavera Color Vibe

Το πρώτο νέο της σεζόν 2023 είναι η ειδική σειρά Vespa Primavera Color Vibe, που εκφράζει το πολύχρωμο και ανέμελο πνεύμα της Vespa και χαρακτηρίζεται από ένα ιδιαίτερο δίχρωμο κουστούμι: το σώμα σε απόχρωση πορτοκαλί Arancio Color Vibe ή λευκό Bianco Color Vibe συνδυάζεται με την τολμηρή απόχρωση τιρκουάζ Ottanio στην περιοχή του πατώματος.

Μία πρωτότυπη χρωματική σφραγίδα, η οποία - με μαύρη “υπογράμμιση” - διατρέχει διαγώνια ολόκληρο το σώμα με ειδικά γραφικά που ξεκινούν από την ποδιά και καταλήγουν στα πλαϊνά καπάκια. Σε χρώμα Ottanio είναι βαμμένη και η γρίλια της μπροστινής “γραβάτας” καθώς και οι αποκλειστικές ζάντες των τροχών, φτιαγμένες μόνο για αυτήν την έκδοση με ειδικό γυαλιστερό μεταλλικό φινίρισμα. Η εμφάνιση ολοκληρώνεται με τις μαύρες σπορ λεπτομέρειες απόδειξη του εκλεκτικού χαρακτήρα της Vespa.

Για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την γκάμα Vespa και τις τρέχουσες προσφορές και για να βρείτε εύκολα το πλησιέστερο σημείο πώλησης ή ακόμα και να κλείσετε ραντεβού, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα VESPA.COM."

Ετικέτες

Yum-e: Το πρώτο ελληνικό σκούτερ παραγωγής παρουσιάστηκε στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024!

Made in Greece από τον Σαρακάκη!
Yum-e: Το πρώτο ελληνικό σκούτερ παραγωγής παρουσιάστηκε στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

17/4/2024

Το πρώτο, από δύο που έχει γίνει γνωστό ότι ετοιμάζονται, σκούτερ MADE IN GREECE, έκανε την εμφάνισή του στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 από τον Όμιλο Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ!

Μία πρωτιά για τον ιστορικό Όμιλο που η κατασκευή οχημάτων όχι μόνο δεν του είναι άγνωστη αλλά αποτελεί και ενεργό τομέα στο μακρύ χαρτοφυλάκιό του, παρουσιάστηκε δίχως τυμπανουκρουσίες, όμορφα και ξεκάθαρα, όπως αρμόζει στην συγκεκριμένη επαγγελματική κατηγορία που απευθύνεται. Ίσως για αυτό και δεν το ανακάλυψε κάποιος άλλος και δεν πήρε την έκταση που αρμόζει σε ένα εγχείρημα αυτού του μεγέθους, καθώς το Yum-e έχει στόχο να γίνει εξαγώγιμο προϊόν.

Yum-e: Το πρώτο ελληνικό σκούτερ παραγωγής παρουσιάστηκε στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024!
Το Yum-E είχε την δική του γωνιά στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024

Το όνομά του έχει επιλεχθεί από την ιαπωνική λέξη για το όνειρο και τα ιαπωνικά είναι άμεσο σημείο αναφοράς στην ιστορία και την παράδοση του Ομίλου Σαρακάκη καθώς υπήρξε ο πρώτος εισαγωγέας Honda στην Ευρώπη κι ένας από τους ελάχιστους ανεξάρτητους που παραμένουν ενώ ταυτόχρονα είναι και ο παλαιότερος με συνεχή λειτουργία. Παράλληλα το όνομα Yum-e αποτελεί και λογοπαίγνιο για την λειτουργία του τρίτροχου σκούτερ που προορίζεται για εταιρείες μεταφορών και παραδόσεων.

Ο σχεδιασμός του έχει εξ αρχής απαντήσει στα γνωστά ζητήματα που καλούνται οι επαγγελματίες του χώρου να απαντήσουν με πρώτο και καλύτερο το ζήτημα της αυτονομίας καθώς μιλάμε για ηλεκτρονικό όχημα.

Για αυτό και έγινε προσπάθεια να ξεπερνά τα 200 χιλιόμετρα αυτονομίας με την έγκριση τύπου να είναι ακριβώς 210χλμ αυτομίας με μέγιστη ισχύ 4.0kW και μέγιστη ταχύτητα 45χ.α.ω. Διαθέτει δύο κινητήρες, έναν σε κάθε πίσω τροχό διαστάσεων 90/90-10 καθώς και τρία δισκόφρενα με λειτουργία CBS.

Εμπρός έχει τροχό 80/90-14 με αιχμηρό σχεδιασμό και μπόλικο χώρο για τα πόδια με ίσια ποδιά. Να σημειωθεί πως έχει χώρο και κάτω από τη σέλα για κράνος με έξυπνη τοποθέτηση των μπαταριών που παραμένουν αποσπώμενες και έτσι δεν υπάρχει περιορισμός στον χώρο παρκαρίσματος.

Οι HUB κινητήρες είναι αθόρυβοι και προσφέρουν και ανάκτηση ενέργειας κατά την επιβράδυνση με τις τρεις μπαταρίες λιθίου να είναι τύπου NMC, 48V/45Ah με χρόνο πλήρους φόρτισης 4,5 ώρες και για τις τρεις συνολικά. Οι μπαταρίες προσφέρουν έναν κύκλο 1000 φορτίσεων, δηλαδή σχεδόν τριών χρόνων εντατικής καθημερινής χρήσης των Σαββατοκύριακων συμπεριλαμβανομένων. Στόχος του Yum-e είναι να προσφέρει στις εταιρείες χαμηλό κόστος συντήρησης και εξίσου χαμηλό κόστος χρήσης.

Yum-e: Το πρώτο ελληνικό σκούτερ παραγωγής παρουσιάστηκε στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024!

Ο χώρος αποθήκευσης, από τα πλέον βασικά χαρακτηριστικά του νέου τρίκυκλου σκούτερ του Ομίλου Σαρακάκη, έχει ωφέλιμο φορτίο 85 κιλών και έξυπνο σχεδιασμό της πλατφόρμας ώστε το κουτί αποθήκευσης να αφαιρείται εύκολα για να αυξάνονται οι δυνατότητες φόρτωσης. Στο μεταξύ το κουτί αποθήκευσης είναι σχεδιασμένο για να φέρει τα διακριτικά της εταιρείας ενώ στον πλούσιο εξοπλισμό -για τα δεδομένα της κατηγορίας και όχι μόνο- περιλαμβάνονται τα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, LED φώτα παντού, λειτουργία οπισθοπορείας, χειρόφρενο, αισθητήρες παρκαρίσματος και ψηφιακά όργανα.

Η γραμμή παραγωγής του Yum-e είναι ήδη έτοιμη και έχει ξεκινήσει να βγάζει τα πρώτα Made in Greece ηλεκτρικά σκούτερ! Μακάρι αυτή να είναι η αρχή και να δούμε περισσότερα δίκυκλα δική μας παραγωγής, καθώς τρίκυκλα σίγουρα θα δούμε και άλλα. Η σκέψη να ξεκινήσουν με κάτι που απαντά σε ένα κενό της αγοράς αυτή τη στιγμή είναι απολύτως σωστή καθώς όχι μόνο εξασφαλίζεται η πώληση αλλά ταυτόχρονα χτίζεται και ο τομέας της αξιοπιστίας διότι είναι πλέον κοινά αποδεκτό πως αν πετύχεις στις μεταφορές, έχεις πετύχει και γενικότερα στην λιανική πώληση. Έναν τομέα που θα θέλαμε να δούμε να διευρύνεται.