Husqvarna TE 250 Meo Replica: Ανακοινώθηκε η τιμή της

Από το

Μαύρο Σκύλο

25/1/2011

Τιμώντας το πρωτάθλημα που πήρε το 2010 ο Antoine Meo στην Ε1, η Husqvarna βάζει σε παραγωγή μια replica της ΤΕ 250, την οποία και παρουσιάσαμε στο περιοδικό στο ρεπορτάζ για την Eicma. Η παραγωγή της θα είναι ιδιαίτερα περιορισμένη αφού θα κατασκευαστούν μόνο εκατό και είναι πλέον διαθέσιμη για τους ελάχιστους μελλοντικούς ιδιοκτήτες. Η προτεινόμενη τελική λιανική τιμή της θα είναι 10.890 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.husqvarna-motorcycles.gr, να επικοινωνήσετε με κάποιον από τους επίσημους εμπόρους μοτοσυκλετών Husqvarna ή να καλέστε το τηλεφωνικό κέντρο της BMW Hellas στο 210 9118000.

Suzuki SV650: Επιστρέφει με τον κινητήρα του SV-7GX!

Μετά από έναν χρόνο απουσίας, το γυμνό V2 μοντέλο ετοιμάζεται για νέο ξεκίνημα
SV650
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

16/9/2026

Την Άνοιξη του 2025 η Suzuki είχε ανακοινώσει το τέλος δύο εμβληματικών μοντέλων της, των DL650 V-Strom και SV650, καθώς ο κινητήρας τους δεν είχε ενημερωθεί στις νέες προδιαγραφές της Ε.Ε. Λίγους μήνες αργότερα ωστόσο, οι Ιάπωνες αποκάλυψαν το SV-7GX που μας παρουσίασε την προσαρμογή αυτού του κινητήρα στις Euro 5+ και ουσιαστικά έδωσε νέα πνοή στον αειθαλή δικύλινδρο V 90 μοιρών των 645 cc.

Με εφαλτήριο αυτόν τον κινητήρα, τώρα η Suzuki ετοιμάζει να αναβιώσει και το SV650, κάτι που επιβεβαιώνεται καθώς τον δήλωσε στην αμερικανική υπηρεσία California Air Resources Board (CARB) ως μέλος της γκάμας του 2027.

Η λογική εκτίμηση είναι πως το νέο SV650 θα αναβαθμιστεί στην ίδια λογική με το SV-7GX, δηλαδή θα αποκτήσει ηλεκτρονικό γκάζι (ride-by-wire) και ride modes, traction control και quickshifter δύο δρόμων, ενώ πιθανότατα θα φορέσει και μια οθόνη ανάλογη ή ίδια με του SV-7GX.

Η πορεία του προς τις ΗΠΑ, όπως επιβεβαιώνεται από την καταχώρηση στην CARB, δεν εξασφαλίζει απαραιτήτως πως θα έρθει και στην Ευρώπη, ωστόσο με το SV-7GX να είναι ήδη διαθέσιμο στα μέρη μας δεν βλέπουμε για ποιον λόγο η Suzuki θα μπορούσε να κρατήσει το SV650 εκτός ευρωπαϊκών αγορών.

Αναμένουμε να το δούμε να ντεμπουτάρει τον Νοέμβριο στην EICMA.

Ετικέτες