Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Kawasaki Z900RS Café - Νέα χρώματα

Μαχητικό πνεύμα για το 2019

Δύο νέους χρωματικούς συνδυασμούς για την έκδοση Cafe του Z900RS ετοίμασε η Kawasaki για τους φίλους της και θα είναι διαθέσιμοι για τα μοντέλα του 2019.

Το γκρι με την πράσινη λωρίδα είναι εμπνευσμένο από τα πολεμικά μαχητικά αεροπλάνα που επιχειρούν από αεροδρόμια, ενώ το μπλε με την γκρι λωρίδα είναι εμπνευσμένο από τα αντίστοιχα μαχητικά αεροπλάνα του πολεμικού ναυτικού, που επιχειρούν από αεροπλανοφόρα. Ταυτόχρονα, οι χρωματισμοί αυτοί είναι -must have- στην κοινότητα του customizing αυτή την εποχή, οπότε η Kawasaki δείχνει ότι αφουγκράζεται και καταλαβαίνει τις ανάγκες της αγοράς και δεν χάνει χρόνο να προσφέρει στους πελάτες της αυτό που αναζητούν. Φυσικά το παραδοσιακό Lime Racing Green παραμένει ως χρωματική επιλογή και την επόμενη χρονιά.

Θυμίζουμε πως πέρσι, αμέσως μετά την EICMA που κυριάρχησε η πράσινα Cafe έκδοση, κατά την παρουσίασή της μέσα σε καπνούς, η Kawasaki έδειξε κι ένα γκρι χρωματισμό αλλά με λευκή ρίγα. Τώρα τα χρώματα και οι συνδυασμοί που έχει επιλέξει είναι καινούριοι κι αρκετά ενδιαφέροντες!

Tags: