Kawasaki Z900RS Café - Νέα χρώματα

Μαχητικό πνεύμα για το 2019
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

29/6/2018

Δύο νέους χρωματικούς συνδυασμούς για την έκδοση Cafe του Z900RS ετοίμασε η Kawasaki για τους φίλους της και θα είναι διαθέσιμοι για τα μοντέλα του 2019.

Το γκρι με την πράσινη λωρίδα είναι εμπνευσμένο από τα πολεμικά μαχητικά αεροπλάνα που επιχειρούν από αεροδρόμια, ενώ το μπλε με την γκρι λωρίδα είναι εμπνευσμένο από τα αντίστοιχα μαχητικά αεροπλάνα του πολεμικού ναυτικού, που επιχειρούν από αεροπλανοφόρα. Ταυτόχρονα, οι χρωματισμοί αυτοί είναι -must have- στην κοινότητα του customizing αυτή την εποχή, οπότε η Kawasaki δείχνει ότι αφουγκράζεται και καταλαβαίνει τις ανάγκες της αγοράς και δεν χάνει χρόνο να προσφέρει στους πελάτες της αυτό που αναζητούν. Φυσικά το παραδοσιακό Lime Racing Green παραμένει ως χρωματική επιλογή και την επόμενη χρονιά.

Θυμίζουμε πως πέρσι, αμέσως μετά την EICMA που κυριάρχησε η πράσινα Cafe έκδοση, κατά την παρουσίασή της μέσα σε καπνούς, η Kawasaki έδειξε κι ένα γκρι χρωματισμό αλλά με λευκή ρίγα. Τώρα τα χρώματα και οι συνδυασμοί που έχει επιλέξει είναι καινούριοι κι αρκετά ενδιαφέροντες!

Ετικέτες

Ο CEO της BMW αποκαλύπτει το πρωτότυπο R20 [Video]

Μέσω νέας σειράς βίντεο της BMW Motorrad, ο Markus Flasch μας χαρίζει μερικά πλάνα δράσης και μια γεύση από τον ήχο του δίλιτρου R20
BMW R20
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

11/9/2026

Υπό τον τίτλο ‘The Ones Who Ride’ (Αυτοί Που Οδηγούν), η BMW Motorrad ξεκινά μια σειρά βίντεο που εστιάζει στους ανθρώπους της εταιρείας και στο πρώτο επεισόδιο, με τίτλο Vision (Όραμα), πρωταγωνιστής είναι ο διευθύνων σύμβουλός της, Markus Flasch.

Εκεί ο Γερμανός μας μιλά για τη θέση του, για τις μοτοσυκλέτες της εταιρείας και το όραμά του για την εταιρεία, μιλώντας μέσα από έναν προσωπικό χώρο στο σπίτι του, εκεί που τον περιμένουν κάθε μέρα οι δικές του μοτοσυκλέτες – μια σειρά νέων και κλασικών BMW και Moto Guzzi.

BMW R20

Μεταξύ αυτών βρίσκεται και η R20, η επόμενη εξέλιξη του σχεδίου Bix Boxer που αφήνει πίσω τα 1800 κυβικά των R18 για να φτάσει στα 2000 cc με μια café racer μοτοσυκλέτα που έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο της σε πρωτότυπη μορφή το 2024 στην εκδήλωση Concorso d’ Eleganza Villa d’ Este στις όχθες της ιταλικής λίμνης Como.

BMW R20

Η R20 συνεχίζει την εξέλιξή της για να φτάσει στη γραμμή παραγωγής της BMW, κάτι που φαίνεται πως δεν απέχει και πολύ, μιας και η μοτοσυκλέτα που καβάλησε ο Flasch παραμένει μεν θεωρητικά ένα πρωτότυπο, αλλά δείχνει να βρίσκεται πολύ κοντά στην τελική της μορφή. Αυτό το παραδέχεται και ο ίδιος ο διευθυντής, λέγοντας μάλιστα στο βίντεο πως, “η μοτοσυκλέτα δείχνει έτοιμη, ίσως πρέπει να επισπεύσουμε την παρουσίασή της, πρέπει να μιλήσω με τους μηχανικούς μου”.

BMW Vision K18

Στο βίντεο θα ακούσουμε ακόμη για ένα άλλο συναρπαστικό πλάνο που ετοιμάζει η BMW. Tο επίσης πρωτότυπο Vision K18 μας συστήνει τον εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα που από τα 1600 κυβικά έχει ανέβει στα 1800 και, μετά από το δικό του ντεμπούτο πέρυσι στο Concorso d’ Eleganza, ετοιμάζεται επίσης να φτάσει στη γραμμή παραγωγής της BMW.

Δείτε στη συνέχεια το πρώτο επεισόδιο της σειράς The Ones Who Ride της BMW και δείτε τα δύο πρωτότυπα να πλάνα δράσης, με πρωταγωνιστές τους κινητήρες και πρωτίστως τον ήχο τους.

Ετικέτες