Νέες Husqvarna SMR449 και 511

Από το

Μαύρο Σκύλο

18/2/2011

Οι supermoto της Husqvarna για το 2011 είναι ολοκαίνουρια μοντέλα και συνεχίζοντας την παράδοση της εταιρείας βασίζονται στις αγωνιστικές ΤΕ και TC. Νέο είναι το πλαίσιό τους, με το γρανάζι κίνησης να βρίσκεται ομοαξονικά με τον άξονα του ψαλιδιού και το πρωτοποριακό μοχλικό του αμορτισέρ να βρίσκεται πάνω από το ψαλίδι. Υπάρχουν δυο ρεζερβουάρ βενζίνης, ένα κάτω από τη σέλα και ένα διάφανο 2,5 λίτρων πίσω από τον κινητήρα. Αυτός τροφοδοτείται από ψεκασμό με ευθύ αυλό και η έντονη κλίση του κυλίνδρου προς τα εμπρός βελτιώνει την κατανομή των μαζών. Μπροστά υπάρχει ανεστραμμένο πιρούνι Marzocchi με καλάμια διαμέτρου πενήντα χιλιοστών και διαδρομή 250 χιλιοστών, ενώ πίσω το αμορτισέρ της Sachs δίνει διαδρομή 290 χιλιοστών στον τροχό. Τα φρένα είναι της Brembo με το εμπρός να διαθέτει δίσκο διαμέτρου 320 χιλιοστών και ακτινική δαγκάνα με τέσσερα έμβολα. Για το βάρος τους η ιταλική εταιρεία ανακοινώνει τα 118 κιλά, άδειες. Οι προτεινόμενες λιανικές τιμές έχουν καθοριστεί στα €9.590 για την SMR449 και στα €9.770 για την SMR511 και μπορούν να παραγγελθούν στο δίκτυο επισήμων εμπόρων μοτοσυκλετών Husqvarna. Πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στο www.husqvarna-motorcycles.gr, ή να καλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο της BMW Hellas, 210 9118000.

KYMCO VS 400i Ε5+: Στην Ελλάδα με τιμή πάνω από τον ιαπωνικό ανταγωνισμό

Euro5+ προδιαγραφές, 34 ίπποι και καλός στάνταρ εξοπλισμός
KYMCO
Από τον

Παύλο Καρατζά

3/9/2025

Το XCITING VS 400i διαθέτει πλέον κινητήρα εναρμονισμένο με τις προδιαγραφές Euro5+, πλούσιο εξοπλισμό που επιγκεντρώνεται στην πρακτικότητα και είναι διαθέσιμο στην χώρα μας σε τρία διαφορετικά χρώματα.

Το maxi scooter της Kymco διαθέτει έναν υδρόψυκτο κινητήρα 400 κυβικών που αποδίδει 34 ίππους στις 7.250 στροφές και 3,82 kg.m ροπής στις 5.750 στροφές και έρχεται στην Ελλάδα με τιμή υψηλότερη των Honda Forza 350 και XMAX 300, όχι όμως και από το Suzuki Burgman 400. 

Το βάρος του Xciting VS 400i είναι 195 κιλά χωρίς υγρά, με το ύψος της σέλας να βρίσκεται στα 805 χιλιοστά και τη χωρητικότητα του ρεζερβουάρ να είναι 12,5 λίτρα.

Το σύστημα πέδησης αποτελείται από δύο δισκόφρενα 280 χιλιοστών εμπρός και ένα πίσω που συνδυάζονται με δικάναλο ABS της Bosch.

KYMCO

Ο εξοπλισμός του σκούτερ της KYMCO είναι αρκετά πλούσιος και περιλαμβάνει: TCS με δυνατότητα απενεργοποίησης, δικάναλο ABS της Bosch, Keyless σύστημα, οθόνη TFT, φώτα LED, χειρόφρενο, ρυθμιζόμενη ζελατίνα σε 5 θέσεις, αποθηκευτικούς χώρους κάτω από το τιμόνι, θύρα USB και φωτισμό στο χώρο κάτω από τη σέλα.

Η διάθεση του νέου Xciting VS 400i μόλις ξεκίνησε στη χώρα μας, με την τιμή του να έχει διαμορφωθεί στα 7.195 ευρώ και διατίθεται σε τρεις χρωματικούς συνδυασμούς, Dim Black Matt, Deep Sea blue και τον Limited Edition. Το σκούτερ καλύπτεται από εγγύηση δύο ετών χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό.