Οδηγούμε και ξύνουμε την νέα BMW S1000XR στην Ισπανία: Video!

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

13/5/2015

Το MOTO οδηγεί την νέα BMW S1000XR όπως της αρμόζει, ξύνοντας τα μέταλλα στην άσφαλτο! Για να καταλάβεις αυτή την μοτοσυκλέτα πρέπει να πας γρήγορα πράγμα που στα βουνά γύρω από τη Βαρκελώνη στην Ισπανία είναι αρκετά εύκολο, φτάνει να μην σε δει η αστυνομία που καραδοκεί! Η μοτοσυκλέτα μας φέρνει στο πιάτο και το cornering ABS της Continental, που θα συγκριθεί με το άψογο, εξωπραγματικά καλό σύστημα της Bosch! Εμπλουτίζεται πλέον η κατηγορία των μοτοσυκλετών που προσφέρονται για ταξίδια αστραπή, με όλη τη σημασία της λέξης: Δηλαδή λίγα πράγματα σε αποσκευές, πολλά ασφάλτινα χιλιόμετρα και υψηλές ταχύτητες. Το S1000XR θέλει να βάλει τα όρια σε όλα αυτά λίγο παραπάνω, και εμείς θα σας πούμε αναλυτικά αν το καταφέρνει ή όχι. Ότι και να γίνει όμως, σήμερα το απόγευμα θα έχουμε επιστρέψει σύσσωμοι, από όπου κι αν βρισκόμαστε για το ραντεβού μας με τα H2 και H2R!

Όταν το παρακάνεις, το S1000XR αρχίζει να "επικοινωνεί" με την άσφαλτο σε πιο κοντινό βαθμό:

 

Στην είσοδο μας περίμενε φορώντας τα καλά του:

Ετικέτες

Italjet Dragster 300 Black Edition 2026 – Η γοητεία του σκότους

Νέος σκοτεινός χρωματισμός για το 300άρι Dragster της Italjet.
Italjer Dragster 300 Black Edition
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

9/2/2026

Η Italjet εμπλουτίζει τη γκάμα των Dragster με μια νέα Black Edition, η οποία διαφοροποιείται από αυτή που είχαμε δει στην έκθεση EICMA 2025 στο Μιλάνο πριν λίγο καιρό, «σβήνοντας» από το Dragster κάθε ίχνος άλλου χρώματος.

Απαλλαγμένο από κάθε λογής γραφικά και με το πλαίσιό του σε μαύρο φινίρισμα, το Dragster 300 Black Edition δεν διαφέρει σε τίποτε άλλο όσον αφορά στην τεχνική του βάση και εξοπλισμό.

Ο μονοκύλινδρος κινητήρας των 278 cc αποδίδει 24 hp και 2.7 kgm για 128 κιλά σε ένα σπορ σκούτερ που κυλά σε τροχούς 12 ιντσών μπροστά και 13 πίσω, ενώ ξεχωρίζει για το εντυπωσιακό ατσάλινο χωροδικτύωμα γύρω από το οποίο κτίζεται, κρατώντας το σε κοινή θέα, καθώς και για την πρωτότυπη μπροστινή ανάρτηση με το μονόμπρατσο S.I.S..

Επί του παρόντος η νέα Black Edition δεν έχει προστεθεί στην ιστοσελίδα της Italjet δίπλα στους άλλους διαθέσιμους χρωματισμούς που περιλαμβάνουν τους χρωματικούς συνδυασμούς μαύρο-κόκκινο και λευκό-κίτρινο, καθώς και τις δύο ειδικές εκδόσεις Malossi Edition και Gresini Edition.

Ετικέτες