Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Triumph Speed Triple 1200RR: Νέο teaser για το ρετρό superbike που έρχεται!

Τρικύλινδρο με πολλά άλογα και μπόλικο στιλ!

Μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα μας έδωσε σήμερα η Triumph για το ρετρό superbike που ετοιμάζει και παρόλο που δεν υπάρχει καμία πρόσθετη πληροφορία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, είναι παραπάνω από σίγουρο πως μιλάμε για μία ξεκάθαρα sport μοτοσυκλέτα με τον νεότερο τρικύλινδρο που έχουν βγάλει και αποδίδει 180 ίππους.

Εμείς έχουμε δυναμομετρήσει αυτόν τον κινητήρα στους 165.5hp στις 10.900rpm με ροπή  11,9Kg.m στις 8.800 στροφές. Η ειδική ισχύς του κινητήρα είναι στα 155 άλογα όταν μιλάμε για το RS που μέσα στην πίστα των Σερρών μας έδειξε πως είναι εξαιρετικά ικανή μοτοσυκλέτα περιμένοντας κάτι αντίστοιχο και για την RR φυσικά, κι ακόμη παραπάνω!

Η πρώτη της εικόνα μας δείχνει μία Triumph που θυμίζει έντονα MV Agusta! Έτσι όπως την βλέπεις κάτω από κόκκινο φίλτρο και για στα γρήγορα, δεν γίνεται παρά μην την προσομοιάσεις με την Superveloce. Με δεδομένο πως μιλάμε για έναν τρικύλινδρο με αρκετά μαζεμένες διαστάσεις το Speed Triple RR σίγουρα θα είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις αλλά ταυτόχρονα όχι ιδιαίτερα, ακριβώς όπως μικρό σε διαστάσεις είναι και το RS.

Περιμένουμε σε μία εβδομάδα από τώρα, στις 14 Σεπτεμβρίου την πλήρη αποκάλυψη του νέου RR