VOGE SR4 Max: Ήρθε και ανακοινώθηκε η τιμή του

Το πρώτο scooter της VOGE έφτασε στην χώρα μας
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

22/11/2022

Το SR4 Max το γνωρίσαμε πέρσι στην έκθεση της EICMA και τώρα ήρθε η στιγμή να βρεθεί στα καταστήματα του δικτύου λιανικής της ελληνικής αντιπροσωπείας, όπως και επίσης να ανακοινωθεί η τιμή του που για περιορισμένο αριθμό θα είναι στα 5.995€. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο σχετικό Δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

 

Voge SR4 Max: Ήρθε Ελλάδα σε τιμή πρόκληση!

Αναμονή τέλος και το πρώτο maxi scooter της Voge έφτασε στην Ελλάδα φέροντας κορυφαία τεχνολογία, τον πλουσιότερο εξοπλισμό στην κατηγορία και μια τιμή γνωριμίας που εκπλήσσει ευχάριστα!

Τα μεσαία scooter πολυτελείας GT μόλις απέκτησαν τον καλύτερο εκπρόσωπό τους, με το SR4 Max να βρίσκεται πλέον στη χώρα μας και να βάζει υποψηφιότητα για την κορυφή των πωλήσεων. Δεν είναι μόνον ο αξιόπιστος δοκιμασμένος κινητήρας που βάζει την υπογραφή για την επιτυχία, δεν είναι απλά τα κορυφαία τεχνολογικά χαρακτηριστικά και ο εντυπωσιακός εξοπλισμός που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον, το SR4 Max ποντάρει πολλά και στην απίστευτη τιμή γνωριμίας με έκπτωση 600€ από την προτεινόμενη τιμή πώλησης, στα μόλις 5.995€ και για περιορισμένο αριθμό οχημάτων.

Συν τοις άλλοις, όσο και να ψάξει κανείς δεν υπάρχει περίπτωση να βρει άλλο μοντέλο της κατηγορίας με τον εξοπλισμό του SR4 Max:

  • το πρώτο στην κατηγορία που χρησιμοποιεί κάμερα καταγραφής δεδομένων (Dash Cam)!
  • Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης TCS (Τraction control)
  • Έγχρωμη οθόνη TFT 7” με συνδεσιμότητα bluetooth και λειτουργίες πολυμέσων!
  • Cornering lights (φωτίζουν στο εσωτερικό των στροφών)
  • Φώτα με λειτουργία «follow me home» (παραμένουν αναμμένα για λίγο μετά το σβήσιμο του κινητήρα) 
  • Φώτα φρένων έκτακτης ανάγκης ESS (αναβοσβήνουν σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος)
  • Ρυθμιζόμενη σε ύψος ζελατίνα
  • Full LED φωτιστικά σώματα
  • Προβολέας φωτεινότητας 60000cd
  • LED DRL (φώτα ημέρας)
  • Θύρα USB
  • Σύστημα TPMS (παρακολουθεί την πίεση των ελαστικών σε πραγματικό χρόνο)
  • “Έξυπνο” κλειδί για αυτόματη εκκίνηση και εντοπισμό του scooter
  • Ηλεκτρικό άνοιγμα σέλας και τάπας δοχείου καυσίμου
  • Χώρος κάτω από τη σέλα που φιλοξενεί δύο κράνη
  • Δύο ντουλαπάκια κάτω από το τιμόνι που κλειδώνουν
  • Χειρόφρενο (για ασφαλή στάθμευση σε εδάφη με κλίση)
  • Τρία πλευστά δισκόφρενα J.Juan by Brembo
  • Ακτινικές δαγκάνες
  • Δικάναλο Continental ABS
  • Αναρτήσεις Kayaba (ρυθμιζόμενες πίσω)
  • Τροχοί 14” και 15”
  • Αλουμινένιες ζάντες
  • Αλουμινένιο ψαλίδι
  • Ελαστικά Pirelli Angel

Αξιοπιστία, επιδόσεις, οικονομία

O υγρόψυκτος μονοκύλινδρος τετραβάλβιδος κινητήρας είναι κατασκευασμένος σε συνεργασία με τη BMW και είναι αυτός ο ίδιος που χρησιμοποιείται από το βαυαρικό εργοστάσιο στα μοντέλα C400X και C400GT. Mε ιπποδύναμη 29Hp και ροπή 30Nm, διαθέτει αντικραδασμικό άξονα και silent blocks στα σημεία στήριξης, κάτι που εγγυάται βελούδινη λειτουργία σε όλο το εύρος λειτουργίας του. H επιτάχυνση που προσφέρει (0-50χλμ/ώρα σε μόλις 3,1 δευτερόλεπτα) είναι ικανή να κινήσει όχημα και επιβάτες με απόλυτη ασφάλεια μέσα στο αστικό περιβάλλον, ενώ η χαμηλή κατανάλωση των 3,5 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα, σε συνδυασμό με το δοχείο καυσίμου των 12,8 λίτρων, μπορεί να εκτοξεύσει την αυτονομία ακόμα και πάνω από τα 350 χιλιόμετρα!

Σίγουρη κατασκευή σημαίνει ασφάλεια

Το SR4 Max ακολουθεί τα κατασκευαστικά πρότυπα των μοτοσυκλετών της Voge, κάτι που το τοποθετεί στην κατηγορία Premium. Το στιβαρό ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο συνεργάζεται με ένα αλουμινένιο μονόμπρατσο ψαλίδι και το αποτέλεσμα εγγυάται την καλύτερη δυνατή ακαμψία με άμεσο όφελος στην οδική συμπεριφορά και στην ασφάλεια. Εγγύηση αποτελούν και οι μεγάλοι τροχοί των 15” και 14” με τα ελαστικά της Pirelli σε διαστάσεις 120/70 και 150/70 αντίστοιχα, χωρίς αυτό να σημαίνει απώλεια σε αποθηκευτικούς χώρους, απεναντίας, κάτω από τη σέλα μπορούν να φιλοξενηθούν δύο κράνη, ένα Full Face και ένα τύπου Jet. Οι προδιαγραφές των φρένων μιλούν από μόνες τους, τρία δισκόφρενα διαμέτρου 265mm και τετραπίστονες δαγκάνες μπροστά είναι στοιχεία που δεν επιδέχονται κριτικής. Παράλληλα, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης και το δικάναλο ABS της Continental έχουν τις προδιαγραφές για να αυξήσουν περαιτέρω τα περιθώρια ασφάλειας του οχήματος. Όπως και τα φώτα ημέρας DRL, ο ισχυρός LED προβολέας των 60.000cd και τα φώτα φρένων έκτακτης ανάγκης ESS, που αναβοσβήνουν σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος για να προειδοποιήσουν τα οχήματα που ακολουθούν.

Η εργονομία στα καλύτερά της

Scooter GT σημαίνει κάλυψη μεγάλων αποστάσεων και στην περίπτωση του SR4 Max αυτό μεταφράζεται σε μελετημένη εργονομία και χρήση κορυφαίων υλικών. Η προστασία από την αεροδυναμική ζελατίνα βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο, με τη δυνατότητα ρύθμισής της να εξυπηρετεί κάθε ανάγκη και κάθε σωματότυπο. Η θέση οδήγησης είναι φυσική, με τις γωνίες που δημιουργούνται σε σώμα, πόδια και χέρια αναβάτη να εγγυώνται πολύωρη ξεκούραστη οδήγηση. Μελετημένα είναι τα πάντα, από τη θέση των καθρεπτών και των χειριστηρίων μέχρι τον απρόσκοπτο έλεγχο των λειτουργιών της έγχρωμης οθόνης TFT των 7 ιντσών. Τα δύο αποθηκευτικά ντουλαπάκια κάτω από το τιμόνι και ο γάντζος ανάρτησης αντικειμένων στην ποδιά θα εκτιμηθούν δεόντως από τον αναβάτη που επιθυμεί χρηστικότητα, όπως και η θέση της τάπας πλήρωσης καυσίμου, που δεν απαιτεί άνοιγμα της σέλας. Και τελικά, δεν είναι μόνον αυτά που θα εκτιμηθούν από τους μελλοντικούς χρήστες του SR4 Max, οι οποίοι θα έχουν στη διάθεσή τους λειτουργία Keyless (χωρίς κλειδί), ηλεκτρικό άνοιγμα σε σέλα και ρεζερβουάρ, θύρα USB, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών (TPMS), ακόμα και χειρόφρενο για ασφαλή στάθμευση σε εδάφη με κλίση.  

Χρώματα και τιμή

Το Voge SR4 Max διατίθεται στην τιμή γνωριμίας των 5.995€ (για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων) σε δύο χρωματισμούς, λευκό (pearl white) και μαύρο (Sparkling black). Όπως κάθε μοντέλο της Voge καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων και η απόκτησή του μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας.

Για περισσότερες πληροφορίες, πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τρόπους απόκτησης μέσω ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του μοντέλου https://voge.gr/bike/sr4-max/

 

QJMOTOR SRT 125 DX 2026 – Νέα adventure παρουσιάστηκε στην έκθεση της Λυών με πιστοποίηση Euro 5+

Απευθείας από τη γαλλική έκθεση αποκαλύπτουμε τον νέο βενιαμίν της οικογένειας SRT που η QJMOTOR φέρνει στην Ευρώπη.
QJMOTOR SRT 125 DX
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

27/2/2026

Η adventure γκάμα της QJMOTOR ετοιμάζεται να υποδεχτεί δύο νέα μέλη, το SRT 300 DX που ήδη προλογίζεται στην ελληνική ιστοσελίδα της εταιρείας - έχοντας πρώτα εμφανιστεί και στην EICMA 2025 - καθώς και το νέο SRT 125 DX που κάνει το πανευρωπαϊκό του ντεμπούτο αυτές τις μέρες στην Έκθεση της Λυών στη Γαλλία, όπου το ΜΟΤΟ είναι παρόν.

Το νέο 125 χτίζεται πάνω στην ίδια σχεδιαστική βάση με το 300, με εμφάνιση μεγάλης μοτοσυκλέτας που από μπροστά θυμίζει κάτι από Honda Africa Twin και - ίσως λίγο περισσότερο - το MV Agusta Lucky Explorer 5.5 με τον κινητήρα της QJMOTOR/Benelli που τελικώς δεν έφτασε ποτέ στην παραγωγή.

 

QJMOTOR SRT 125 DX

Το SRT 125 DX βασίζεται στον ίδιο υγρόψυκτο μονοκύλινδρο τετραβάλβιδο κινητήρα που φορά το COV 125 με απόδοση 15 hp στις 9.500 rpm και 1.3 kgm στις 7.500 rpm για υγρό βάρος 129 κιλών.

Στημένο για χρήση σε κάθε είδους έδαφος, κυλά σε τροχούς 21 και 18 ιντσών, φορά ανεστραμμένο μη ρυθμιζόμενο πιρούνι και ένα κεντρικά τοποθετημένο αμορτισέρ με μοχλικό με μόνη διαθέσιμη ρύθμιση την προφόρτιση ελατηρίου, ενώ φρενάρει με έναν δίσκο 300 mm με διπίστονη δαγκάνα μπροστά και δίσκο 220 mm με μονοπίστονη πίσω, υποστηριζόμενο από δικάναλο σύστημα ABS.

QJMOTOR SRT 125 DX

Αν και δεν έχουν κοινοποιηθεί οι διαδρομές των αναρτήσεών του, οι ικανότητές του εκτός δρόμου φωτογραφίζονται και από τη χορταστική ελάχιστη απόσταση από το έδαφος που φτάνει στα 225 mm, με τον αναβάτη να κάθεται σε ύψος 860 mm.

QJMOTOR SRT 125 DX

Στον εξοπλισμό του ξεχωρίζει η έγχρωμη TFT οθόνη με διαγώνιο 5 ιντσών με συνδεσιμότητα Bluetooth και ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης (GPS), ενώ διαθέτει και τις απαραίτητες παροχές φόρτισης USB, μια τύπου Α και μια τύπου C.

QJMOTOR SRT 125 DX

 

Το SRT 125 DX παρουσιάστηκε στη Λυών με πιστοποίηση Euro 5+ και ήδη έχει ανακοινωθεί σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γαλλία (προς €3.999) και η Πολωνία, αποκλειστικά σε κόκκινο χρώμα, καθώς αναμένεται να έρθει και στην Ελλάδα όπου κουμπώνει αρμονικά με τα δεδομένα της αγοράς. Λογικά αυτό θα συμβεί μετά το ανάλογο SRT 300 DX, που ήδη προλογίζεται στην ελληνική ιστοσελίδα της QJMOTOR, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη καθορισμένο χρονικό πλαίσιο.

Ετικέτες