Γράφτηκε από: 
το Λάζαρο Μαυράκη

Ben Spies: Η επιστροφή;

Ο Τεξανός προετοιμάζει το έδαφος!

Αυτή τη στιγμή το θέμα συζήτησης που επικρατεί στα paddock είναι το αν θα επιστρέψει ο πρώην αναβάτης των WSBK και MotoGP στην ενεργό δράση, με τις φήμες να τροφοδοτούνται από τα Post του ίδιου του Spies στα social media.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, ο Αμερικανός αναβάτης ετοιμάζει να επιστρέψει μέσα από ένα εθνικό θεσμό, το MotoAmerica Championship, κατά πάσα πιθανότητα στην κατηγορία των superbikes, ενώ θα είναι εκτός από αναβάτης και ιδιοκτήτης της ομάδας με την οποία θα συμμετέχει. Αν μη τι άλλο η επιστροφή του 33χρονου Spies, πέρα από έκπληξη, θα είναι και ιδιαιτέρως ευπρόσδεκτη καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο συμπαθής αναβάτες, ο οποίος αποσύρθηκε μετά την τελευταία σεζόν στα MotoGP το 2013, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στον ώμο. Μάλιστα, η σοβαρότητα του τραυματισμού ήταν τόσο μεγάλη, ώστε υπήρχαν φόβοι ότι θα τερμάτιζε γενικότερα την καριέρα του στις μοτοσυκλέτες.

Τους προηγούμενους μήνες όμως, ο Spies ανέβαζε στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από την ώρα της προπόνησης με ποδήλατο και χωματερές μοτοσυκλέτες, βελτιώνοντας την φυσική του κατάσταση και –κυρίως- την οδηγική του ικανότητα. Πριν λίγες μέρες μέρες, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής WSBK και πρωταθλητής των AMA superbikes, ανέβασε την συγκεκριμένη φωτογραφία στο Instagram, που επιβεβαιώνει την επιστροφή του στις πίστες.

Σύμφωνα πάντα με τις φήμες, πολύ σύντομα θα δοθεί στην δημοσιότητα και μια ανακοίνωση σχετικά με το αγωνιστικό μέλλον του Ben Spies, κάτι που προφανώς θα ενθουσιάσει τους φίλους των αγώνων σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Tags: