Cal Crutchlow στην κορυφή του Silverstone!

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

3/9/2016

Είναι τα νέα ελαστικά που τον έχουν αναγάγει σε ήρωα του βρεγμένου, στέρεψε από ατυχία και ήρθε η ώρα της τύχης, ή είναι το παιδί που του έχει ανεβάσει την ψυχολογία, μπορεί στο τέλος κι όλα αυτά μαζί, γιατί ο Crutchlow μόλις πήρε την 3η pole position της καριέρας του στα MotoGP και οδεύει για την κορυφή του αγώνα, όπως δηλώνει! Δεύτερος στη σειρά εκκίνησης ο Valentino Rossi, και τρίτος ο «από του χρόνου ομόσταυλός» Maverick Viñales.

Στην δεύτερη σειρά, ο Dani Pedrosa πήρε την θέση του Marc Marquez, ο οποίος είχε διάφορα θέματα με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας του και ατυχίες από την Παρασκευή, σημειώνοντας κι άλλη πτώση στις κατατακτήριες. Παρόλο που έχασε το τελευταίο μέρος, εξαιτίας της πτώσης, ο  χρόνος του ήταν ήδη αρκετά καλός και παραμένει στην δεύτερη σειρά, με τον Eugene Laverty να κάνει δυναμική εμφάνιση στο βρεγμένο και να παίρνει την έκτη θέση στην εκκίνηση. Την δεκάδα κλείνουν με την σειρά, ο Scott Redding, ο άτυχος Andrea Iannone, ο παραδοσιακά αργός στην βροχή, Jorge Lorenzo και ο Andrea Dovizioso.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει αύριο αρκετά αργότερα, στις 17:30 δική μας ώρα, καθώς θα προηγηθεί φόρος τιμής στον Barry Sheene, ενώ ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί από σήμερα το βράδυ και ο αγώνας να γίνει στο στεγνό. Αν πράγματι δεν υπάρχει βροχή, τότε οι πρώτοι γύροι θα είναι εντυπωσιακοί, καθώς οι παραδοσιακά καλοί "εκκινητές", - Lorenzo και Iannone- θα προσπαθήσουν να επιτεθούν σε δύο σειρές αναβατών. Οι Άγγλοι αναμένεται επίσης να ετοιμάσουν απίστευτα πάρτι για να ευχαριστήσουν τον Crutchlow για την τιμή που τους έκανε, να εκκινήσει πρώτος κουβαλώντας μία εντυπωσιακή νίκη από τον προηγούμενο αγώνα. Με τον Valentino Rossi να δηλώνει πως δεν εγκαταλείπει την διεκδίκηση του τίτλου, παρόλο που οι πιθανότητες είναι εξαιρετικά αντίθετες, ο αυριανός - απογευματινός αγώνας, θα είναι σίγουρα εντυπωσιακός!

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες