Casey Stoner: Ανακοινώνει δεύτερο παιδί με επικό χιούμορ για την επάνοδό του

Τρολάρει τους θαυμαστές του εκεί που πρέπει
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

17/3/2017

Ο Casey Stoner είναι αλήθεια ότι τις προηγούμενες σεζόν, έφτασε πιο κοντά από ποτέ να ξανά συζητά την επάνοδο στην αγωνιστική δράση, μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσει για πολλοστή φορά πως πρόκειται για ευσεβείς πόθους της Ducati κι έπειτα των οπαδών του. Ο ίδιος δεν θέλει να συνεχίσει να εμπλέκεται με τους αγώνες στην πρώτη γραμμή - τουλάχιστον στα MotoGP - και επιθυμεί να παραμείνει στην πίσω σειρά, ως αναβάτης εξέλιξης.

Παρόλο που το έχει ξεκαθαρίσει όμως, πάντα θα υπάρχει εκείνο το σχόλιο που θα τον παρακινεί να επιστρέψει, και ο ίδιος το διασκεδάζει, οπότε ανέβασε μία φράση στα social media που όποιος την έβλεπε μόνη της, έπαιρνε τελείως διαφορετικό μήνυμα:

«Έχουμε καταπληκτικά νέα, επιστροφή από την συνταξιοδότηση»

Μονάχα που η φράση συνοδευόταν από την φωτογραφία του παλιού παιδικού καροτσιού, ανακοινώνοντας με αυτό τον τρόπο ότι θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά. Αν λοιπόν κάποιος έτρεφε και την παραμικρή ελπίδα, ότι υπήρχε περίπτωση να επιστρέψει αγωνιζόμενος στα MotoGP, γνωρίζοντας τον Stoner, πρέπει να ξεγραφτεί κι αυτή η υποθετική περίπτωση, τώρα που περιμένει το δεύτερο παιδί…

Ετικέτες

Olympia Rally, 3η Ημέρα: Νίκη Καράμπελα, ανέβηκε πρώτος στη γενική κατάταξη ο Σεβαστόπουλος [Photos]

Ο Καράμπελας κέρδισε με 11 λεπτά διαφορά και ανέβηκε 7 θέσεις στη γενική
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

29/4/2026

Η 3η ημέρα του Olympia Rally 2026 σηματοδότησε την έναρξη του Marathon stage, καθώς ο αγώνας κατευθυνόταν προς την Καλαμάτα. Αυτή η απαιτητική ημέρα χωρίστηκε σε δύο ειδικές διαδρομές, με ένα διάλειμμα στη Διαβολίτσα πριν από το δεύτερο σκέλος της ημέρας.

Η πρώτη ειδική πέρασε από Μακρίσια, Κρέστενα, Σμέρνα και Αρτεμίδα, πριν ανέβει στο όρος Τετράσιο. Το συγκεκριμένο τμήμα συνδύαζε μεγάλες αποστάσεις με εναλλαγές τοπίου, απαιτώντας από τους αναβάτες σωστή διαχείριση ρυθμού, ενέργειας και πλοήγησης, προσαρμοζόμενοι συνεχώς στις αλλαγές του τερέν.

Μετά το διάλειμμα, η δεύτερη ειδική οδήγησε τους συμμετέχοντες μέσα από την Αγία Θεοδώρα και στη συνέχεια παράλληλα με τον κεντρικό δρόμο προς την Καλαμάτα. Παρότι πιο γρήγορη σε χαρακτήρα, αυτή η ειδική απαιτούσε αυξημένη συγκέντρωση, ιδιαίτερα μετά τη συσσωρευμένη κόπωση του Marathon stage. Να σημειωθεί πως οι αναβάτες δεν είχαν χτες εξωτερική υποστήριξη.

Olympia

Τη χτεσινή μέρα πρώτος τερμάτισε ο συνεργάτης του MOTO, Κίμων Καράμπελας, με Yamaha Ténéré 700, δεύτερος ο Γιάννης Σεβαστόπουλος - τακτικός συμμετέχων στα MEGA TEST ON-OFF - με Yamaha WR450F και τρίτος ο Kreidl Ferdinand με KTM EXC 450.

Στη γενική κατάταξη ο Γιάννης Σεβαστόπουλος προσπέρασε στην πρώτη θέση τον Kreidl Ferdinand, και τρίτο τον Κίμωνα Καράμπελα, που τη δεύτερη ημέρα παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα όμως χτες ανέκαμψε σημαντικά, ενώ στην 5η θέση γενικής βρίσκεται ο Γιάννης Τρίγκας με Suzuki DR-Z4s.