Έφυγε από τη ζωή ο παππούς των Marquez, που έπαιξε σπουδαίο ρόλο στην καριέρα τους [VIDEO]

Τα δύο αδέρφια θα τιμήσουν την μνήμη του παππού τους Ramon στο τεστ της Sepang
motomag Έφυγε από τη ζωή ο παππούς των Marquez, ο οποίος έπαιξε σπουδαίο ρόλο στην καριέρα τους [VIDEO]
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

5/2/2024

Ένας άνθρωπος που αποτέλεσε μεγάλη πηγή έμπνευσης για τα αδέρφια Marc και Alex Marquez σε όλη τη μέχρι τώρα καριέρα τους έφυγε από την ζωή. Ο λόγος για τον παππού των δύο Παγκόσμιων Πρωταθλητών, Ramon Marquez.

Ο παππούς των Marc και Alex Marquez ήταν ένας άνθρωπος που έπαιζε ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στη ζωή των δύο αναβατών. Τον Ramon τον είδαμε να κάνει την εμφάνιση του το 2013 στην παρουσίαση τoυ Marc με τα χρώματα της Repsol Honda, ενώ αρκετά χρόνια αργότερα εμφανίστηκε στο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε για τον Marc Marquez στην πλατφόρμα του Amazon Prime.

Έφυγε από τη ζωή ο παππούς των Marquez, ο οποίος έπαιξε σπουδαίο ρόλο στην καριέρα τους [VIDEO]

Όπως γίνεται γνωστό, ο Marc Marquez συμβουλευόταν τον παππού του σε αρκετές κρίσιμες στιγμές της καριέρας του, με τον Ramon να προτείνει στον 8 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή του MotoGP να αποσυρθεί από τους αγώνες όταν αυτός περνούσε τις δυσκολίες με τους σοβαρούς τραυματισμούς του.

Τα δύο αδέρφια μετά τον θάνατο του παππού τους δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρούν τα εν λόγω λόγια: “Σε ευχαριστούμε τόσο πολύ για όσο μας φρόντισες και για όσα μας έμαθες, αναπαύσου εν ειρήνη, σε αγαπάμε παππού.”

Στο αυριανό τριήμερο τεστ που ξεκινά στη Sepang της Μαλαισίας, τα αδέρφια Marquez θα τιμήσουν την μνήμη του παππού τους.

Ετικέτες

MV Agusta -Μετά τις KTM & GASGAS, και 3η εταιρεία του PIERER Group στο MotoGP!

Νέες δηλώσεις αυτή τη φορά από τον νέο CEO της MV Agusta, Hubert Trunkepolz
motomag H MV Agusta θα είναι ο νέος κατασκευαστής που εισέρχεται στο MotoGP
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

16/4/2024

Λάδι στη φωτιά έριξε ο νέος CEO της MV Agusta, Hubert Trunkepolz καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του στο αυστριακό Motorrad Magazin, η ιταλική εταιρεία πρόκειται να γίνει ο όγδοος κατασκευαστής του MotoGP.

Όταν το PIERER Mobility Group στο οποίο ανήκουν KTM, Husqvarna και GASGAS μεταξύ άλλων απέκτησε μετοχές της MV Agusta, ξεκίνησε μία φήμη η οποία ήθελε την ιταλική εταιρεία να εισέρχεται στο MotoGP ως ο νέος κατασκευαστής στη μεγάλη κατηγορία.

Μετά από την πρόσφατη εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της MV Agusta από την KTM, αυτές οι φήμες γιγαντώθηκαν ενώ τώρα μέσω συνέντευξης του νέου CEO της MV Agusta Hubert Trunkepolz στο αυστριακό Motorrad Magazin τα πράγματα ίσως γίνουν ακόμη πιο ενδιαφέροντα στον κορυφαίο θεσμό μοτοσυκλετών τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Trunkepolz η MV Agusta η οποία έχει γράψει ιστορία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό δεν γίνεται να μην βρίσκεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα, ενώ και η δήλωση του Stefan Pierer μερικούς μήνες πριν πως δεν αποκλείει να κάνει η MV Agusta την εμφάνιση της στο MotoGP ως ξεχωριστή οντότητα το 2027, χρονιά που αλλάζουν οι κανονισμοί, συνηγορεί σε αυτό που ακούμε όλο αυτό το διάστημα.

Να θυμίσουμε πως η Dorna έχει “δεσμεύσει” τις δύο θέσεις μοτοσυκλετών που κατείχε η Suzuki όταν αυτή αποχώρησε σε περίπτωση που κάποιος νέος κατασκευαστής θελήσει να εισέλθει στο MotoGP.

Το να δούμε την MV Agusta στην μεγάλη κατηγορία θα είναι ευχής έργον καθώς θα γίνουμε μάρτυρες μιας μεγάλης επιστροφής, ωστόσο μένει να αποδειχθεί πως αυτό δεν είναι μια απλή εικασία ή ένα τρικ το οποίο στοχεύει στο να φέρει εφήμερη προβολή στο PIERER Mobility Group όσον αφορά την MV Agusta. Κι αν τώρα όντως δούμε την MV Agusta στο MotoGP, είναι σίγουρο κατά 99,99% πως η μοτοσυκλέτα με την οποία θα συμμετέχει δεν θα είναι κάποιο νέο μοντέλο, αλλά το γνωστό μας RC16 με νέα χρώματα.

Ετικέτες