GASGAS - Στη Moto 3 του MotoGP με τους Daniel Holgado και Jacob Roulstone

Οι δύο αναβάτες της GASGAS θέλουν να ακολουθήσουν τα χνάρια των Augusto Fernandez και Pedro Acosta οι οποίοι βρίσκονται στη μεγάλη κατηγορία
motomag MotoGP, GASGAS Moto 3 – Οι Daniel Holgado και Jacob Roulstone έτοιμοι για τη νέα σεζόν
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

7/3/2024

Οι αναβάτες της Red Bull GASGAS Tech3 στη Moto3, Daniel Holgado και Jacob Roulstone είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον φετινό ανταγωνισμό στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Qatar, θέλοντας ταυτόχρονα να κάνουν το επόμενο βήμα στην αγωνιστική τους καριέρα.

Μέχρι σήμερα η Red Bull GASGAS Tech3 έχει καταφέρει να πανηγυρίσει αρκετές νίκες αλλά και έναν Παγκόσμιο Τίτλο στην κατηγορία Moto3. Αυτό το σερί επιτυχιών θέλουν να συνεχίσουν φέτος οι αναβάτες της ομάδας, Daniel Holgado και Jacob Roulstone οι οποίοι θα οδηγούν τις GASGAS RC 250 GP.

MotoGP, GASGAS Moto 3 – Οι Daniel Holgado και Jacob Roulstone έτοιμοι για τη νέα σεζόν

Οι προκάτοχοι τους Augusto Fernandez και Pedro Acosta οι οποίοι έβαλαν το νερό στο αυλάκι για την Red Bull GASGAS Tech3 στη Moto3 αφήνουν πίσω τους σπουδαία παρακαταθήκη, με τους Holgado και Roulstone να έχουν ένα δύσκολο έργο να φέρουν εις πέρας στη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Ο Holgado ο οποίος πέρυσι στη δεύτερη μόλις χρονιά του στη Moto3 βρέθηκε να διεκδικεί τον τίτλο, το 2024 θέλει να επαναλάβει το ίδιο και γιατί όχι να βρεθεί στο πρώτο σκαλί του βάθρου μετά το τέλος του πρωταθλήματος το οποίο θα τον οδηγήσει στη Moto2.

MotoGP, GASGAS Moto 3 – Οι Daniel Holgado και Jacob Roulstone έτοιμοι για τη νέα σεζόν

Ο Roulstone από την άλλη είναι ένας από τους rookie της κατηγορίας και αυτό από μόνο του τα λέει όλα. Ο Αυστραλός ο οποίος προέρχεται από το FIM JuniorGP ευελπιστεί στη πρώτη του χρονιά στη Moto3 να καταφέρει να βρει τα αγωνιστικά του πατήματα προσφέροντας πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του Red Bull GASGAS Tech3

Ο Daniel Holgado δήλωσε: “Μάθαμε από τα λάθη της περσινής χρονιάς. Φέτος θα είμαστε πιο δυνατοί και είναι σημαντικό να είμαστε συνεπείς σε κάθε γύρο από βαθμολογικής πλευράς”.

MotoGP, GASGAS Moto 3 – Οι Daniel Holgado και Jacob Roulstone έτοιμοι για τη νέα σεζόν

Ο Jacob Roulstone ανέφερε: "Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο το ντεμπούτο μου στην Moto3. Ο στόχος μου είναι να γίνομαι πιο ανταγωνιστικός αγώνα με τον αγώνα και κατακτήσω στο τέλος της χρονιάς τον τίτλο Rookie of the Year”.

Ο ιδιοκτήτης της Red Bull GASGAS Tech3 Moto3, Hervé Poncharal με τη σειρά του δήλωσε: "Είμαστε έτοιμοι για την νέα χρονιά. Έχουμε ένα πολύ καλό δίδυμο αναβατών και πιστεύω πως θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει ως ομάδα”.

MotoGP, GASGAS Moto 3 – Οι Daniel Holgado και Jacob Roulstone έτοιμοι για τη νέα σεζόν
Ετικέτες

Ducati Corse: 200.000 Ευρώ σε κλεμμένα αγωνιστικά εξαρτήματα! Σύλληψη 37χρονου Ρουμάνου

Ήταν υπάλληλος σε εταιρεία που έκανε εργασίες στον χώρο
Ducati Corse: 200.000 Ευρώ σε κλεμμένα αγωνιστικά εξαρτήματα! Σύλληψη 37χρονου Ρουμάνου
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

23/12/2025

Αναστάτωση στην Ducati Corse που ανακάλυψε να έχουν κάνει φτερά πολλά αγωνιστικά εξαρτήματα MotoGP και WSBK μέσα από το Borgo Panigale! Μαζί έλειπαν και αρκετά αναμνηστικά, ωστόσο το πρόβλημά τους ήταν τα αγωνιστικά εξαρτήματα από τις ομάδες MotoGP και WSBK και ήταν μάλιστα μία διπλή ζημιά.

Κι αυτό γιατί η κλοπή σήμαινε πως υπήρχε εσωτερικό πρόβλημα και εκτός από την απώλεια των εξαρτημάτων γεννήθηκε ζήτημα ασφάλειας της πνευματικής ιδιοκτησίας της Ducati, που συγκεκριμένα στα MotoGP είναι αυτή την στιγμή ότι πολυτιμότερο υπήρχε.

Για αυτό και αποσιώπησαν πλήρως το γεγονός καλώντας τους Carabinieri να διαλευκάνουν την υπόθεση και να βρουν ποιος υπάλληλος ευθύνεται για την κλοπή, αναζητώντας τρόπο να διασφαλίσουν ότι τα εξαρτήματα ήταν το μόνο που κλάπηκε.

Η κλοπή έγινε στα μέσα Νοεμβρίου, όμως μόλις εχθές βγήκε επίσημο Δελτίο Τύπου από την Carabinieri και μόλις τώρα έχει ξεκινήσει να μαθεύεται η είδηση, ενώ ακόμη δεν έχει κάνει τον κύκλο της και σε όλα τα Ιταλικά μέσα για την μοτοσυκλέτα.

Το καλό νέο για την Ducati, είναι πως δεν ευθύνεται υπάλληλος του εργοστασίου και δεν έχουν χαθεί βιομηχανικά μυστικά.

Η Ιταλική αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση ενός 37χρονου Ρουμάνου, κάτοικου Bologna όπου βρίσκεται και το εργοστάσιο της Ducati στο σπίτι του οποίου βρέθηκε τμήμα από τα εξαρτήματα και τα ανταλλακτικά των αγωνιστικών μοτοσυκλετών της Ducati που έλειπαν από την απογραφή του αγωνιστικού τμήματος.

Η έρευνα στο σπίτι του Ρουμάνου έγινε έπειτα από ένταλμα του Εισαγγελέα που ξετύλιξε το κουβάρι ανακαλύπτοντας πως η κλοπή έγινε από συνεργείο ηλεκτρολόγων που δούλεψε σε παρακείμενο χώρο μέσα στο εργοστάσιο και βρήκε τρόπο να αποκτήσει πρόσβαση στον διπλά φυλασσόμενο χώρο της Ducati Corse.

Η αρχική εικόνα από τις κάμερες ασφαλείας που επόπτευαν τον χώρο δεν έδινε στοιχεία και η παραβίαση δεν ήταν εμφανής, οδηγώντας την έρευνα στην αρχή σε διαφορετικό δρόμο, μέχρι που οι carabinieri ερεύνησαν την πρόσβαση του χώρου σε μεγαλύτερη ακτίνα εντός του εργοστασίου.

Στο σύνολο οι αρχές αναφέρουν πως κλάπηκαν εξαρτήματα αξίας €200,000 και ένα κομμάτι από αυτά έχει ανακτηθεί και θα επιστραφεί στην Ducati

Ετικέτες