Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Το HRC συναντά τον Bruce Lee!

Συνεργασία με την Racing Boy στα MotoGP

Στον κατάλογο ονομάτων για τους συνεργάτες του HRC θα δει κανείς πως από εχθές υπάρχει κι ένας Bruce Lee! Όχι, οι Ιάπωνες του HRC δεν το γύρισαν στο καράτε προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό σε άλλο… επίπεδο. Η πραγματικότητα έχει ως εξής: Το HRC έκλεισε εχθές μια σημαντική χορηγική συμφωνία με την RCB (Racing Boy) για τις επόμενες τρεις σεζόν. Η RCB ιδρύθηκε το 1995 και εξειδικεύεται στην παραγωγή after market αξεσουάρ για μοτοσυκλέτες, με έδρα την Μαλαισία. Πρόκειται για μια εξαιρετικά δυνατή φίρμα στις ασιατικές αγορές και τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από την υψηλή τεχνολογία και το εξαιρετικό design τους, ενώ είναι και πολλές οι ομάδες που τα χρησιμοποιούν στα MotoGP.
Ο κύριος Bruce Lee λοιπόν, είναι ο CEO της Racing Boy και όχι, δεν πρόκειται για troll. Αυτό είναι το όνομά του και για την προκειμένη συμφωνία δήλωσε πως η πρόσκληση συνεργασίας από το HRC αποτέλεσε μεγάλη τιμή και προσβλέπει στο να επισφραγιστεί με ακόμη περισσότερους τίτλους στην κορυφαία κατηγορία.
Ελπίζουμε πως στο μέλλον δεν θα δούμε κάποια ανακοίνωση συνεργασίας με την… Sport Guy και αντίστοιχες δηλώσεις από τον CEO της, τον κύριο Chuckie Chan…

Tags: