Η EXTREME TRACKDAYS εγκαινιάζει την νέα σεζόν - Δελτίου Τύπου

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

29/8/2016

Δελτίο Τύπου:

 

Η EXTREME TRACKDAYS ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Η θερινή περίοδος παύσης λειτουργίας του Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων έληξε και η EXTREME TRACKDAYS εγκαινιάζει το φθινόπωρο με μία ολοήμερη εκδήλωσή την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου.

 

ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ : 10.00-20.00

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΟΣ – ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ : 8.30-11.00

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ : ΑΡΧΑΡΙΟΙ-ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ-ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ-ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ

Διάρκεια παραμονής κάθε κατηγορίας στην πίστα 20΄ λεπτά ανά ώρα.

Η κάθε κατηγορία θα επισκεφτεί την πίστα τουλάχιστον εννέα φορές.

Ισχυρή θα είναι η παρουσία της Dunlop με τον Νίκο Περιστερά και την ομάδα του να είναι εκεί και να προσφέρουν πλήρες σέρβις ελαστικών, πώληση σε προνομιακές τιμές και πολύ χρήσιμες συμβουλές ως προς την επιλογή της κατάλληλης γόμμας για τις συνθήκες του οδοστρώματος , τις πιέσεις και να εξάγουν πολύτιμα συμπεράσματα από τον τρόπο φθοράς τους.

Ο Κώστας Σκαφίδας θα διεξάγει ως συνήθως τον τεχνικό έλεγχο των μοτοσυκλετών όλων των συμμετεχόντων, θα προσφέρει συμβουλές για την σωστή ρύθμιση των αναρτήσεων ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε αναβάτη και μαζί με την ομάδα του θα είναι σε θέση να αντικαταστήσει επιτόπου υλικά τριβής και να διεξάγει μικροεπισκευές σε περίπτωση πτώσης.

Σε περίπτωση ακινητοποίησης της μοτοσυκλέτας υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς της στον χώρο επιλογής του συμμετέχοντα.

Για όσους δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης ολόσωμων δερμάτινων φορμών, μποτών και γαντιών σε ποικίλα μεγέθη.

Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στην κατηγορία των Αρχαρίων στην διάθεση των οποίων θα υπάρχουν δύο πλοηγοί για επίλυση οδηγικών αποριών, επίβλεψη του τρόπου κίνησής τους στην πίστα με γνώμονα πάντα τον τομέα της ασφάλειας. Για τον ίδιο σκοπό θα διεξαχθεί υποχρεωτικό στην παρακολούθησή του σεμινάριο κανόνων ασφαλείας στην πίστα αλλά και βασικών αρχών οδήγησης.

Την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης έχει αναλάβει η IGF Productions που θα καταγράψει την δράση στην πίστα αλλά και τις στιγμές ξεκούρασης στα πιτς. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα της καταγραφής της δράσης του κάθε συμμετέχοντα στην πίστα από τις κάμερες δράσης της Nilox που είναι τοποθετημένες στις μοτοσυκλέτες των πλοηγών κατόπιν συννενόησης.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνήστε στα 6972233094, στείλτε mail στο [email protected] ή κατεβάστε την εφαρμογή για συσκευές Android από εδώ και δηλώστε συμμετοχή με το πάτημα ενός κουμπιού. 

MotoGP: Marc Marquez – “Η φιλοδοξία θα είναι πάντα ίδια”

Ο Marc Marquez μιλάει για το μέλλον και την φιλοδοξία του
MM93 Ambition
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

19/12/2025

Στα 32 του χρόνια και με 13 σεζόν στο MotoGP, ο Marc Marquez βρίσκεται πιο κοντά στο τέλος της αγωνιστικής του καριέρας παρά στην αρχή της.

Ο πρόσφατα ανακηρυγμένος, για ένατη φορά, παγκόσμιος πρωταθλητής θα επιστρέψει στις πίστες την ερχόμενη σεζόν (2026) για τον τελευταίο χρόνο του υπάρχοντος συμβολαίου του με τη factory Ducati.

Πέρα από αυτό, ο Marquez παραδέχεται ότι το μέλλον του παραμένει αβέβαιο. Ωστόσο, αν συνεχίσει να αγωνίζεται, θα είναι με την ίδια φιλοδοξία.

MM93 Ambition

“Είναι δύσκολο να ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά αν συνεχίσω να αγωνίζομαι, η φιλοδοξία θα είναι πάντα ίδια”, είπε ο Marquez.
“Πάντα πίστευα ότι κάθε μέρα, 365 μέρες τον χρόνο, ξυπνάς και κοιμάσαι σκεπτόμενος πώς να βελτιωθείς.

Φυσικά, υπάρχουν ημέρες που παίρνεις ξεκουράζεσαι και αυτό είναι καλό για το μυαλό, αλλά ακόμα και αυτό είναι για να μπορείς να αποδόσεις καλύτερα μετά.

Αν συνεχίσω να αγωνίζομαι, θα είναι για να δώσω το εκατό τοις εκατό, με την ίδια φιλοδοξία. Αυτός είναι ο στόχος μου.”

Το επόμενο κεφάλαιο ξεκινά το 2026, όταν και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ακόμα έναν παγκόσμιο τίτλο. Ο Marquez χρειάζεται μόνο έναν ακόμη τίτλο για να φτάσει το ρεκόρ του Giacomo Agostini με οκτώ πρωταθλήματα στην κορυφαία κατηγορία. Επιπλέον, απέχει 15 νίκες από το απόλυτο ρεκόρ νικών του Valentino Rossi στην κορυφαία κατηγορία.

Ο Johann Zarco, 35 ετών, είναι ο μόνος αναβάτης στο τρέχον grid του MotoGP που είναι μεγαλύτερος από τον Marquez.

MM93 Ambition

 

Ετικέτες