Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Η κατάρα των MotoGP

Και ο Miller με σπασμένο πόδι

Φαίνεται πως η κατάρα που έχει πέσει πάνω στα MotoGP και τους αναβάτες τους δεν έχει τελειωμό. Μετά τους Crutchlow και Rossi, άλλος ένας αναβάτης τραυματίστηκε σε προπόνηση εκτός αγώνα και θα βρεθεί στο κρεβάτι του πόνου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Jack Miller της Marc VDS Honda θα χάσει τον επόμενο αγώνα στο Motegi, καθώς θα χειρουργηθεί για να μπει λάμα στην κνήμη του, την οποία έσπασε ενώ οδηγούσε… trial κοντά στο σπίτι του στην Ανδόρα. Ο Αυστραλός έπεσε με μικρή ταχύτητα μεν, αλλά κατάφερε να σπάσει το δεξί του πόδι, θυμίζοντας πολύ το πρόσφατο ατύχημα του Valentino Rossi κατά την διάρκεια προπόνησης με enduro. O Ιταλός κατάφερε να επιστρέψει μετά από τρεις εβδομάδες, οπότε και ο Miller ισχυρίζεται ότι θα μπορέσει να είναι ξανά πάνω στην μοτοσυκλέτα του μετά από αντίστοιχο διάστημα, για το GP της πατρίδας του στο Phillip Island.

"Προφανώς είμαι απογοητευμένος και νευριασμένος που θα χάσω το ιαπωνικό GP εξαιτίας τραυματισμού σε προπόνηση, ειδικά από τη στιγμή που δεν ήταν καν πτώση!", δήλωσε ο Miller. "Έβαλα το πόδι μου κάτω όταν έχασα την πρόσφυση του μπροστινού. Εννιά στις δέκα φορές θα τελείωνε εκεί το θέμα, ειδικά με τόσο χαμηλές ταχύτητες, αλλά αυτή τη φορά πρέπει να πιάστηκε το πόδι μου σε κάτι και κατέληξα με σπασμένη κνήμη."

Το σπάσιμο σταθεροποιήθηκε με μια λάμα και οκτώ βίδες, ενώ ο Michael Bartholomy, το αφεντικό της ομάδας, είπε πως η νεαρή ηλικία του Miller θα βοηθήσει στην γρήγορη ανάρρωση. Στόχος είναι, όπως αναφέραμε και παραπάνω, να επιστρέψει στο grand prix της Αυστραλίας, με τις προγνώσεις των γιατρών να συναινούν γι' αυτό.

Tags: