Lorenzo VS Rossi

Νέο επεισόδιο στην κόντρα
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

9/3/2017

Ο Jorge Lorenzo δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία για να κάνει σχόλια με αρνητική διάθεση για τον Valentino Rossi και φυσικά οι δημοσιογράφοι είναι πάντα έτοιμοι να του δώσουν την αφορμή. Αυτή τη φορά σε συνέντευξή του σε ισπανικό ραδιόφωνο, αναφέρθηκε στην επιστροφή του Rossi στη Yamaha το 2013 μετά από δύο αποτυχημένα χρόνια στην ομάδα της Ducati. Ο Ισπανός αναβάτης είπε ότι ο Rossi δεν είχε μέσα στην ομάδα την ισχύ των προηγούμενων χρόνων καθώς:Στην ομάδα υπήρχε ήδη ένας παγκόσμιος Πρωταθλητής, Εγώ!” Συνέχισε λέγοντας ότι το συμβόλαιο του Rossi ήταν μικρότερο από το δικό του και ότι πριν υπογράψει με την Ducati, η Yamaha του είχε προσφέρει περισσότερα χρήματα από πέρσι. Μάλιστα έκλεισε την αναφορά του σχετικά με τα συμβόλαια, λέγοντας: “Ήμουν ο πιο σημαντικός (για τις ομάδες) αναβάτης στο grid”.  

Alex Marquez: Χάνει τα GP σε Mugello και Balaton Park

Εστιάζει στην αποκατάστασή του ο Ισπανός
alex
Από τον

Παύλο Καρατζά

21/5/2026

Ο Ισπανός αναβάτης βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης μετά το σοβαρό ατύχημα που υπέστη στη Βαρκελώνη και ελπίζει να επιστρέψει στα μέσα Ιουνίου.

Όσοι είδαν το GP της Καταλονίας είναι σίγουρο πως ανέβασαν παλμούς όταν είδαν τον Alex Marquez να ίπταται και να πέφτει άτσαλα στο έδαφος, μετά τη σύγκρουση που είχε με τον Pedro Acosta.

Μετά το ατύχημα ο Marquez πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, αφού υπέστη μερικό κάταγμα στον σπόνδυλο C7 καθώς και κάταγμα κλείδας, που απαιτούσε χειρουργική επέμβαση.

Η επέμβαση ήταν πετυχημένη και ο Alex στοχεύει πλέον στην επιστροφή του. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας Gresini, ο Ισπανός θα χάσει τον αγώνα στο Mugello, που είναι προγραμματισμένος για την επόμενη εβδομάδα, καθώς και τον αγώνα στο Balaton Park, που θα γίνει αρχές Ιουνίου. Στη συνέχεια θα εξεταστεί ο βαθμός ετοιμότητάς του και θα κριθεί ο χρόνος επιστροφής του στη δράση.