Lorenzo VS Rossi

Νέο επεισόδιο στην κόντρα
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

9/3/2017

Ο Jorge Lorenzo δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία για να κάνει σχόλια με αρνητική διάθεση για τον Valentino Rossi και φυσικά οι δημοσιογράφοι είναι πάντα έτοιμοι να του δώσουν την αφορμή. Αυτή τη φορά σε συνέντευξή του σε ισπανικό ραδιόφωνο, αναφέρθηκε στην επιστροφή του Rossi στη Yamaha το 2013 μετά από δύο αποτυχημένα χρόνια στην ομάδα της Ducati. Ο Ισπανός αναβάτης είπε ότι ο Rossi δεν είχε μέσα στην ομάδα την ισχύ των προηγούμενων χρόνων καθώς:Στην ομάδα υπήρχε ήδη ένας παγκόσμιος Πρωταθλητής, Εγώ!” Συνέχισε λέγοντας ότι το συμβόλαιο του Rossi ήταν μικρότερο από το δικό του και ότι πριν υπογράψει με την Ducati, η Yamaha του είχε προσφέρει περισσότερα χρήματα από πέρσι. Μάλιστα έκλεισε την αναφορά του σχετικά με τα συμβόλαια, λέγοντας: “Ήμουν ο πιο σημαντικός (για τις ομάδες) αναβάτης στο grid”.  

Jorge Martin: Δεν σταματά την προπόνηση – Έκανε 876 χλμ. ποδήλατο σε επτά ημέρες

Ο Ισπανός συνεχίζει τις προπονήσεις πριν την επανέναρξη της σεζόν
Jorge Martin
Από τον

Παύλο Καρατζά

28/7/2026

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος MotoGP, Jorge Martin, μπορεί επίσημα να βρίσκεται στις καλοκαιρινές διακοπές, όμως αυτό δεν σημαίνει πως έχει σταματήσει να προπονείται.

Ο Martin τρέφει μεγάλη αγάπη για την ποδηλασία, ενώ ποιος θα ξεχάσει την ιστορία με το κλεμμένο ποδήλατό του αξίας 20.000 ευρώ που συνέβη μάλιστα στο paddock στο Grand Prix της Βαλένθια, στα τέλη του 2025.

Ο Ισπανός αναβάτης συμμετείχε την περασμένη εβδομάδα στον ποδηλατικό αγώνα «Trans-Pyrenees», διανύοντας συνολικά 876 χιλιόμετρα, κυρίως μέσω των δρόμων στην ισπανική πλευρά της οροσειράς, με τον Martin να ολοκληρώνει την διαδρομή σε 31 ώρες.

Jorge Martin

Το Trans-Pyrenees είναι μια διοργάνωση που οργανώνεται από τον σύλλογο TransIberica Ultracycling και δεν έχει χαρακτήρα αγώνα, αφού δεν υπάρχει βραβείο για τον αναβάτη που θα τερματίσει πρώτος, καθώς ο στόχος είναι απλώς η ολοκλήρωση των διαδρομών.

Για τον Martinator, αυτό σήμανε ένα σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας του κατά την διάρκεια του καλοκαιρινού διαλείμματος του MotoGP, μόλις δέκα ημέρες πριν επιστρέψει στην πίστα του Silverstone  με την Aprilia Racing ως πρωτοπόρος του πρωταθλήματος.

Ετικέτες