Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

MOTO GP Μαλαισία: Νέα ώρα αγώνα!

Ο καιρός έφερε ανατροπές

Αλλαγή στην ώρα εκκίνησης όλων των αγώνων έφερε ο άστατος καιρός που αυτή την στιγμή έχει εμποδίσει την συνέχιση των δοκιμαστικών για την κατάταξη κι έτσι δεν υπάρχει ακόμα κάποιο νεότερο για την κατάταξη. Ωστόσο η οργανωτική επιτροπή πήρε την απόφαση τώρα, αρκετά νωρίς είναι η αλήθεια, φέρνοντας όλο το πρόγραμμα νωρίτερα κι έπειτα συντομεύοντας τα κενά, ώστε οι αγώνες να γίνουν με την σειρά που είχαν, αλλά δύο ώρες νωρίτερα. Δύο είναι οι λόγοι αυτής της απόφασης. Να εκμεταλλευτούν ένα μικρό παράθυρο καλοκαιρίας, που ίσως να υπάρχει έως το μεσημέρι, πράγμα που δύσκολα μπορεί κανείς να μαντέψει από σήμερα στο τροπικό κλίμα της πίστας, κι έπειτα για να υπάρχει μεγάλο παράθυρο αναμονής, ώστε σε περίπτωση που βρέξει και υπάρχει κόκκινη σημαία, να μπορούν να καθυστερήσουν με την ελπίδα καλυτέρευσης. Βασικός στόχος να μην χαθεί δεύτερος αγώνας για φέτος, εξαιτίας της βροχής.

Σήμερα η βροχή βγήκε στην μέση της FP4 οδηγώντας σε πτώσεις καθώς μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και πριν προλάβουν οι κριτές να βγάλουν τις σημαίες, η κατάσταση μεταβλήθηκε από τελείως στεγνό σε τελείως βρεγμένο..

Αυτές λοιπόν είναι οι νέες ώρες εκκίνησης των αγώνων (ώρες Ελλάδας) και μένει να ολοκληρωθούν οι δοκιμές, καιρού επιτρέποντος, για να δούμε και την σειρά εκκίνησης..

 

Moto3™ αγώνας  – 04:00 (ώρα Ελλάδας)

Moto2™ αγώνας  – 05:20 (ώρα Ελλάδας)

MotoGP™ αγώνας – 07:00 (ώρα Ελλάδας)

 

 

Tags: