MotoGP – H Trackhouse Racing κοντά στο να ανακοινώσει τον πρώτο αναβάτη της για το 2025

Μέσω Instagram ψάχνει ο ιδιοκτήτης της ομάδας τους νέους αναβάτες
motomag MotoGP – H Trackhouse Racing κοντά στο να ανακοινώσει τον πρώτο αναβάτη της για το 2025
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

23/7/2024

Αναμφίβολα οι Αμερικανοί είναι ιδιοφυΐες όσον αφορά την διαφήμιση και το σόου, ενώ πολλές φορές για αυτούς όλα σχετίζονται με την τηλεθέαση και το πως το κοινό θα μπορέσει να ταυτιστεί με το προϊόν που θέλουν να πουλήσουν.

Ένας από τους καλύτερους όσον αφορά τον κόσμο των media είναι και ο ιδιοκτήτης της Trackhouse Entertainment Group, Justin Marks, ο οποίος εδώ και κάποιους μήνες έχει δημιουργήσει και την Trackhouse Racing η οποία αποτελεί τη δορυφορική ομάδα της Aprilia στο MotoGP. Ο Marks με χιουμοριστικό τρόπο μέσω του Instagram “βγήκε στην αγορά” ώστε να βρει τον επόμενο αναβάτη της ομάδας καθώς τα δύο συμβόλαια των αναβατών της Trackhouse Racing, Miguel Oliveira και Raul Fernandez λήγουν τους επόμενους μήνες.

Στο βίντεο ο Marks βλέπει κάποιες εικόνες αθλητών όπως του Novak Djokovic (Tennis), του Carlos Sainz (Formula 1), του Usain Bolt (στίβος) και πολλών άλλων αναφέροντας χαριτολογώντας πως είτε δεν του κάνουν, είτε αυτοί είναι για άλλο άθλημα. Καθώς ο Marks συνεχίζει το ψάξιμο τον βλέπουμε να σταματά το "σκρολάρισμα" έχοντας βρει αυτό που ψάχνει, τον επόμενο "εκλεκτό" αναβάτη της Trackhouse Racing.

Φυσικά ο ιδιοκτήτης της Trackhouse Racing δεν γυρνά ακόμα το κινητό του στην κάμερα ώστε να αποκαλύψει τον πρώτο αναβάτη που θα βρεθεί στη σέλα της RS-GP ωστόσο αυτό θα το μάθουμε πολύ σύντομα. Υπάρχουν αρκετές αναφορές πως θα μπορούσε να είναι είτε ο Jack Miller είτε ο Joe Roberts καθώς εδώ και πολύ καιρό στην ομάδα ψάχνουν τρόπο να φέρουν έναν Αμερικανό αναβάτη στην κορυφαία κατηγορία και ο Roberts πληροί όλες τις προϋποθέσεις.

 

I think we found our guy.

Δημοσιεύτηκε από Trackhouse Moto GP στις Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
Ετικέτες

MotoGP Αυστρία – Sprint: Νίκη Martin με επική επάνοδο και πτώση Acosta

Ένας Sprint με μπόλικο θέαμα
MotoGP Αυστρία – Sprint: Νίκη Martin με επική επάνοδο και πτώση Acosta
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

19/9/2026

Ακριβώς όπως αναμενόταν, ο Sprint μας έδωσε μία δυναμική εκκίνηση με μάχες, καθώς ο Martin μοιραζόταν την πρώτη σειρά με Marquez και Acosta, όλοι τους ικανοί για μία θέση του βάθρου, οι δύο πρώτοι για την νίκη. Όπως είπε αμέσως μετά ο Marc Marquez, είχε στόχο την τρίτη θέση του αγώνα καθώς στις δοκιμές κατάταξης φάνηκε πως οι άλλοι δύο είχαν τον ρυθμό, κι αυτό το είπε παρότι είχε την δεύτερη θέση της εκκίνησης.

Κι όμως ο Marquez είδε το παράθυρο στην εκκίνηση και εκμεταλλευόμενος την διαφορετική γραμμή που είχε επιλέξει ο Martin, περνά εμπρός με μία επιθετική κίνηση μέσα στο εσάκι με τον Martin να χάνει πολλές θέσεις καταλήγοντας 8ος.

Αμέσως μετά ο Acosta κάνει την δική του επίθεση και περνά εμπρός οδηγώντας τον αγώνα μέχρι σχεδόν το τέλος και χτίζοντας μία μεγάλη διαφορά ασφαλείας.

Πίσω από τον Marquez, ο Bezzecchi δεν έχει την δυναμική να περάσει και εκείνη την στιγμή είναι ικανοποιημένος με την 3η θέση καθώς δεν κάνει καμία προσπάθεια για κάτι περισσότερο.

Πίσω όμως ο Martin δεν το έχει βάλει κάτω και οδηγώντας με τον ρυθμό του Acosta περνά έναν-έναν όλους όσους έχει μπροστά του.

Λίγο περισσότερο αντιστάθηκε ο Bagnaia στην μάχη για την 6η θέση, όμως μέσα σε ενάμιση γύρο ο Martin τον είχε περάσει και αυτόν χαρίζοντας θέαμα.

Η προσπέραση στον Bezzecchi στα φρένα της πρώτης στροφής ήταν πολύ ήπια, πολύ καθαρή και αμέσως έβαλε πλώρη για τον Marc Marquez όπου εκεί η προσπέραση δεν θα μπορούσε παρά να είναι μία απάντηση σε ότι είχε προηγηθεί.

Με μία επιθετική κίνηση στην ίδια στροφή που έχασε την πρώτη θέση, ο Martin ορμά εσωτερικά του Marc Marquez και ακουμπώντας λίγο οι δύο τους, ο Martin περνά εμπρός στην δεύτερη θέση. Έχει ήδη δύο προειδοποιήσεις για τα όρια της πίστας και κινδυνεύει για ποινή μακρύτερου γύρου, που αν έρθει αυτομάτως θα ξεσηκώσει θεωρίες συνωμοσίας από τους καφενέδες για το αόρατο χέρι βοήθειας στον Marc Marquez. Ευτυχώς για τον ίδιο και για την ψυχική υγεία όλων των σοβαρών ανθρώπων που δεν παίρνουν μέρος στα μοτοκαφενεία, ο Martin δεν κάνει το λάθος αυτό.

Οι γύροι που απομένουν όμως δεν επαρκούν για να καλύψει την διαφορά με τον Acosta που προηγείται με 2,7 δευτερόλεπτα. Η KTM έχει την νίκη εντός έδρας έτοιμη, θέλει απλά μερικούς γύρους και τότε ο Acosta κάνει το μεγάλο λάθος.

Μπαίνει πολύ πιο γρήγορα από αυτό που θα έπρεπε στο εσάκι, και κρατά τα φρένα λίγο περισσότερο. Πέφτει και πέφτοντας δεν αφήνει την μοτοσυκλέτα να σβήσει προσπαθώντας να χάσει όσο το δυνατόν λιγότερο. Για αυτό και ξανά μπαίνει. Μάταιος κόπος καθώς ένα γύρο πριν το τέλος βγαίνει στα pit φανερά στεναχωρημένος.

Ο Martin κερδίζει έναν Sprint για τον οποίο έχει παλέψει, δεν του χαρίστηκε και μία θέση που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι δική του χωρίς την πτώση του Acosta. Μαζί τους ανεβαίνει στο βάθρο και ο Bezzecchi που σπεύδει να τονίσει πως βρίσκεται εκεί εξαιτίας του λάθους του Acosta.

Έντονος ο Sprint με αρκετό θέαμα και ανατροπές, μία φανταστική επάνοδο από τον Martin και ένα πολύ στενάχωρο λάθος για τον Acosta μιας και είχε με διαφορά τον καλύτερο ρυθμό και άξιζε την νίκη.

Αύριο ο αγώνας θα δώσει την ευκαιρία για επανάληψη αυτής της έντονης εκκίνησης!

 

ΘΕΣΗ

ΑΝΑΒΑΤΗΣ

MOTO

ΧΡΟΝΟΣ

ΒΑΘΜΟΙ

1

89J. Martin

Aprilia Racing

20:57.387

12

2

93M. Marquez

Ducati Lenovo Team

+1.026

9

3

72M. Bezzecchi

Aprilia Racing

+1.675

7

4

79A. Ogura

SuperFile Trackhouse MotoGP Team

+3.495

6

5

73A. Marquez

BK8 Gresini Racing MotoGP

+4.447

5

6

63F. Bagnaia

Ducati Lenovo Team

+5.142

4

7

5J. Zarco

Castrol Honda LCR

+5.895

3

8

54F. Aldeguer

BK8 Gresini Racing MotoGP

+6.810

2

9

33B. Binder

Red Bull KTM Factory Racing

+7.233

1

10

49F. Di Giannantonio

Pertamina Enduro VR46 Racing Team

+9.228

 

11

23E. Bastianini

Red Bull KTM Tech3

+11.580

 

12

20F. Quartararo

Monster Energy Yamaha MotoGP Team

+13.050

 

13

10L. Marini

Honda HRC Castrol

+15.076

 

14

44P. Espargaro

Red Bull KTM Tech3

+18.373

 

15

30T. Nakagami

Honda HRC Castrol

+19.201

 

16

11D. Moreira

Pro Honda LCR

+20.503

 

17

7T. Razgatlioglu

Prima Pramac Yamaha MotoGP

+20.964

 

18

42A. Rins

Monster Energy Yamaha MotoGP Team

+21.054

 

19

25R. Fernandez

SuperFile Trackhouse MotoGP Team

+22.646

 

20

43J. Miller

Prima Pramac Yamaha MotoGP

+26.053

 

Πτώσεις

 

37P. Acosta

Red Bull KTM Factory Racing

13 Laps

 
 

21F. Morbidelli

Pertamina Enduro VR46 Racing Team

10 Laps

 

 

Ετικέτες