MotoGP KTM: Χειρουργείο και ο Iker Lecuona

Θα είναι έτοιμος για την Πορτογαλία
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

7/4/2021

Ο αναβάτης της KTM Tech3 Iker Lecuona υποβλήθηκε σε εγχείρηση “arm pump”, όπως ακριβώς έκανε και ο αναβάτης της εργοστασιακής ομάδας της Ducati Jack Miller με στόχο να είναι έτοιμος για τον αγώνα του Portimao στην Πορτογαλία στις 18 Απριλίου. Η εγχείρηση έγινε στο νοσοκομείο IMED στην Valencia της Ισπανία από τον DR. Eduardo Sánchez Alepuz και σύμφωνα με την ανάρτηση που νεαρού αναβάτη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όλα πήγαν καλά και έχει ήδη αρχίσει η διαδικασία αποθεραπείας.

 

“Very happy! intervention totally satisfactory.
Thanks to Dr. Eduardo Sánchez Alepuz and his team for the care received at the IMED Valencia Hospital”

MotoGP: Ο Marc Marquez υπερασπίζεται τον Bezzecchi με σπόντα για τη διάσημη κλωτσιά του 2015 με τον Rossi [Video]

“Δημοσιογράφος” ρώτησε τον Marquez αν ο τραυματισμός του Bezzecchi ήταν κάρμα…
mm93-sachsenring
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

13/7/2026

Μερικές φορές είναι να απορείς. Μετά τον τραυματισμό του Marco Bezzecchi στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου (11/7) στο Sachsenring, βρέθηκε δημοσιογράφος που είχε το θράσος να ρωτήσει τον Marc Marquez αν το χτύπημα του Ιταλού ήταν κάρμα για τον τραυματισμό που είχε υποστεί ο ίδιος πέρυσι στην Ινδονησία με υπαιτιότητα του Bezzecchi!

Και ο πρωταθλητής είχε τη σωστή απάντηση να δώσει:

“Το κάρμα δεν υπάρχει. Διαβάζω τη λέξη κάρμα από το 2015, για παράδειγμα, και έχω κερδίσει έξι πρωταθλήματα από τότε. Αν αυτό είναι κάρμα, τότε καλοδεχούμενο!

“Το κάρμα δεν υπάρχει και όλοι οι αναβάτες παίρνουμε πολλά ρίσκα εκεί έξω. Εύχομαι τα καλύτερα στον Marco. Είχα ήδη ποστάρει μετά τον ατύχημα της Ινδονησίας να μην τα βάζουν με τον Marco γιατί αυτά συμβαίνουν στους αγώνες. Εύχομαι στον Bez καλή ανάρρωση!”

Κύριος με τα όλα του, υπερασπίζεται τον Bezzecchi για μια φορά ακόμη, όπως είχε κάνει από την πρώτη στιγμή που ο ίδιος τραυματίστηκε στην Ινδονησία πέρυσι, ενώ ταυτόχρονα σερβίρει και μια συγκεκαλυμμένη σπόντα σε όσους περίμεναν (ή εύχονταν) καρμικές συνέπειες στην καριέρα του Marc Marquez μετά το περίφημο συμβάν της Sepang το 2015 με τη σύγκρουση-κλωτσιά που είχε δεχτεί από τον Rossi.

Διότι είναι μάλλον προφανές πως ο ερωτών (εικάζουμε πως είναι δημοσιογράφος, καθώς ποιος άλλος έχει άδεια να μπει και να θέσει ερωτήσεις σε αναβάτες μέσα στο paddock και την pit lane;) είχε την ίδια τοξική διάθεση, καθώς επιχειρεί να σκαλίσει ένα θέμα που πουλάει στον κόσμο ανακινώντας εικασίες περί τιμωρίας ή θείας δίκης στον Bezzecchi επειδή είχε προκαλέσει άθελά του τον τραυματισμό που κόστισε αρκετούς αγώνες εκτός μάχης ή σε κακή φυσική κατάσταση στον Marquez.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τη δήλωση-απάντηση του Marc Marquez: