MotoGP Marc Marquez: Με δάκρυα στα μάτια σε συνέντευξη του DAZN - Video

9 μήνες μακριά από τους αγώνες
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

19/4/2021

Συγκινημένος ήταν ο Marquez αμέσως μετά τον αγώνα επιστρέφοντας στο box σε εικόνες που ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο αρκετά αργότερα, σε συνέντευξη στο δίκτυο DAZN, ο Marc έδειξε πως 9 μήνες μακριά από τους αγώνες δεν είναι κάτι που εύκολα μπορείς να προσπεράσεις όταν βρεθείς ξανά για πρώτη φορά στην πίστα.

Μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή για τον Marquez που ξεκίνησε λέγοντας πως είναι άνθρωπος που δεν εκφράζεται πολύ και κρατά τα συναισθήματα μέσα του. Τα οποία και τον κατέκλυσαν μόλις μπήκε στο box, σε εκείνο το σημείο όμως συνέβη ξανά και ο Marquez άρχισε να δακρύζει. «Ήταν δύσκολο» είναι μία κουβέντα που καταφέρνει να ψελλίσει πριν ζητήσει δύο λεπτά διακοπή ο Marquez.

Είναι οι στιγμές που ο Marquez συνειδητοποιεί πως 9 μήνες αναμονής φτάνουν στο τέλος κι όπως είναι λογικό τα συναισθήματα είναι έντονα: «Η έβδομη θέση σήμερα είναι και μία νίκη, ασχέτως όμως με την κατάταξη, ο τερματισμός είναι τελείως διαφορετικός από κάθε άλλη φορά. Στην αρχή οι υπόλοιποι έκαναν αυτό που έπρεπε, με δυσκόλεψαν σαν να είμαστε στην αυλή σχολείου και να παίζουμε ποδόσφαιρο με τα μεγαλύτερα παιδιά, αλλά αυτό είναι το φυσιολογικό. Δεν είχα τον ρυθμό. Ήταν σωματικά δύσκολο αλλά στο τέλος το ίδιο και το συναισθηματικό μέρος. Στην Jerez θα είμαι έτοιμος να παλέψω και για το βάθρο».

Ετικέτες

MotoGP – O Pecco Bagnaia έγινε πατέρας ενόσω ήταν στο Assen!

Το Ολλανδικό Grand Prix δεν τον πήγε και τόσο καλά, μα ο Ιταλός θα το θυμάται για πάντα με την πιο ευχάριστη ανάμνηση
pecco dad
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

29/6/2026

Από αγωνιστικής πλευράς το τριήμερο στην ολλανδική πίστα TT Circuit Assen δεν ήταν ιδιαίτερα καλό για την εργοστασιακή Ducati και ακόμη λιγότερο για τον Pecco Bagnaia, ο οποίος περιορίστηκε σε μια έβδομη θέση στο Sprint του Σαββάτου και μια εγκατάλειψη από πρόβλημα στα φρένα τον αγώνα της Κυριακής.

Κι όμως, ο πρωταθλητής του 2022 και 2023 έφυγε από την Ολλανδία με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη και ο λόγος ήταν καθαρά εξωαγωνιστικός: η σύζυγός του, Domizia Castagnini, γέννησε το πρώτο τους παιδί, τον υιό Bagnaia, τα ξημερώματα του Σαββάτου προς Κυριακή, λίγες μέρες νωρίτερα από την ημερομηνία που περίμεναν.

pecco dad

Ο Bagnaia πήγε στο box της Ducati το πρωί της Κυριακής για να βρει εκεί το συμβολικό του δωράκι με τις ευχές της ομάδας, ενώ εννοείται πως μετά τον αγώνα έφυγε τρέχοντας για Ιταλία προκειμένου να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του.

Η δε πρώτη φωτογραφία που ανάρτησε μόλις συνάντησε τον Bagnaia Jr. μάλλον δεν χρειάζεται κανέναν απολύτως σχολιασμό.

Ετικέτες