MotoGP Marc Marquez: Με δάκρυα στα μάτια σε συνέντευξη του DAZN - Video

9 μήνες μακριά από τους αγώνες
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

19/4/2021

Συγκινημένος ήταν ο Marquez αμέσως μετά τον αγώνα επιστρέφοντας στο box σε εικόνες που ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο αρκετά αργότερα, σε συνέντευξη στο δίκτυο DAZN, ο Marc έδειξε πως 9 μήνες μακριά από τους αγώνες δεν είναι κάτι που εύκολα μπορείς να προσπεράσεις όταν βρεθείς ξανά για πρώτη φορά στην πίστα.

Μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή για τον Marquez που ξεκίνησε λέγοντας πως είναι άνθρωπος που δεν εκφράζεται πολύ και κρατά τα συναισθήματα μέσα του. Τα οποία και τον κατέκλυσαν μόλις μπήκε στο box, σε εκείνο το σημείο όμως συνέβη ξανά και ο Marquez άρχισε να δακρύζει. «Ήταν δύσκολο» είναι μία κουβέντα που καταφέρνει να ψελλίσει πριν ζητήσει δύο λεπτά διακοπή ο Marquez.

Είναι οι στιγμές που ο Marquez συνειδητοποιεί πως 9 μήνες αναμονής φτάνουν στο τέλος κι όπως είναι λογικό τα συναισθήματα είναι έντονα: «Η έβδομη θέση σήμερα είναι και μία νίκη, ασχέτως όμως με την κατάταξη, ο τερματισμός είναι τελείως διαφορετικός από κάθε άλλη φορά. Στην αρχή οι υπόλοιποι έκαναν αυτό που έπρεπε, με δυσκόλεψαν σαν να είμαστε στην αυλή σχολείου και να παίζουμε ποδόσφαιρο με τα μεγαλύτερα παιδιά, αλλά αυτό είναι το φυσιολογικό. Δεν είχα τον ρυθμό. Ήταν σωματικά δύσκολο αλλά στο τέλος το ίδιο και το συναισθηματικό μέρος. Στην Jerez θα είμαι έτοιμος να παλέψω και για το βάθρο».

Ετικέτες

Hero Xoom 125 Adventure: Κατοχύρωση ευρεσιτεχνίας για το μικρό crossover σκούτερ

Δεν αποκλείεται να δούμε και πιο adventure έκδοση της βασικής
Xoom
Από τον

Παύλο Καρατζά

1/7/2026

Η Hero MotoCorp, που είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής μοτοσυκλετών στον κόσμο, κατέθεσε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδίου στην Ινδία για αυτό που φαίνεται να είναι το Xoom 125 Adventure – η πιο περιπετειώδης έκδοση του Xoom 125.

Το σκούτερ δεν είναι αυτό που λέμε καινούργιο, αφού σας το είχαμε δείξει στην EICMA του 2023, με την adventure έκδοση να φέρει τον ίδιο αερόψυκτο κινητήρα των 125 κυβικών που αποδίδει 9,9 ίππους στις 7.250 στροφές και 1,06 kg.m ροπής στις 6.000 στροφές.

Οι πιο αξιοσημείωτες οπτικές αλλαγές σε σχέση με την βασική έκδοσή είναι το ψηλό φτερό, τα προστατευτικά κάγκελα, οι προστατευτικές χούφτες και η ελαφρώς μεγαλύτερη ζελατίνα.

Xoom

Αν και η κατάθεση αίτησης για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδίου δεν επιβεβαιώνει απαραίτητα μια επικείμενη κυκλοφορία, ο σχετικά μικρός βαθμός των αλλαγών σε σχέση με το ήδη βασικό μοντέλο Xoom 125 σημαίνει ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί η παραγωγή μιας έκδοσης.

H Hero MotoCorp έχει ξεκινήσει από τα τέλη του 2025 να εξαπλώνεται με αντιπροσωπείες και στην Ευρώπη, χωρίς προς το παρόν να έχει ανακοινωθεί κάτι για την ελληνική αγορά.

Ετικέτες