MotoGP: Νεύρα Crutchlow που περίμενε αυθαίρετα να του επιστρέψει το HRC 3 μηχανικούς

Είχαν φύγει για τον Lorenzo
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

22/11/2019

Όταν ο Lorenzo πήγε στην Honda και ξεκίνησε δοκιμές, -τέτοια εποχή πέρσι- το HRC πήρε δύο σπεσιαλίστες των ηλεκτρονικών από την LCR και τον Crutchlow, τους Holterman και Barbiani και τους ανέθεσε στον Lorenzo μαζί με έναν από τους καλούς μηχανικούς, τον «Γιάννη» - Gianni Berti- Είχε κάνει θέμα και τότε ο Crutchlow, αλλά ήταν ηχηρή μεταγραφή ο Lorenzo, με την Honda να στηρίζεται πάνω του και πέρασε στα ψιλά γράμματα. Εκ των υστέρων προφανώς και δεν βοήθησε η κίνηση αυτή, αλλά κι από την άλλη αν δεν γινόταν ο Lorenzo θα είχε να λέει πως η Honda δεν έκανε όλα όσα θα έπρεπε για εκείνον. Τώρα λέει κάτι τελείως διαφορετικό.

Τώρα που ο Alex πήγε στην θέση του Lorenzo, και μετά από την απόδοσή του στις πρώτες δοκιμές που ήταν χειρότερη από του Binder στην KTM, ο Crutchlow θεώρησε -αυθαίρετα γιατί οι μηχανικοί πήγαν εκεί ως τέλους της επόμενης σεζόν- πως το HRC θα του δώσει πίσω τους τρεις μάγους.

Ο Crutchlow έκανε την επίθεσή του γιατί βλέπει πως μπορεί να είναι η δεύτερη Honda στο βάθρο από την πρώτη στιγμή, χωρίς να περιμένει κανείς ένα μεγάλο όνομα να αποδώσει. Κουβαλάει επίσης αυτή την πικρία από πέρσι, όταν μετά από μερικούς αγώνες, θα ήθελε πίσω τους μηχανικούς του για να κάνουν πιο «σοβαρή δουλειά» μαζί του. Το HRC συνέχιζε να ποντάρει στον Lorenzo, και τώρα ο Crutchlow θέλει αυτό το ποντάρισμα να σταματήσει και να πάνε «με τα σίγουρα».

«Μακάρι να κάνει και ο Nakagami την κίνηση και να πάει καλύτερα, αλλά τώρα εγώ είμαι η μοναδική Honda που βρίσκεται πιο κοντά στον Marc Marquez. Οι τρεις τους δεν θα κάνουν καμία διαφορά για τον Alex, δεν θα μπορέσει να τους αξιοποιήσει, ακόμα μαθαίνει.»

Το ζήτημα του Crutchlow είναι πως θα έχει την καινούρια μοτοσυκλέτα με την οποία είδε πως μπορεί να είναι αρκετά γρήγορος την επόμενη σεζόν, με βάση τις πρώτες δοκιμές. Το πρόβλημά του είναι πως θα ήθελε να κάνει προσαρμογές για τις οποίες εμπιστεύεται τους τρεις «πολύφερνους» και για αυτό μιλά ανοικτά, περιμένοντας το μήνυμα να φτάσει μέχρι την Ιαπωνία. Αξιώνοντας δηλαδή την παρέμβαση…

Ετικέτες

MotoGP: Και δαρμένος και τιμωρημένος ο Zarco, διπλό Long Lap όταν επιστρέψει στη δράση!

Ο Γάλλος κρίθηκε υπαίτιος του ατυχήματος που προκάλεσε τον φρικιαστικό τραυματισμό του
zarco
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

9/7/2026

Ο Johann Zarco είναι εκτός μάχης μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε στον αγώνα της Βαρκελώνης και δεν αναμένεται να επιστρέψει στη δράση πριν τον Σεπτέμβριο, παρότι πιθανότατα γλιτώνει το νυστέρι.

Όταν με το καλό επιστρέψει στο πρωτάθλημα ωστόσο, ο Γάλλος θα έχει να εκτίσει ποινή διπλού Long Lap, καθώς κρίθηκε υπαίτιος για το συμβάν που έβγαλε εκτός αγώνα τόσο τον ίδιο όσο και τους Pecco Bagnaia και Luca Marini στην πρώτη στροφή της Circuit de Barcelona-Catalunya.

Ο τραυματισμός του Zarco έχει ήδη κοστίσει στον αναβάτη της Castrol Honda LCR τη συμμετοχή του στην ομάδα της Honda που εν τέλει πήρε μια σπουδαία νίκη στον οκτάωρο αγώνα της Suzuka για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Endurance.

Ετικέτες