MotoGP: Ο Rossi πήγε στην Valencia, αρνητικό το πρώτο τεστ

Θα χρειαστεί και δεύτερο
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

6/11/2020

Η πιθανότητα να αγωνιστεί ο Rossi στον επόμενο αγώνα κερδίζει έδαφος. Το πρώτο τεστ κορωνοϊού ήταν αρνητικό κι έτσι με βάση τον κανονισμό της Ιταλίας μπορεί να βγει από την καραντίνα. Όπως επίσης και να ταξιδέψει.

Βρίσκεται ήδη στην Valencia όπου η γιατροί των MotoGP θα κάνουν και δεύτερο τεστ που θα είναι και αυτό που θα κρίνει την συμμετοχή του. Αυτή την στιγμή περιμένει τα αποτελέσματα ώστε να δει αν θα μπει στην πίστα. Το ίδιο και ο Garrett Gerloff, που είναι ο αντικαταστάτης και περιμένει να δει αν θα αγωνιστεί…

Ετικέτες

MotoGP: Ο Carlos Ezpeleta διορίστηκε Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος

Όλο και πιο οικογενειακή υπόθεση γίνεται το MotoGP
Carlos
Από τον

Παύλο Καρατζά

26/8/2026

Ο Όμιλος MotoGP διορίζει τον Carlos Ezpeleta ως Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, παράλληλα με τον πατέρα του και Διευθύνοντα Σύμβουλο Carmelo Ezpeleta, κάνοντας το MotoGP μάλλον οικογενειακή υπόθεση.

Ο Όμιλος MotoGP ανακοίνωσε τον διορισμό του Carlos Ezpeleta ως Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, ενώ ήταν μέχρι πρότινος Αθλητικός Διευθυντής. Ο Carlos δουλεύει στο MotoGP για περισσότερο από μια δεκαετία – γιος του αφεντικού λέμε - και έχει εργαστεί σε διαφορετικά πόστα ανά τα χρόνια.

Ο Carmelo Ezpeleta, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου MotoGP, δήλωσε: “Ο Carlos έχει διαδραματίσει θεμελιώδη ρόλο στην ανάπτυξη του MotoGP εδώ και πολλά χρόνια. Η εμπειρία του καλύπτει κάθε πτυχή της δραστηριότητάς μας, ενώ η ηγετική του ικανότητα, το όραμά του και το πάθος του για το άθλημα τον καθιστούν το κατάλληλο πρόσωπο για να οδηγήσει το MotoGP στο επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του.”

Ο Derek Chang, Διευθύνων Σύμβουλος της Liberty Media, δήλωσε: “Το MotoGP έχει χτίσει μια ισχυρή παγκόσμια βάση και διαβλέπουμε μια τεράστια ευκαιρία να οδηγήσουμε το άθλημα στο επόμενο επίπεδο. Ο Carlos διαθέτει την εμπειρία, το όραμα και τη βαθιά κατανόηση του MotoGP για να ηγηθεί αυτής της μεταμόρφωσης και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα τον υποστηρίξουμε καθώς αναλαμβάνει αυτή τη νέα θέση”.

Ο Carlos Ezpeleta, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου MotoGP, δήλωσε: “Είναι μεγάλη τιμή για μένα να αναλάβω αυτόν τον ρόλο σε μια τόσο συναρπαστική στιγμή για το MotoGP. Με απίστευτους οπαδούς και συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, ανυπομονώ να συνεργαστώ με τη Liberty Media και ολόκληρη την κοινότητα του MotoGP για να προσεγγίσουμε νέο κοινό, να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες και να αξιοποιήσουμε πλήρως το δυναμικό του αθλήματος”.