MotoGP Valencia: Αλλαγές στο πρόγραμμα, παραμένει στις 15:00 ο αγώνας

Παγωμένα όλα το πρωί…
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

16/11/2019

Νέο πρόγραμμα αποφάσισαν να ακολουθήσουν για αύριο Κυριακή, τα MotoGP. Αιτία οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν το πρωί στον Ισπανικό βορρά. Σήμερα το πρωί χρειαζόσουν μπουφάν, το μεσημέρι με κοντομάνικο στον ήλιο άντεχες. Ο αγώνας των ηλεκτρικών της MotoE θα λάβει χώρα μετά τα MotoGP, ενώ κανονικά στις 15:00 -δική μας ώρα, θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας των MotoGP, συγκεκριμένα το πρόγραμμα για αύριο:

09:50 – 10:10

Moto3

Ελ.Δοκιμές

10:20 – 10:40

Moto2

Ελ.Δοκιμές

10:50 – 11:10

MotoGP

Ελ.Δοκιμές

12:00

Moto3

Αγώνας

13:20

Moto2

Αγώνας

15:00

MotoGP

Αγώνας

16:45

MotoE

Αγώνας

16:50

MotoGP

Συνέντευξη Τύπου

 

MotoGP – Η Pramac Racing ενισχύεται με τον Ross Brawn στο ΔΣ της – Προσθέτει εμπειρία 22 τίτλων Formula 1

Το έμπειρο στέλεχος με προϋπηρεσία άνω των τεσσάρων δεκαετιών γίνεται στρατηγικός σύμβουλος της ομάδας.
ross-brawn
Ross Brawn αριστερά, Paolo Campinoti δεξιά
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

26/5/2026

Η Pramac Racing Limited ανακοίνωσε την ένταξη του Ross Brawn στο διοικητικό της συμβούλιο, επιφορτισμένο επιπλέον με τον ρόλο στρατηγικού συμβούλου του διευθυντή της ομάδας, Paolo Campinoti.

Ο Brawn μετρά εμπειρία άνω των 40 ετών στη F1, έχοντας θητεύσει ως τεχνικός διευθυντής των Benetton και Ferrari, διευθυντής της ομάδας της Honda και αργότερα της δικής του ομάδας BrawnGP με οδηγό τον Jenson Button, ενώ από το 2017 ως και το 2022 κατείχε τις θέσεις του διευθύνοντα συμβούλου και αγωνιστικού και τεχνικού διευθυντή της Formula One Management.

Η εισροή πρώην στελεχών της F1 στο MotoGP συνεχίζεται, καθώς από τον τετράτροχο χώρο προέρχεται ο Massimo Rivola της Aprilia, o Guenther Steiner που μόλις απέκτησε την ομάδα Tech3, καθώς και ο Davide Brivio που μετά την απόσυρση της Suzuki από το MotoGP μετακόμισε ως αγωνιστικός διευθυντής της Alpine F1 Team πριν επιστρέψει στους δύο τροχούς για λογαριασμό της Trackhouse Racing (και σύντομα της εργοστασιακής Honda HRC, ως φημολογείται).

Αν μη τι άλλο, η ενίσχυση με στελέχη από έναν διαφορετικό χώρο μπορεί να φέρει φρέσκιες ιδέες και τεχνογνωσία, στοιχεία που στην περίπτωση της Aprilia και του Rivola απέδωσαν καρπούς εν αφθονία με την ιταλική εταιρεία να είναι αυτή τη στιγμή κυρίαρχος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP.

Πάνω σε αυτό το σκεπτικό πιθανότατα δουλεύει και η Pramac Racing, καθώς στη μακρά θητεία του Brawn στη F1 οι ομάδες του έχουν καταφέρει 22 τίτλους, 11 Οδηγών και 11 Κατασκευαστών.

Ετικέτες