MotoGP VIDEO - Bezzecchi: "Ο Marquez με πέταξε έξω και δεν τιμωρείται γιατί είναι ο Marc Marquez"

Η ίδια η Dorna συντηρεί την κόντρα
MotoGP VIDEO Bezzecchi: «Ο Marquez με πέταξε έξω και δεν τιμωρείται γιατί είναι ο Marc Marquez»
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

27/11/2023

Ένα ξεκάθαρο στιγμιότυπο μεταδίδει η ίδια η Dorna μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας της, με τον Bezzecchi να κατηγορεί τους κριτές της FIM για το γεγονός πως ο Marquez δεν τιμωρήθηκε.

Στον τελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν ο Bezzecchi δεν ολοκλήρωσε ούτε γύρο σημειώνοντας πτώση με τον Marc Marquez να εμπλέκεται στο περιστατικό αλλά την προσοχή να είναι εκείνη την στιγμή μπροστά καθώς ο Martin πάλευε να βρεθεί πίσω από τον Bagnaia και ξεκινούσε ένα κυνηγητό που δυστυχώς και δεν ολοκληρώθηκε.

Λίγο αργότερα ο Martin θα έριχνε τον Marquez και θα έβγαινε και αυτός εκτός, οπότε η προσοχή είχε ήδη στραφεί μακριά από την πρώτη πτώση της ημέρας, ενώ θα υπήρχε και ένα άτυπο ρεκόρ πτώσεων που θα συμπλήρωναν την εικόνα.

Η Dorna τώρα με την σειρά της, παίρνει συνέντευξη από τον Bezzecchi αμέσως μετά τον αγώνα, τον ρωτά τι συνέβη και εκείνος απαντά πως ο Marc Marquez τον χτύπησε και εξαιτίας αυτού έπεσε. Και συνεχίζει η ερώτηση: "αν σε χτύπησε και έπεσες, γιατί πιστεύεις πως δεν τιμωρήθηκε", με τον Bezzecchi να απαντά πως δεν τιμωρήθηκε γιατί είναι ο Marc Marquez και κανείς δεν πειράζει τον Marc Marquez:

το επίμαχο σημείο:

 

 

Αφήνει λοιπόν όλες τις απόψεις να ακούγονται ή απλά συντηρεί τον χαμό ή και τα δύο μαζί η Dorna. Στο μεταξύ δεν θα συμφωνήσουν όλοι με τον Bezzecchi, όχι στο αν είναι προστατευόμενος ο Marc Marquez, αυτό είναι το πρώτο για το οποίο θα βρει συμμάχους. Αλλά στο ποιος πραγματικά έφταιγε δεν θα βρει καθολική αποδοχή η άποψη του Bezzecchi, ιδιαίτερα από αγωνιζόμενους και άλλους αθλητές καθώς διαφέρει η δική του περίπτωση με του Martin που ακολούθησε αμέσως μετά. Δύο περιστατικά που μοιάζουν βέβαια, σαν να έχει αποφασίσει το κάρμα του Marquez πως και η υπομονή έχει όρια. Σε εκείνη την περίπτωση ο Martin είχε ξεκάθαρο σφάλμα ενώ στην πρώτη πτώση της ημέρας και ιδιαίτερα από την εναέρια λήψη, ο Bezzecchi θα βρει κόσμο να διαφωνήσει μαζί του. Σε κάθε περίπτωση το ευτύχημα είναι πως δεν υπήρξε τραυματισμός και πως ο Bezzecchi παρόλο που δεν θα είναι στην καλύτερή του φόρμα, θα συμμετέχει στις πολύ σημαντικές δοκιμές που έρχονται.

MotoGP VIDEO Bezzecchi: «Ο Marquez με πέταξε έξω και δεν τιμωρείται γιατί είναι ο Marc Marquez»

Ετικέτες

MotoGP 2024 - Ερωτηματικό για το GP Ινδίας, στο τραπέζι η αντικατάσταση του από το GP Καζακστάν!

Αν δεν πληρωθούν οι οφειλές, οι Ινδοί μπορεί να μείνουν χωρίς αγώνα
motomag MotoGP – Ερωτηματικό για το GP Ινδίας ενώ στο τραπέζι έπεσε η αντικατάσταση του από το GP Καζακστάν
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

13/5/2024

Το να πραγματοποιήσεις έναν αγώνα MotoGP δεν είναι καθόλου εύκολο, και αυτό το βιώνουν από πρώτο χέρι την τρέχουσα στιγμή οι Ινδοί διοργανωτές. Την περσινή χρονιά ο αγώνας διεξήχθη μετ’ εμποδίων λόγω των προβλημάτων με τις βίζες ομάδων και αναβατών ενώ φέτος όπως φαίνεται οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν από τη διοργανώτρια εταιρεία Fairstreet Sports προς τους συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένης και της Dorna, θέτει εν αμφιβόλω τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα!

Σύμφωνα με το Autosport.com, η απόφαση ακύρωσης έχει ληφθεί ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση δεν θα έρθει πριν από τις 20 Μαΐου, ημερομηνία λήξης της προθεσμίας πληρωμών. Επιπρόσθετα η Dorna σκέφτεται σε περίπτωση ακύρωσης του Ινδικού GP να τοποθετήσει στην θέση του όσον αφορά την ημερομηνία το GP του Καζακστάν το οποίο όπως διαβάσατε στο ΜΟΤΟ αναβλήθηκε λόγω των πλημμυρών στην περιοχή.

Αν όντως δούμε να συμβαίνει αυτό, το Grand Prix του Καζακστάν θα πραγματοποιηθεί στις 20 - 22 Σεπτεμβρίου, με το φετινό αγωνιστικό καλεντάρι του MotoGP να περιλαμβάνει 20 αγώνες αντί για 22 που ήταν αρχικά στο πρόγραμμα -η Αργεντινή ήταν αυτή που βγήκε εκτός πρώτη λόγω πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων στην χώρα.

Ετικέτες