MotoGP VIDEO - Bezzecchi: "Ο Marquez με πέταξε έξω και δεν τιμωρείται γιατί είναι ο Marc Marquez"

Η ίδια η Dorna συντηρεί την κόντρα
MotoGP VIDEO Bezzecchi: «Ο Marquez με πέταξε έξω και δεν τιμωρείται γιατί είναι ο Marc Marquez»
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

27/11/2023

Ένα ξεκάθαρο στιγμιότυπο μεταδίδει η ίδια η Dorna μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας της, με τον Bezzecchi να κατηγορεί τους κριτές της FIM για το γεγονός πως ο Marquez δεν τιμωρήθηκε.

Στον τελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν ο Bezzecchi δεν ολοκλήρωσε ούτε γύρο σημειώνοντας πτώση με τον Marc Marquez να εμπλέκεται στο περιστατικό αλλά την προσοχή να είναι εκείνη την στιγμή μπροστά καθώς ο Martin πάλευε να βρεθεί πίσω από τον Bagnaia και ξεκινούσε ένα κυνηγητό που δυστυχώς και δεν ολοκληρώθηκε.

Λίγο αργότερα ο Martin θα έριχνε τον Marquez και θα έβγαινε και αυτός εκτός, οπότε η προσοχή είχε ήδη στραφεί μακριά από την πρώτη πτώση της ημέρας, ενώ θα υπήρχε και ένα άτυπο ρεκόρ πτώσεων που θα συμπλήρωναν την εικόνα.

Η Dorna τώρα με την σειρά της, παίρνει συνέντευξη από τον Bezzecchi αμέσως μετά τον αγώνα, τον ρωτά τι συνέβη και εκείνος απαντά πως ο Marc Marquez τον χτύπησε και εξαιτίας αυτού έπεσε. Και συνεχίζει η ερώτηση: "αν σε χτύπησε και έπεσες, γιατί πιστεύεις πως δεν τιμωρήθηκε", με τον Bezzecchi να απαντά πως δεν τιμωρήθηκε γιατί είναι ο Marc Marquez και κανείς δεν πειράζει τον Marc Marquez:

το επίμαχο σημείο:

 

 

Αφήνει λοιπόν όλες τις απόψεις να ακούγονται ή απλά συντηρεί τον χαμό ή και τα δύο μαζί η Dorna. Στο μεταξύ δεν θα συμφωνήσουν όλοι με τον Bezzecchi, όχι στο αν είναι προστατευόμενος ο Marc Marquez, αυτό είναι το πρώτο για το οποίο θα βρει συμμάχους. Αλλά στο ποιος πραγματικά έφταιγε δεν θα βρει καθολική αποδοχή η άποψη του Bezzecchi, ιδιαίτερα από αγωνιζόμενους και άλλους αθλητές καθώς διαφέρει η δική του περίπτωση με του Martin που ακολούθησε αμέσως μετά. Δύο περιστατικά που μοιάζουν βέβαια, σαν να έχει αποφασίσει το κάρμα του Marquez πως και η υπομονή έχει όρια. Σε εκείνη την περίπτωση ο Martin είχε ξεκάθαρο σφάλμα ενώ στην πρώτη πτώση της ημέρας και ιδιαίτερα από την εναέρια λήψη, ο Bezzecchi θα βρει κόσμο να διαφωνήσει μαζί του. Σε κάθε περίπτωση το ευτύχημα είναι πως δεν υπήρξε τραυματισμός και πως ο Bezzecchi παρόλο που δεν θα είναι στην καλύτερή του φόρμα, θα συμμετέχει στις πολύ σημαντικές δοκιμές που έρχονται.

MotoGP VIDEO Bezzecchi: «Ο Marquez με πέταξε έξω και δεν τιμωρείται γιατί είναι ο Marc Marquez»

Ετικέτες

Prima Pramac Racing - Με νέα χρώματα οι GP24 των Martin και Morbidelli [VIDEO]

Το λευκό χρώμα μας αποχαιρετά δίνοντας τη θέση του στο μοβ στην GP24
motomag Prima Pramac Racing – Με νέα χρώματα οι GP24 των Martin και Morbidelli [VIDEO]
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

29/2/2024

H Prima Pramac Racing παρουσίασε τα νέα της χρώματα για τη φετινή χρονιά του MotoGP στην πίστα του Μπαχρέιν, εκεί όπου σε λίγα 24ωρα θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας της χρονιάς για την F1.

Η επιλογή της συγκεκριμένης τοποθεσίας δεν ήταν τυχαία για την Prima Pramac Racing καθώς με αυτόν τον τρόπο ο ιδιοκτήτης της ομάδας Paolo Campinoti δείχνει έμπρακτα τη στενή σχέση που έχει με τον CEO της F1 Stefano Domenicali.

MotoGP

Όπως ήταν λογικό τα βλέμματα όλων έπεσαν στα νέα χρώματα των GP24. Σε σχέση με την περσινή χρονιά υπάρχει μία μεγάλη αλλαγή, το λευκό χρώμα που κυριαρχούσε στην GP23 έδωσε την θέση του στο μοβ ενώ τα υπόλοιπα χρώματα πάνω στη μοτοσυκλέτα συνεχίζουν να είναι το μαύρο και το κόκκινο.

https://www.motomag.gr/news/race-news/franco-morbidelli-tromaktiko-atyhima-stis-dokimes-toy-portimao-kai-diakomidi-sto

Όσον αφορά τους αναβάτες της Prima Pramac Racing, το πρώτο βιολί της ομάδας θα είναι και φέτος ο Jorge Martin ο οποίος πέρυσι λίγο έλειψε να εκθρονίσει από τον θρόνο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή τον Pecco Bagnaia. Δίπλα στον Martin θα βρίσκεται ο Franco Morbidelli ο οποίος λόγω τραυματισμού όπως διαβάσατε στο MOTO δεν βρέθηκε στις δοκιμές τόσο στη Sepang της Μαλαισίας όσο και στο Losail του Κατάρ.

Με την παρουσίαση της Prima Pramac Racing ολοκληρώνεται ο κύκλος των παρουσιάσεων των ομάδων του MotoGP και άπαντες περιμένουν το πρώτο αγωνιστικό τριήμερο της χρονιάς (8 - 10 Μαρτίου) στο Κατάρ όπου θα δούμε για πρώτη φορά τους αναβάτες να παλεύουν μεταξύ τους με στόχο την πρώτη νίκη της χρονιάς.

Prima Pramac Racing – Με νέα χρώματα οι GP24 των Martin και Morbidelli [VIDEO]