MotoGP: Υπέγραψε και η Honda έως το 2026

Αναμενόμενη προσθήκη
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

5/2/2021

Η Honda έχει γράψει λαμπρή ιστορία στα Grand Prix από το 1954 όπου έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Isle Of Man. Με 800 νίκες από 100 διαφορετικούς αναβάτες, 850 παρουσίες στο βάθρο και 25 παγκόσμια πρωταθλήματα, είναι η πιο επιτυχημένη εταιρεία έως σήμερα, χάρη και στη διαρκή παρουσία της στο θεσμό όλα αυτά τα χρόνια και μάλιστα σε όλες τις κατηγορίες.

Αυτή την εντυπωσιακή πορεία σκοπεύει να την συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη η ανακοίνωση πως υπέγραψε με την Dorna τη νέα συμφωνία για συμμετοχή της στο θεσμό έως το 2026. Μέχρι στιγμής, το νέο συμβόλαιο έως το 2026 έχουν υπογράψει η ΚΤΜ και η Ducati από τις εργοστασιακές ομάδες και φανταζόμαστε πως είναι θέμα χρόνου για να υπογράψουν η Yamaha, η Suzuki και η Aprilia.

MotoGP Brno: Αποβλήθηκε ο Bezzecchi από τον αγώνα της Κυριακής! Έριξε σφαλιάρες σε κριτή! [VIDEO]

Απαράδεκτη και αψυχολόγητη συμπεριφορά
MotoGP Brno: Αποβλήθηκε ο Bezzecchi από τον αγώνα της Κυριακής! Έριξε σφαλιέρες σε κριτή! [VIDEO]
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

20/6/2026

Μία απαράδεκτη συμπεριφορά επέδειξε ο Bezzecchi αμέσως μετά την πτώση του στον σημερινό αγώνα Sprint. Τρέχοντας στην πεσμένη του μοτοσυκλέτα, χτύπησε έναν από τους κριτές που είχε σπεύσει να σηκώσει την μοτοσυκλέτα του, προφανώς αντιδρώντας χωρίς να σκεφτεί, στον τρόπο που ο κριτής την προσέγγισε.

Η διοργάνωση περίμενε να τελειώσει η αγωνιστική δράση για να εξετάσει την περίπτωση και να ακούσει και την πλευρά του Bezzecchi ανακοινώνοντας πριν από λίγο την αποβολή του από τον αγώνα της Τσεχίας, μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο το βαθμολογικό πλήγμα που υπέστη σήμερα.

Αναμένεται ανακοίνωση συγνώμης από τον Bezzecchi, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι αυτή την στιγμή.

Το στιγμιότυπο: