O Brad Binder με την Red Bull KTM Tech3 το 2020!

Ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

11/7/2019

Παρέα με τον περσινό του teammate, Migel Oliveira, θα είναι από του χρόνου ο Brad Binder, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με την Red Bull KTM Tech3 και το 2020 θα κάνει ντεμπούτο στα MotoGP. Αυτό σημαίνει πως αφενός μεν ο Hafizh Syahrin δεν θα είναι μέλος της ομάδας και αφετέρου πως παραμένει άγνωστη η επαγγελματική του πορεία. Ο πρωταθλητής της Moto3 του 2016, Brad Binder, αυτή τη στιγμή βρίσκεται όγδοος στη γενική βαθμολογία της Moto2 μετά τις δύο δεύτερες θέσεις που πήρε στο Assen και στο Sachenring. Ειδικά μετά τον τελευταίο αγώνα έδειξε πραγματικά πόσο ανταγωνιστικός μπορεί να γίνει αφού ξεκίνησε 17ος και πέρασε τη γραμμή τερματισμού, ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

“Είναι απίστευτο που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην KTM, την Red Bull KTM Tech3, τον ατζέντη μου και την οικογένειά μου που με βοήθησαν να κάνω το ντεμπούτο μου στη μεγάλη κατηγορία. Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα και ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.” Είπε χαρούμενος ο Binder. Ο Motorsport Director της KTM, Pit Beirer, από την πλευρά του είπε πως είναι πολύ χαρούμενος που ο Binder υπέγραψε για να τρέξει στα MotoGP μαζί με την Red Bull KTM Tech3, καθώς συνεργάζεται με την εταιρεία τα τελευταία πέντε χρόνια και είναι ένας απ’ τους πρωταθλητές της.

Η KTM μένει έτσι πιστή με την φιλοσοφία της, που θέλει οι οδηγοί της να έχουν εξελιχθεί παράλληλα με την εταιρία...

Ετικέτες

MotoGP: Σοβαρός τραυματισμός για Fermin Aldeguer – Μπαίνει χειρουργείο αύριο για να προλάβει σεζόν

Έσπασε αριστερό μηριαίο οστό!
MotoGP: Σοβαρός τραυματισμός για Fermin Aldeguer – Μπαίνει χειρουργείο αύριο για να προλάβει σεζόν
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

8/1/2026

Ο περσινός πρωταθλητής του θεσμού Rookie of the Year, ο αναβάτης της Gresini Fermin Aldeguer είχε πτώση κατά την προπόνηση με αποτέλεσμα να σπάσει το αριστερό μηριαίο οστό.

Θα μπει άμεσα στο χειρουργείο, αύριο Παρασκευή 9 Ιανουαρίου στην Βαρκελώνη, με στόχο να προλάβει να αναρρώσει έως την πρώτη δοκιμή στην Sepang στις 3 Φεβρουαρίου.

Το κάταγμα αυτό θέλει χρόνο να αποκατασταθεί, ακόμη και με εκτεταμένη χρήση Υπερβαρικού Θαλάμου που χρησιμοποιούν αυτοί οι αθλητές.

Οπότε ο στόχος για πλήρη αποκατάσταση μέχρι τότε αν και όχι ακατόρθωτος, είναι δύσκολος.

Είμαστε σε αναμονή για την ανακοίνωση της Gresini η οποία λογικά θα έρθει με το πόρισμα από την χειρουργική αποκατάσταση και την εκτίμηση μετά την πλήρη εικόνα.