Ο Lorenzo δέχθηκε την πρόσκληση του Rossi για το Ranch

Θα συμμετέχει στο "100km de Champions"
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

30/11/2021

Ο Jorge Lorenzo απάντησε θετικά στην πρόσκληση του Valentino Rossi να συμμετάσχει στον αγώνα "100 Kilometers de Champions", που θα διοργανώσει την επόμενη εβδομάδα στο "Ranch" o εννιά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στην Tavullia.

Ο Valentino Rossi θα αγωνιστεί για τελευταία φορά μέσα στο 2021 στα "100km des Champions", μια διοργάνωση που είναι πλέον θεσμός, με έναν αγώνα αντοχής 100 χιλιομέτρων που διοργανώνει ο "Γιατρός" στον οποίο συμμετέχουν όλα τα μέλη της VR46 Riders Academy, αναβάτες από τα παγκόσμια πρωταθλήματα ταχύτητας, αλλά και χωματεροί αναβάτες. Φέτος, μαζί με όλους αυτούς, θα συμμετέχει και ο Jorge Lorenzo.

Κατά την διάρκεια του αγώνα στην Aragon, φέτος τον Σεπτέμβριο, ο Lorenzo και ο Rossi ήρθαν κοντά και ο Γιατρός τον προσκάλεσε να πάρει μέρος στον αγώνα που γίνεται στα τέλη της χρονιάς. Ο Ισπανός δέχτηκε την πρόσκληση-πρόκληση, όπως αποκάλυψε στο GPone. "Ήμουν πάντα περίεργος για να δω από κοντά το Ranch, οπότε αποφάσισα να αρπάξω την ευκαιρία γιατί μου αρέσει πολύ και το dirt track".

"Θέλω να ευχαριστήσω τον Vale", συνέχισε τις δηλώσεις του για τον πρώην team mate και αντίπαλό του ο Lorenzo. "Στο παρελθόν είχαμε κάποιες δύσκολες στιγμές, αλλά τώρα υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός ανάμεσά μας. Σκόπευα να πάω στην Punta Cana, αλλά προτιμώ να πάω στο Ranch. Θα είναι μια εντελώς νέα εμπειρία για μένα, όπου ο στόχος μου είναι να περάσω καλά και να διασκεδάσω με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες".

 

 

MotoGP: Και δαρμένος και τιμωρημένος ο Zarco, διπλό Long Lap όταν επιστρέψει στη δράση!

Ο Γάλλος κρίθηκε υπαίτιος του ατυχήματος που προκάλεσε τον φρικιαστικό τραυματισμό του
zarco
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

9/7/2026

Ο Johann Zarco είναι εκτός μάχης μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε στον αγώνα της Βαρκελώνης και δεν αναμένεται να επιστρέψει στη δράση πριν τον Σεπτέμβριο, παρότι πιθανότατα γλιτώνει το νυστέρι.

Όταν με το καλό επιστρέψει στο πρωτάθλημα ωστόσο, ο Γάλλος θα έχει να εκτίσει ποινή διπλού Long Lap, καθώς κρίθηκε υπαίτιος για το συμβάν που έβγαλε εκτός αγώνα τόσο τον ίδιο όσο και τους Pecco Bagnaia και Luca Marini στην πρώτη στροφή της Circuit de Barcelona-Catalunya.

Ο τραυματισμός του Zarco έχει ήδη κοστίσει στον αναβάτη της Castrol Honda LCR τη συμμετοχή του στην ομάδα της Honda που εν τέλει πήρε μια σπουδαία νίκη στον οκτάωρο αγώνα της Suzuka για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Endurance.

Ετικέτες