Ο Marc Márquez οδήγησε σήμερα την Honda RC213V-S για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια με το χέρι! - VIDEO

Στο Montmelo στην Ισπανία
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

16/3/2021

Για πρώτη φορά σήμερα από την ημέρα που χειρουργήθηκε ξανά στο χέρι, ο Marquez οδήγησε την μοτοσυκλέτα του στην Catalunya σε πρόγραμμα προετοιμασίας ακόμη και για το Qatar!

Το μόνο σίγουρο είναι πως παραμένει πιστός στην υπόσχεσή του, να μην ξανά βιαστεί με το θέμα της επιστροφής του και να αγωνιστεί μόνο όταν θα έχει αποκατασταθεί στο 100%, και κάθε βήμα γίνεται προσεκτικά.

Όπως χαρακτηριστικά κοινοποίησε η ομάδα του:

Countdown to marcmarquez93 comeback to the track:
- 1st step ➪ Visit the doctor
- 2nd step ➪ Ride the mini motorbike
- 3rd step ➪ Pedal all out
- 4th step ➪ Today, test ride a Repsol Honda RC213V-S
Let’s get the vibes back!

Η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν για να ξανά βρεθεί ο Marquez στην πίστα έχει ήδη ξεκινήσει.

Την προηγούμενη εβδομάδα προπονήθηκε με mini-bike για να αρχίσει να αποκτά ξανά την αίσθηση της οδήγησης και τώρα κάνει το 4ο βήμα, όπως χαρακτηριστικά έγραψε η ομάδα του, δοκιμάζοντας την RC213V-S!

Δεν υπάρχει κανείς που να μην βιάζεται να δει τον Marquez να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και ελπίζουμε να έρθει ανανεωμένος χωρίς να έχει χάσει την φόρμα του:

Ετικέτες

Jorge Martin - Χάνει και τα δυο τεστ της Sepang αναρρώνοντας από χειρουργεία

Τη θέση του θα πάρει στις δοκιμές ο αναβάτης εξέλιξης Lorenzo Savadori - Δεν ξεκινά καλά η σεζόν για τον Ισπανό
Jorge Martin
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

28/1/2026

Η Aprilia Racing επιβεβαίωσε ότι ο Jorge Martin δεν θα συμμετάσχει στις δοκιμές της Sepang, με τον δοκιμαστή Lorenzo Savadori να αναλαμβάνει τη θέση του. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2024 συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης μετά από δύο επιπλέον επεμβάσεις στα μέσα Δεκεμβρίου: μία στο αριστερό σκαφοειδές και μία στη δεξιά κλείδα.

Η ομάδα τονίζει ότι η απόφαση στοχεύει στη διασφάλιση της πλήρους ανάρρωσης και της μέγιστης φυσικής ετοιμότητας του Martin ενόψει της έναρξης της σεζόν. Παρά την απουσία του από την πίστα, ο αναβάτης με το #89 θα βρίσκεται κανονικά στη Μαλαισία, παρακολουθώντας στενά την εξέλιξη της RS-GP26 και την προετοιμασία της ομάδας.

Το πρώτο αγωνιστικό ραντεβού της Aprilia είναι το Shakedown Test, όπου θα συμμετάσχει ο επίσημος δοκιμαστής Lorenzo Savadori. Στη συνέχεια, από τις 3 έως τις 5 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί το επίσημο Sepang Test, με τον Marco Bezzecchi να βρίσκεται στην πίστα μαζί με τον Savadori, ο οποίος θα συνεχίσει να αντικαθιστά τον Martin. Δυστυχώς ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψει στη δράση ο Ισπανός, ο οποίος εδώ και έναν χρόνο προσπαθεί ανεπιτυχώς να κάνει εκείνο το "καταραμένο" restart με την Aprilia, μετά τον τίτλο του με την Ducati το 2024.

Ετικέτες