Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Παρουσίαση Repsol Honda

Η επίσημη παρουσίαση της ομάδας στην Τζακάρτα!

O Marc Marquez και ο Dani Pedrosa παρουσίασαν στο κοινό την περασμένη Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, την προσπάθεια της ομάδας Repsol Honda για τα MotoGP του 2017. Η παρουσίαση έγινε στην Ινδονησία και πιο συγκεκριμένα στο Jakart International Expo, όπου οι δύο αναβάτες ήταν εκεί από τις προηγούμενες προκειμένου να προμοτάρουν το εργοστάσιο στην μεγάλη ασιατική αγορά.

Μαζί με τους δύο εργοστασιακούς αναβάτες, το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο Tetsuhiro Kuwata (ο Διευθυντής του HRC και Γενικός Διευθυντής του Αγωνιστικού Τμήματος), μαζί με τον Livio Suppo τον team manager της ομάδας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, μερικοί τυχεροί Ινδονήσιοι νικητές του διαγωνισμού που έτρεξε η Honda μέσω των social media, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα RC213V των Marquez και Pedrosa, καθώς και τους ίδιους τους αναβάτες, ενώ στη συνέχεια οι δύο Ισπανοί αποχώρησαν για το αεροδρόμιο προκειμένου να επιστρέψουν στην Ευρώπη.
Αυτή ήταν η Τρίτη συνεχόμενη φορά που η Repsol Honda επιλέγει την Astra Honda Indonesia για την παρουσίαση της ομάδας, γεγονός που μαρτυρά και την σπουδαιότητα της συγκεκριμένης αγοράς για το ιαπωνικό εργοστάσιο.

Ξεκινήσαμε τις δοκιμές καλά, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά και να κάνουμε κι άλλα βήματα μπροστά

"Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η επίσκεψη στο εργοστάσιο χθες", δήλωσε ο Marquez και συνέχισε λέγοντας ότι "είναι ενδιαφέρον να βλέπεις πώς γεννιούνται οι μοτοσυκλέτες και να συναντάς τους ανθρώπους πίσω απ' όλο αυτό. Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να τους κάνουμε να πανηγυρίσουν την φετινή χρονιά. Ξεκινήσαμε τις δοκιμές καλά, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά και να κάνουμε κι άλλα βήματα μπροστά, έτσι ώστε να παλέψουμε για την κορυφή".

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Pedrosa, ο οποίος δήλωσε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ανυπομονεί για την εκκίνηση του πρωταθλήματος. Από τη μεριά του ο Tetsuhiro Kuwata, δεσμεύθηκε όπως αναμενόταν πως θα δουλέψουν όλοι στο HRC στο 100% των δυνατοτήτων τους, θέτοντας ως στόχο έναν ακόμη παγκόσμιο τίτλο.

Tags: